• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • lær og skinn - maskiner til industrien

Resultater for

Lær og skinn - maskiner til industrien - Import eksport

 1. EXPERT SYSTEMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Selskapet EXPERT SYSTEMTECHNIK GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Lær og skinn - maskiner til industrien bransjen. Det opererer også i cutters for plastics, automatic cutters, Foam cutting machines, og Water jet cutting - machines bransjene. Det har base i Bielefeld, Tyskland.

 2. COS.T.A. SRL

  Italia

  Selskapet COS.T.A. SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Lær og skinn - maskiner til industrien bransjen. Det har base i Montebello Vicentino, Italia.

 3. PACO BAZÁN

  Spania

  Selskapet PACO BAZÁN, som opererer i Lær og skinn - maskiner til industrien bransjen. Det opererer også i Veggtepper, Konfeksjon - maskiner og utstyr, Stifting, innbinding og etterbehandling, sewing machines, Veggtepper, Konfeksjon - maskiner og utstyr, og Stifting, innbinding og etterbehandling bransjene. Det har base i Ubrique-Cádiz, Spania.

 4. MACHINERY AUTOMATION SRL

  Italia

  Selskapet MACHINERY AUTOMATION SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Lær og skinn - maskiner til industrien bransjen. Det opererer også i sole workshop machines and apparatus, og heel counter bevelling machines bransjene. Det har base i Legnano, Italia.

 5. BARNINI S.R.L.

  Italia

  Selskapet BARNINI S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Lær og skinn - maskiner til industrien bransjen. Det opererer også i Leatherwork - industrial machinery bransjene. Det har base i Castelfranco Di Sotto, Italia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. HELION SARL

  Frankrike

  Selskapet HELION SARL, er en Distributør, som opererer i Symaskiner og tilbehør til industrielle formål bransjen. Det opererer også i Lær og skinn - maskiner til industrien, Lærvarer - maskiner til industrien, Symaskiner til husholdningsbruk, Lær og skinn - maskiner til industrien, Lærvarer - maskiner til industrien, Symaskiner til husholdningsbruk, og Sewing machines for leather bransjene. Det har base i Sainte Magnance, Frankrike.

 2. LE RELAIS DU CUIR

  Frankrike

  Selskapet LE RELAIS DU CUIR, er en Tjenesteyter, som opererer i Lær og skinn - maskiner til industrien bransjen. Det har base i La Roque D'anthéron, Frankrike.

 3. MAG. PETRA PIRNBACHER - LICHTENEGGER LEDERHANDEL

  Østerrike

  Selskapet MAG. PETRA PIRNBACHER - LICHTENEGGER LEDERHANDEL, er en Forhandler, som opererer i Lær og skinn - maskiner til industrien bransjen. Det opererer også i Lær, skinn og pelsverk, Kromgarvet lær, Lær til klesindustrien, Sko, Lær, skinn og pelsverk, Kromgarvet lær, Lær til klesindustrien, og Sko bransjene. Det har base i Innsbruck, Østerrike.

 4. GÖGGEL HÄUTEHANDEL GMBH

  Tyskland

  Selskapet GÖGGEL HÄUTEHANDEL GMBH, er en Forhandler, som opererer i Lær og skinn - maskiner til industrien bransjen. Det opererer også i Lær, skinn og pelsverk, Fine lærvarer, Vesker, håndkofferter og håndvesker, Reiseartikler, Lær, skinn og pelsverk, Fine lærvarer, Vesker, håndkofferter og håndvesker, og Reiseartikler bransjene. Det har base i Gammertingen, Tyskland.

 5. KABAKLIOGLU DERI KOSELE

  Tyrkia

  Selskapet KABAKLIOGLU DERI KOSELE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Lær og skinn - maskiner til industrien bransjen. Det opererer også i Lær, skinn og pelsverk, Shoe leather, Lær, skinn og pelsverk, og manufacturing of leather for shoes bransjene. Det har base i Denizli, Tyrkia.

 1. SCHUH SCHELL

  Tyskland

  Selskapet SCHUH SCHELL, er en Forhandler, som opererer i Klær - industrielle maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Lær og skinn - maskiner til industrien, Import/eksport av maskinverktøy, Sko, Idretts- og fritidssko, Lær og skinn - maskiner til industrien, Import/eksport av maskinverktøy, Sko, og Idretts- og fritidssko bransjene. Det har base i Bisingen, Tyskland.

 2. REGOR CREATIONS

  Frankrike

  Selskapet REGOR CREATIONS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Lær og skinn - maskiner til industrien bransjen. Det har base i Andrezé, Frankrike.

 1. IVEAPROD-COM

  Moldova

  Selskapet IVEAPROD-COM, er en Forhandler, som opererer i Lær og skinn - maskiner til industrien bransjen. Det opererer også i ox leather, beef slaughter, og Cow hides bransjene. Det har base i Chisinau, Moldova.

 2. RKK MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Selskapet RKK MASCHINENBAU GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Lær og skinn - maskiner til industrien bransjen. Det opererer også i Import/eksport av maskinverktøy, Sko, Idretts- og fritidssko, Lær og sko - utstyr og tilbehør, Import/eksport av maskinverktøy, Sko, Idretts- og fritidssko, og Lær og sko - utstyr og tilbehør bransjene. Det har base i Pirmasens, Tyskland.

 3. MARTIMAR -M

  Moldova

  Selskapet MARTIMAR -M, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Lær og skinn - maskiner til industrien bransjen. Det opererer også i leather, og leather and skins export bransjene. Det har base i Ungheni, Moldova.

 4. L&L STUDIO

  Tyrkia

  Selskapet L&L STUDIO, er en Agent/ Representant, som opererer i Vesker, håndkofferter og håndvesker bransjen. Det opererer også i Lær og skinn - maskiner til industrien, og Lær og skinn - maskiner til industrien bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 5. INTRASKINS

  Belgia

  Selskapet INTRASKINS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Lær, skinn og pelsverk bransjen. Det opererer også i Lær og skinn - maskiner til industrien, Lær og skinn - maskiner til industrien, og deposit bransjene. Det har base i Mouscron, Belgia.

 6. SUS SALIMEX SCHAFSTALL LEDERBERATUNGS- U. HANDELS GMBH

  Tyskland

  Selskapet SUS SALIMEX SCHAFSTALL LEDERBERATUNGS- U. HANDELS GMBH, er en Forhandler, som opererer i Lær og skinn - maskiner til industrien bransjen. Det opererer også i Lær, skinn og pelsverk, Fine lærvarer, Vesker, håndkofferter og håndvesker, Reiseartikler, Lær, skinn og pelsverk, Fine lærvarer, Vesker, håndkofferter og håndvesker, og Reiseartikler bransjene. Det har base i Mülheim, Tyskland.

 7. KADIC

  Belgia

  Selskapet KADIC, er en Tjenesteyter, som opererer i Lær og skinn - maskiner til industrien bransjen. Det opererer også i Lærvarer - maskiner til industrien, Lærvarer - maskiner til industrien, og supplies for leather goods bransjene. Det har base i Antwerpen, Belgia.

 8. VITALCHIMICA ITALIANA S.R.L.

  Italia

  Selskapet VITALCHIMICA ITALIANA S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Uorganisk kjemi - råstoffer og derivater bransjen. Det opererer også i Lær og skinn - maskiner til industrien, Organisk kjemi - råstoffer og derivater, Lær og skinn - maskiner til industrien, og Organisk kjemi - råstoffer og derivater bransjene. Det har base i Fucecchio, Italia.

 1. MERCURI MODA S.R.L.

  Italia

  Selskapet MERCURI MODA S.R.L., er en Forhandler, som opererer i Lær og sko - utstyr og tilbehør bransjen. Det opererer også i Lær og skinn - maskiner til industrien, Klestilbehør, Lær og skinn - maskiner til industrien, og Klestilbehør bransjene. Det har base i Porto Sant'elpidio, Italia.

 2. DESPA S.P.A.

  Italia

  Selskapet DESPA S.P.A., er en Forhandler, som opererer i Lær og skinn - maskiner til industrien bransjen. Det opererer også i Lær og sko - utstyr og tilbehør, Sko - maskiner til industrien, Lær og sko - utstyr og tilbehør, og Sko - maskiner til industrien bransjene. Det har base i VERONA, Italia.

 3. SPELTO S.N.C.

  Italia

  Selskapet SPELTO S.N.C., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Lær og skinn - maskiner til industrien bransjen. Det opererer også i Garveri - maskiner til industrien, Pelsverk - maskiner og utstyr, Garveri - maskiner til industrien, og Pelsverk - maskiner og utstyr bransjene. Det har base i Torino, Italia.

 4. GOZZINI 1906 TURINI GROUP S.R.L.

  Italia

  Selskapet GOZZINI 1906 TURINI GROUP S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Lær og skinn - maskiner til industrien bransjen. Det opererer også i Generell mekanikk - bestillingsarbeid, Garveri - maskiner til industrien, Generell mekanikk - bestillingsarbeid, og Garveri - maskiner til industrien bransjene. Det har base i San Miniato, Italia.

 5. LETA S.R.L.

  Italia

  Selskapet LETA S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kommersiell og industriell eiendom - byggherrer og eiendomsmeglere bransjen. Det opererer også i Lær og skinn - maskiner til industrien, Fine lærvarer, Lær og skinn - maskiner til industrien, og Fine lærvarer bransjene. Det har base i Noventa Padovana, Italia.

 6. T.P.C. S.R.L. - TUTTO PER CALZATURE - RIO

  Italia

  Selskapet T.P.C. S.R.L. - TUTTO PER CALZATURE - RIO, som opererer i Lær og sko - utstyr og tilbehør bransjen. Det opererer også i Mekanisk slipeverktøy, Lær og skinn - maskiner til industrien, Mekanisk slipeverktøy, og Lær og skinn - maskiner til industrien bransjene. Det har base i Castelfranco Di Sotto, Italia.

 7. BMS

  Italia

  Selskapet BMS, er en Forhandler, som opererer i Lær og skinn - maskiner til industrien bransjen. Det opererer også i Garveri - maskiner til industrien, Pelsverk - maskiner og utstyr, Garveri - maskiner til industrien, og Pelsverk - maskiner og utstyr bransjene. Det har base i Turbigo, Italia.

 8. E.M. COMPANY S.R.L.

  Italia

  Selskapet E.M. COMPANY S.R.L., er en Forhandler, som opererer i Lær og sko - utstyr og tilbehør bransjen. Det opererer også i Lær og skinn - maskiner til industrien, Lærvarer - maskiner til industrien, Lær og skinn - maskiner til industrien, og Lærvarer - maskiner til industrien bransjene. Det har base i Monte San Giusto, Italia.

 9. FORVAL S.R.L.

  Italia

  Selskapet FORVAL S.R.L., er en Forhandler, som opererer i Lær og skinn - maskiner til industrien bransjen. Det opererer også i Lær og sko - utstyr og tilbehør, Lærvarer - maskiner til industrien, Lær og sko - utstyr og tilbehør, og Lærvarer - maskiner til industrien bransjene. Det har base i Induno Olona, Italia.

 10. CANTINI LORANO S.R.L.

  Italia

  Selskapet CANTINI LORANO S.R.L., er en Forhandler, som opererer i Lær og skinn - maskiner til industrien bransjen. Det opererer også i Lær og sko - utstyr og tilbehør, Tekniske tekstiler, Lær og sko - utstyr og tilbehør, og Tekniske tekstiler bransjene. Det har base i FIRENZE, Italia.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis