• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • dorer og pinoler

Resultater for

Dorer og pinoler - Import eksport

 1. IMETA SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Manufacturer of mandrels and rollers, dedicated to ensuring the best seaming of any type of can, for any can maker, and for any manufacturer of seaming machines, with a view to meeting the most varied needs of the end users of these products, in the food, beverage and general sectors. Manufacture of conversion kits and spare parts for seaming machines. Format conversion equipment (box/cover) for each model.

 2. FRATELLI BELLEGRANDI DI COTTINI & ROVIZZI SNC

  Italia

  Verified by europages badge

  Manufacturing of collet chucks under the patented trademark FB MANDRINI A PINZA, hydraulic chucks, pneumatic chucks with integrated cylinder, hydraulic chucks with integrated cylinder, pneumatic/hydraulic static bases, cutters, collets, hydraulic chucks with incorporated MITN cylinder and expanding collet chucks for reworking parts on the hole.

 3. SIGMA SPANNTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet SIGMA SPANNTECHNIK GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Dorer og pinoler bransjen. Det har base i Inzigkofen, Tyskland.

 4. MECCANICA ARNES

  Italia

  Verified by europages badge

  Selskapet MECCANICA ARNES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Gjengeskjæring - maskinverktøy bransjen. Det opererer også i Dorer og pinoler, tapping machines, electronic threading machine, spindles for lathes, Dorer og pinoler, Milling arbors, self-centering spindles, spindles for machine tools, og toolholder bransjene. Det har base i Cavriago, Italia.

 5. GAETANO CAPORALI SRL

  Italia

  Selskapet GAETANO CAPORALI SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Dorer og pinoler bransjen. Det opererer også i vices, cnc tools, Chucks, og spindles for machine tools bransjene. Det har base i Cinisello Balsamo, Italia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. TDG CLAMPING SOLUTIONS

  Spania

  Selskapet TDG CLAMPING SOLUTIONS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Dorer og pinoler bransjen. Det har base i Gernika-Lumo, Spania.

 2. JUNGWIRTH FEINMECHANIK GMBH

  Tyskland

  Selskapet JUNGWIRTH FEINMECHANIK GMBH, er en Tjenesteyter, som opererer i Dorer og pinoler bransjen. Det har base i Hofkirchen, Tyskland.

 3. BARANOVICHI MACHINE TOOL ACCESSORIES PLANT. JSC

  Hviterussland

  Selskapet BARANOVICHI MACHINE TOOL ACCESSORIES PLANT. JSC, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Dorer og pinoler bransjen. Det opererer også i tightening clamps, spindles for machine tools, og toolholder bransjene. Det har base i Baranovichi, Hviterussland.

 4. WEIBERG TECHNISCHE PRODUKTE E.K.

  Tyskland

  Selskapet WEIBERG TECHNISCHE PRODUKTE E.K., er en Agent/ Representant, som opererer i Dorer og pinoler bransjen. Det har base i Plochingen, Tyskland.

 5. ROTOMORS FRANCE

  Frankrike

  Selskapet ROTOMORS FRANCE, er en Distributør, som opererer i Dorer og pinoler bransjen. Det opererer også i spindles for machine tools, og palletising machines bransjene. Det har base i Villemoirieu, Frankrike.

 1. MECCANICA SCOTTI S.R.L.

  Italia

  Selskapet MECCANICA SCOTTI S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Dorer og pinoler bransjen. Det opererer også i tool benches for metal working, self-centering spindles, og pullers bransjene. Det har base i Cornate D'adda, Italia.

 2. SE.RI.NEX S.R.L.

  Italia

  Selskapet SE.RI.NEX S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Dorer og pinoler bransjen. Det opererer også i locking rings bransjene. Det har base i Annone Di Brianza, Italia.

 1. TECNOLOGIE FRB S.R.L.

  Italia

  Selskapet TECNOLOGIE FRB S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Dorer og pinoler bransjen. Det opererer også i pullers, industrial tools, og tailstocks bransjene. Det har base i Borgonuovo Di Sasso Marconi, Italia.

 2. EMAC-TOOLS SRL

  Italia

  Selskapet EMAC-TOOLS SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Dorer og pinoler bransjen. Det opererer også i toolholder, tapping machines, og mandrel inspection bransjene. Det har base i Torino, Italia.

 3. LISHUI HUANQIU BEARING TRADING CO., LTD.

  Kina

  Selskapet LISHUI HUANQIU BEARING TRADING CO., LTD., er en Distributør, som opererer i Dorer og pinoler bransjen. Det opererer også i Valselagre, 4-point contact ball bearings, High-temperature bearings, automobile transmission bearings, og Valselagre bransjene. Det har base i Lishui, Kina.

 4. BOTTELLI SRL

  Italia

  Selskapet BOTTELLI SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Dorer og pinoler bransjen. Det opererer også i components for mandrels, og toolholder bransjene. Det har base i Sumirago, Italia.

 5. SC NEMACOLY SRL

  Romania

  Selskapet SC NEMACOLY SRL, er en Distributør, som opererer i Dorer og pinoler bransjen. Det har base i Focsani, Romania.

 6. SMZ ITALIA S.R.L.

  Italia

  Selskapet SMZ ITALIA S.R.L., er en Tjenesteyter, som opererer i Dorer og pinoler bransjen. Det opererer også i mandrel inspection bransjene. Det har base i Volpiano, Italia.

 7. FADA RETTIFICHE CONI MANDRINI

  Italia

  Selskapet FADA RETTIFICHE CONI MANDRINI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Dorer og pinoler bransjen. Det opererer også i mandrel inspection, machine shop work and related services, precision machining, og internal grinding bransjene. Det har base i Romano Canavese, Italia.

 8. REMO-TECH SP. Z O.O. PPHU

  Polen

  Selskapet REMO-TECH SP. Z O.O. PPHU, er en Multi-Category, som opererer i Maskinverktøy til bearbeiding av metall - deler og tilbehør bransjen. Det opererer også i Dorer og pinoler, Dorer og pinoler, lathing tools, grinders, og industrial slotters bransjene. Det har base i Koronowo, Polen.

 1. SCHRENK GMBH

  Tyskland

  Selskapet SCHRENK GMBH, er en Distributør, som opererer i Bolter bransjen. Det opererer også i Jernvarer til byggebransjen, Armaturer - sanitæranlegg, Jernvarer til industrielle formål, Dorer og pinoler, Jernvarer til byggebransjen, Armaturer - sanitæranlegg, Jernvarer til industrielle formål, og Dorer og pinoler bransjene. Det har base i Zimmern, Tyskland.

 2. Yiwu Dachuan Industry&Trade co. Ltd

  Kina

  Selskapet Yiwu Dachuan Industry&Trade co. Ltd, som opererer i Dorer og pinoler bransjen. Det har base i Yiwu, Kina.

 3. SCHUNK

  Belgia

  Selskapet SCHUNK, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Dorer og pinoler bransjen. Det har base i Erembodegem, Belgia.

 4. SINO-AUSTRALIA REFRIGERATION EQUIPMENT CO.,LTD

  Kina

  Selskapet SINO-AUSTRALIA REFRIGERATION EQUIPMENT CO.,LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Dorer og pinoler bransjen. Det har base i Shenzhen, Kina.

 5. GÜNDOGDU ENDÜSTRI

  Tyrkia

  Selskapet GÜNDOGDU ENDÜSTRI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Dorer og pinoler bransjen. Det opererer også i turned small metal parts, og cutters and heads for interchangeable knives bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 6. DONGGUAN QINJI MOTOR CO.,LTD

  Kina

  Selskapet DONGGUAN QINJI MOTOR CO.,LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Dorer og pinoler bransjen. Det har base i Dongguan, Kina.

 7. HANGZHOU PINGCHENG MATCHINE CO.,LTD

  Kina

  Selskapet HANGZHOU PINGCHENG MATCHINE CO.,LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Dorer og pinoler bransjen. Det har base i Xiaoshan, Kina.

 8. DONGGUAN LIXIAN INSTRUMENT SCIENTIFIC CO.,LTD

  Kina

  Selskapet DONGGUAN LIXIAN INSTRUMENT SCIENTIFIC CO.,LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Dorer og pinoler bransjen. Det har base i dongguan, Kina.

 9. THORMAC ENGINEERING LTD

  Irland

  Selskapet THORMAC ENGINEERING LTD, er en Forhandler, som opererer i Maskinverktøy til bearbeiding av metaller - deler og tilbehør bransjen. Det opererer også i Maskinverktøy til oppskjæring - deler og tilbehør, Dorer og pinoler, Plast - husholdningsartikler, Profiler av plast, Maskinverktøy til oppskjæring - deler og tilbehør, Dorer og pinoler, Plast - husholdningsartikler, og Profiler av plast bransjene. Det har base i Kilrush, Irland.

 10. GFB GROUP S.R.L.

  Italia

  Selskapet GFB GROUP S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Dorer og pinoler bransjen. Det opererer også i supplies for machine tools for precision and high precision mechanical work bransjene. Det har base i Castano Primo, Italia.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis