CASEIFICIO VALD'ORCIA CASEIFICIO VALD'ORCIA - Verified by Europages

The production of Cacio di Pienza is an age-old tradition that's been handed down from generation to generation. The milk producers have come together to form the Cooperativa di Cotignano, maintaining and using the traditional processing method: the supply of milk with characteristic aromas from the typical herbs of the Val d'Orcia meadows, refined maturing techniques and, above all, painstaking attention to the quality of the cheese.

Bedriftens nettsteder

Oversikt fra produktkatalogen

Det finnes ingen katalog i denne versjonen. Men du finner kataloger for denne bedriften i følgende versjoner:

virksomhet

Bilder som er lagt inn av denne bedriften

  • latte

Nøkkelord knyttet til denne bedriften

  • Oster
  • fresh cheeses
  • pienza pecorino cheese
  • sardinian pecorino cheese

Ekstra informasjon

Skrive ut innholdet for min bedrift

Nøkkeltall

  • 11 – 50
    antall ansatte

Organisasjon

  • Bedriftens natur
    Bedriftens natur
    Hovedkontor, Morselskap
  • Hovedvirksomhet
    Hovedvirksomhet
    Tjenesteyter

Markeder og handelssoner

Markedsområde

Regionalt
Nasjonalt
Europeisk
Internasjonalt
Grønt: sone med dekning
Grtått: sone uten deksning

Denne bedriften har foreløpig ikke oppgitt sine import- og eksportsoner

Denne bedriften har foreløpig ikke oppgitt sine import- og eksportsoner

Handelsinformasjon

Incoterm

Denne bedriften har ikke oppgitt denne informasjonen

Betalingsmåter

Denne bedriften har ikke oppgitt denne informasjonen

Banker

Denne bedriften har ikke oppgitt denne informasjonen

S67717790 1660 p v