SOCIETÀ COOPERATIVA VAL D'ORCIA SOCIETÀ AGRICOLA

Cacio di Pienza's production is a tradition with very ancient origins passed on from one generation to the next. Milk producers came together to form the Cooperativa di Cotignano, using and keeping traditional processing methods: milk supplies, including the characteristic aromas from typical herbs from the Val d'Orcia meadows, maturing techniques and above all particular care paid to the quality of cheeses.

Bedriftens nettsteder

virksomhet

Bilder som er lagt inn av denne bedriften

  • FORMAGGI FRESCHI

  • FORMAGGI SEMISTAGIONATI

  • RICOTTA

Nøkkelord knyttet til denne bedriften

  • Oster
  • organic pecorino cheese
  • lactose free pecorino
  • marzolino cheese
  • FRESCHELLO
  • lactose free marzolino
  • pienza pecorino cheese
  • sheep's milk ricotta
  • tuscan sheep's cheese
  • semi-mature sheep's cheese
  • mature sheep's cheese
  • ricotta cheese
  • peppered sheep's cheese
  • dry sheep's cheese

Forstørre listen

Ekstra informasjon

Skrive ut innholdet for min bedrift

Nøkkeltall

Denne bedriften har ikke oppgitt denne informasjonen

Organisasjon

  • Bedriftens natur
    Bedriftens natur
    Hovedkontor, Morselskap
  • Hovedvirksomhet
    Hovedvirksomhet
    Tilvirker/ Produsent

Markeder og handelssoner

Markedsområde

Regionalt
Nasjonalt
Europeisk
Internasjonalt
Grønt: sone med dekning
Grtått: sone uten deksning

Denne bedriften har foreløpig ikke oppgitt sine import- og eksportsoner

Denne bedriften har foreløpig ikke oppgitt sine import- og eksportsoner

Handelsinformasjon

Incoterm

Denne bedriften har ikke oppgitt denne informasjonen

Betalingsmåter

Denne bedriften har ikke oppgitt denne informasjonen

Banker

Denne bedriften har ikke oppgitt denne informasjonen

R73651210 1660 v