ESTIMET SP Z O.O. - A reliable partner in sheet metal processing services

Polen

Factory icon Tilvirker/ Produsent

Verified by Europages badge
ESTIMET SP Z O.O.
Web icon
Kontakt

Selskapet ESTIMET SP Z O.O., er en Tilvirker/ Produsent, grunnlagt i 2007, som opererer i Tilskjæring av stål og metaller bransjen. Det opererer også i Krumming av stål og metaller bransjene. Det har base i Miechucino, Polen.

Oversikt fra produktkatalogen

Polen

Verified by Europages badge

Vi har over 30 års erfaring med gassskjæring av tykke plater. Gassskjæringsmetoden med CNC-kontroll er i dag en svært effektiv og økonomisk metode for kutting av tykke plater. Takket være flere kuttehoder, kan vi garantere et stort antall ferdige produkter på kort tid.

Polen

Verified by Europages badge

Denne metoden brukes ofte som et alternativ til oksygenbrenselskjæring. Plasmaskjæring er spesielt egnet for kutting av svartplate, rustfritt stålplate og aluminiumplate opp til 40 mm. Med vår maskin kan vi kutte ark med dimensjonene 6000 mm x 2000 mm. Plasma skjæring er en av de mest populære metodene når det gjelder å kutte plater. Denne metoden er spesielt verdsatt ved kutting av tykke aluminiumsplater og rustfritt stålplater. Det store driftsområdet for denne metoden bidrar til det faktum at andre metoder (laserskjæring, vannstråling) er mindre populære når man skjærer metallplater. ESTIMET tilbyr plasmaskjæringstjenester som oppfyller forventningene til mange selskaper over bransjer over hele Europa. Vi innser ordrer for serier som består av flere tusen elementer og kan også produsere enkeltelementer (for eksempel prototyper). Vår fabrikk ble grunnlagt spesielt for realisering av ordrer knyttet til metallbearbeiding.

Polen

Verified by Europages badge

Takket være sitt erfarne team og moderne maskiner, kan ESTIMET realisere praktisk talt enhver jobb relatert til rulling av ark. Kanter av materialet som skal rulles foldes av oss tilsvarende. Dette reduserer mengden avfall. Vi kan innse rullingen av ark med atypiske former ved å bruke mikrosømmer på de kritiske punktene i materialet. Etter ferdigstillelse av rullingsprosessen fjernes mikrosømmene.

Polen

Verified by Europages badge

Med våre maskiner kan vi kutte praktisk talt alle typer materialer opptil 200 mm. Vi har en av de største arbeidsbordene (4000 x 2000 mm). Vannstråleskæringsteknologi bruker ingen gass. I tillegg leverte vi materialet ingen varme. Metoden er veldig presis. Nesten ethvert materiale kan kuttes ved hjelp av denne metoden. Vannstråleskæring blir stadig mer populær som en av de viktigste metodene for å kutte ulike materialer, inkludert plater.

English Se de 17 produktene Deutsch Se de 11 produktene Polski Se de 10 produktene Suomi Se de 6 produktene Nederlands Se de 6 produktene Svenska Se de 6 produktene

Siste nyheter fra bedriften

Avatar

Neue hydraulische Presse

Neue Maschine ・ Jun 20, 2022 lese mer Open In New icon

Optimierung unserer Produktionsstätte in Arbeit! Diesmal haben wir den Maschinenpark um eine hydraulische Presse zum Stanzen von Löchern und „Sätteln“ in Rohre und Profile bereichert. Dies ist eine weitere Investition, dank derer der Produktionsprozess beschleunigt und mit viel größerer Präzision verbunden wird!

Dokumenter

Laser cutting - Estimet

Bedriftsinfo

Nøkkeltall

 • Antall ansatte
  51 – 100
 • Selgere
  1 – 10

Organisasjon

 • Grunnleggelsesår
  2007
 • Bedriftens natur
  Hovedkontor – Morselskap
 • Hovedvirksomhet
  Tilvirker/ Produsent

Virksomhetsinfo

Markedsområde

 • Regionalt
 • Nasjonalt
 • Europeisk
 • Check Circle Outline icon Internasjonalt

Leveringsområder

Nøkkelord knyttet til denne bedriften

 • Tilskjæring av stål og metaller
 • Krumming av stål og metaller