ESTIMET SP Z O.O. - A reliable partner in sheet metal processing services

Polen

Factory icon Tilvirker/ Produsent

Verified by europages badge
ESTIMET SP Z O.O.
Web icon
Kontakt

Polen

Verified by europages badge

Vi har over 30 års erfaring med gassskjæring av tykke plater. Gassskjæringsmetoden med CNC-kontroll er i dag en svært effektiv og økonomisk metode for kutting av tykke plater. Takket være flere kuttehoder, kan vi garantere et stort antall ferdige produkter på kort tid.

Polen

Verified by europages badge

Denne metoden brukes ofte som et alternativ til oksygenbrenselskjæring. Plasmaskjæring er spesielt egnet for kutting av svartplate, rustfritt stålplate og aluminiumplate opp til 40 mm. Med vår maskin kan vi kutte ark med dimensjonene 6000 mm x 2000 mm. Plasma skjæring er en av de mest populære metodene når det gjelder å kutte plater. Denne metoden er spesielt verdsatt ved kutting av tykke aluminiumsplater og rustfritt stålplater. Det store driftsområdet for denne metoden bidrar til det faktum at andre metoder (laserskjæring, vannstråling) er mindre populære når man skjærer metallplater. ESTIMET tilbyr plasmaskjæringstjenester som oppfyller forventningene til mange selskaper over bransjer over hele Europa. Vi innser ordrer for serier som består av flere tusen elementer og kan også produsere enkeltelementer (for eksempel prototyper). Vår fabrikk ble grunnlagt spesielt for realisering av ordrer knyttet til metallbearbeiding.

Polen

Verified by europages badge

Med våre maskiner kan vi kutte praktisk talt alle typer materialer opptil 200 mm. Vi har en av de største arbeidsbordene (4000 x 2000 mm). Vannstråleskæringsteknologi bruker ingen gass. I tillegg leverte vi materialet ingen varme. Metoden er veldig presis. Nesten ethvert materiale kan kuttes ved hjelp av denne metoden. Vannstråleskæring blir stadig mer populær som en av de viktigste metodene for å kutte ulike materialer, inkludert plater.

Polen

Verified by europages badge

Vi borer presisjonshull ved hjelp av søyleboremaskiner, herunder CNC-styrte boremaskiner, magnetboremaskiner og hånddriller.Vi utfører gjenging ved bruk av søylemaskiner og spesialistiske gjengearmer eller manuelt.

Polen

Verified by europages badge

Ved hjelp av gasskjæring (også kjent som oksygenskjæring) skjærer vi svart konstruksjonsstål. Maksimal platestørrelse: 6500mm x 2200mm, tykkelse opptil 200mm.