SOCIETÀ COOPERATIVA VAL D'ORCIA SOCIETÀ AGRICOLA

The cheese produced by Cacio di Pienza is grounded in ancient tradition. The farmers have formed the Cooperativa di Cotignano, that perpetuates traditional cheese making methods: the milk supplies, including the characteristic meadow herb aromas from the Val d'Orcia meadows, maturing time and above all the particular care paid to the quality of cheeses. The cooperative stores almost all the available milk in an establishment that complies with EC standards: it can process large amounts of milk and produce different kinds of cheese. Our products are exclusively made from sheep's milk.

Bedriftens nettsteder

virksomhet

Bilder som er lagt inn av denne bedriften

  • FORMAGGI FRESCHI

  • FORMAGGI SEMISTAGIONATI

  • RICOTTA

Nøkkelord knyttet til denne bedriften

  • Oster
  • organic sheep's milk cheese
  • lactose-free sheep's milk cheese
  • marzolino cheese
  • pienza pecorino cheese
  • sheep's milk ricotta
  • tuscan sheep's cheese
  • semi-mature sheep's cheese
  • mature sheep's cheese
  • ricotta cheese
  • peppered sheep's cheese
  • dry sheep's cheese

Forstørre listen

Ekstra informasjon

Skrive ut innholdet for min bedrift

Nøkkeltall

Denne bedriften har ikke oppgitt denne informasjonen

Organisasjon

  • Bedriftens natur
    Bedriftens natur
    Hovedkontor, Morselskap
  • Hovedvirksomhet
    Hovedvirksomhet
    Tilvirker/ Produsent

Markeder og handelssoner

Markedsområde

Regionalt
Nasjonalt
Europeisk
Internasjonalt
Grønt: sone med dekning
Grtått: sone uten deksning

Denne bedriften har foreløpig ikke oppgitt sine import- og eksportsoner

Denne bedriften har foreløpig ikke oppgitt sine import- og eksportsoner

Handelsinformasjon

Incoterm

Denne bedriften har ikke oppgitt denne informasjonen

Betalingsmåter

Denne bedriften har ikke oppgitt denne informasjonen

Banker

Denne bedriften har ikke oppgitt denne informasjonen

R73651210 1660 v