Italia, Sant'agata De Goti
190km
...Den økologiske extra virgin olivenoljen BIO Terre Caudine er et produkt fra økologisk landbruk som kjennetegnes av en svært lav syregrad (0,1%) og et høyt innhold av polyfenoler og vitamin E. Oljen er laget av olivenvariantene Ortice, Ortolana og Racciopella, som høstes direkte fra våre olivenlunder. Dyrkingen av oliven skjer på en økologisk måte med kun bruk av organiske gjødselmidler. Etter innhøstingen i slutten av oktober følger en umiddelbar pressing av oliven med den tradisjonelle kaldpressingsmetoden, som bevarer oljens organoleptiske egenskaper.
Portefølje (1)
Italia, Montappone
241km
...Fasene for produksjon av LUE I LÆR er: - KAPPING AV LÆR - SKJÆRING og/eller TYNNING - SAMMENSETNING - INNVENDIG KAPPING - SYING; FÔRING og/eller BRODERING - STRYKING og/eller PRESSING - MERKING - EMBALLERING I emballeringsfasen skjer den endelige kontrollen av produktet ved å fjerne eventuelle feil som klipping av tråder. Også i dette tilfellet, for å kunne bruke Merket for Opprinnelse og Kvalitet, må hver bedrift utføre de nevnte produksjonstrinnene internt, eller i bedrifter som finnes i området.
Portefølje (6)
L'Oleificio San Giovanni Battista er et kooperativ som ble etablert i 1969 og har i dag 139 olivenbønder som er de eneste leverandørene av de malte oliven. Disse olivenene produseres utelukkende i området rundt Colletorto, en landsby i Molise som ligger i et middels kupert geografisk område, spesielt egnet for olivenproduksjon. Når man ser fra toppen av Torre Angioina, det viktigste monumentet i l...
Portefølje (6)
... generasjoner. De dyrkede variantene er Leccino, Frantoio, men den dominerende er den innfødte Itrana. Takket være den nøye dyrkingen, omsorgen ved innhøstingen og oppmerksomheten ved pressing, oppnår vi en ekstra jomfruolivenolje av høy kvalitet, med en intens farge, frisk duft, med minner om oliven, tomatblad og nyklippet gress, med elegante opplevelser av bitterhet og krydder. Kjærlighet, Lidenskap...
Portefølje (1)
Italia, Salice Salentino
83km
... druetypene fra Salento. Vinmarkene er dyrket med spali-teknikk. Under et første lag av leire på omtrent 1 meter møter røttene et bredt lag av tuff, en typisk hvit, porøs og smuldrete stein. I perioder med stor tørke fungerer det som en vannressurs for vinstokken, og gir smakfullhet og mineralitet til vinene. Vinkjelleren tilbyr nye kjølesystemer for pressing gjennom termokondisjonerte ståltanker. Gjennom utvelgelse av druer og nøyaktige vinifikasjonsteknikker signerer Leonardo Sergio, vinkjellermester, kvaliteten til Castello Monaci.
Italia, Santa Maria La Carità
199km
... pressing og forming: fra pressen blir deigen sakte presset av en skrue mot en bronseform, med moderat trykk for å bevare egenskapene til gluten og karbohydrater. For hver pastatype finnes det en spesiallaget bronseform. Vi bruker utelukkende bronseformer, som gir den typiske ruglete overflaten av den beste håndlagde pastaen. Fase med tørking: alltid ved lav temperatur for ikke å "denaturere...
Italia, Pienza
217km
...La MONACI REMO S.r.l er et familieeid selskap som ligger i PIENZA, i den vakre Val d'Orcia i provinsen Siena. Bevisst på de mange variablene som bidrar til å bestemme kvaliteten på en ekstra jomfruolje, følger selskapet personlig alle faser av produksjonskjeden, fra dyrking på marken til pressing i møllen. Grunnlaget for en god olje er først og fremst en sunn oliven som må høstes på riktig...
Italia, Acerra
176km
...Vår virksomhet består i å behandle tekstilmaterialer gjennom en prosess med kutting, oppflising, desinfisering og pressing i baller, for å gjøre inngående materialer, som faller inn under kategorien "tekstil", egnet for videre plassering hos industrier for direkte gjenbruk (f.eks. bilindustrier for produksjon av paneler til biler, industrier for produksjon av lyddempere, osv.).
Italia, Grumo Nevano
173km
... teknologisk innovasjon har gjort selskapet kjent for kvalitet og pålitelighet, og viderefører verdiene og ektheten av den italienske mote som nå nesten er i ferd med å forsvinne. Den fremtidsrettede bedriftspolitikken velger å bruke råvarer hentet fra så naturlige garvingsprosesser som mulig, ved å velge vegetabilske behandlinger og fargeprosesser som bruker produkter som ikke er skadelige for helsen. Produktene blir laget helt i selskapet, fra designeren til søm og pressing.
... anerkjente oljeguidene (Gambero Rosso og Slow Food). Blant våre produkter finner du den verdifulle Monocultivar di Tortiglione, monovarietalen Pendolino og Dritta, DOP pretuziano Colline Teramane, samt våre aromatiserte oljer, som er laget ved hjelp av teknikker som macerasjon og pressing uten bruk av syntetiske kjemiske aromaer.
Italia, San Cipriano Picentino
228km
Familien Elia har siden 1909 produsert ekstra jomfruolivenolje av høyeste kvalitet ved bruk av skuttitører for innhøsting og pressing innen 24 timer. De har et kaldpressingsanlegg med mølle. Olivensortene er Rotondelle og Frontoio. Den sertifiserte kvalitetskontrollen, innhøstingen og prosesseringen med sertifisert sporbarhet (APROL Salerno, På sporene av oljen) er en garanti for verdien og kvaliteten på den produserte oljen. Oljen pakkes i beskyttende atmosfære i: • Flasker på 1000 ml - 750 ml - 500 ml - 250 ml - 100 ml - 60 ml - 25 ml. • Bokser på 10 l - 5 l - 3 l - 2 l - 1 l. • Fat på 25 l.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play