The production of Cacio di Pienza is an age-old tradition that's been handed down from generation to generation. The milk producers have come together to form the Cooperativa di Cotignano, maintaining and using the traditional processing method: the supply of milk with characteristic aromas from the typical herbs of the Val d'Orcia meadows, refined maturing techniques and, above all, painstaking attention to the quality of the cheese.

Bedriftens nettsteder

  • Hovedside
  • Hovedside
  • Hovedside
  • Hovedside
  • Hovedside

Oversikt fra produktkatalogen

Det finnes ingen katalog i denne versjonen. Men du finner kataloger for denne bedriften i følgende versjoner:

  • Se katalogen

    Katalog på ITALIENSK

Ekstra informasjon

Nøkkeltall

  • 11 – 50
    Antall ansatte

Organisasjon

  • Bedriftens natur Bedriftens natur Hovedkontor, Morselskap
  • Hovedvirksomhet Hovedvirksomhet Tjenesteyter

Markeder og handelssoner

Markedsområde

Denne bedriften har ikke oppgitt denne informasjonen

Denne bedriften har ikke oppgitt denne informasjonen

Denne bedriften har ikke oppgitt denne informasjonen

Handelsinformasjon

Incoterm

Denne bedriften har ikke oppgitt denne informasjonen

Betalingsmåter

Denne bedriften har ikke oppgitt denne informasjonen

Banker

Denne bedriften har ikke oppgitt denne informasjonen

Aktivitetsfelt

Bilder som er lagt inn av denne bedriften

Nøkkelord knyttet til denne bedriften

  • Oster
  • fresh cheeses
  • pienza pecorino cheese
  • sardinian pecorino cheese
S63573740 1660 p v