• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • ondulerte plater av jernholdig metall

Resultater for

Ondulerte plater av jernholdig metall - Import eksport

 1. SIEGMETALL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet SIEGMETALL GMBH, er en Forhandler, som opererer i Ondulerte plater av jernholdig metall bransjen. Det har base i Haiger, Tyskland.

 2. HNB NORDBLECHE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet HNB NORDBLECHE GMBH, er en Forhandler, som opererer i Ondulerte plater av jernholdig metall bransjen. Det har base i Holdorf, Tyskland.

 3. ACHENBACH GMBH METALLTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet ACHENBACH GMBH METALLTECHNIK, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Ondulerte plater av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Covers for conveyor belts, Achenbach covers, Conveyor belt covers, Conveyor belt protective covers, protective caps, Conveyor belt cover, Conveyor belt enclosure, Hoods for conveyor belts, og Covers for conveyors bransjene. Det har base i Wilnsdorf, Tyskland.

 4. PERFIQUINA

  Portugal

  Selskapet PERFIQUINA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Ondulerte plater av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Profilerte plater av jernholdige metaller, Takmateriell, corrugated sheets, galvanized sheet metal, Profilerte plater av jernholdige metaller, og Takmateriell bransjene. Det har base i Ponte De Vagos, Portugal.

 5. MAAS PROFILE GMBH

  Tyskland

  Selskapet MAAS PROFILE GMBH, er en Forhandler, som opererer i Ondulerte plater av jernholdig metall bransjen. Det har base i Ilshofen, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. MALTE JESS BETRIEBE GMBH

  Tyskland

  Selskapet MALTE JESS BETRIEBE GMBH, er en Forhandler, som opererer i Ondulerte plater av jernholdig metall bransjen. Det har base i Owschlag, Tyskland.

 2. ANGASTINIOTES BROS STEEL LTD

  Kypros

  Selskapet ANGASTINIOTES BROS STEEL LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Ondulerte plater av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i purlins bransjene. Det har base i Nicosia, Kypros.

 3. ETS VANDEVOORDE XAVIER

  Belgia

  Selskapet ETS VANDEVOORDE XAVIER, er en Detaljist, som opererer i Ondulerte plater av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Loddet netting, Rør og slanger av stål, Sliding doors accessories, Round reinforcing bars, Loddet netting, og Rør og slanger av stål bransjene. Det har base i Boussu Lez Walcourt, Belgia.

 4. TABORSKY VERTRIEBSGESELLSCHAFT M.B.H.& CO KG

  Østerrike

  Selskapet TABORSKY VERTRIEBSGESELLSCHAFT M.B.H.& CO KG, er en Forhandler, som opererer i Ondulerte plater av jernholdig metall bransjen. Det har base i Gramatneusiedl, Østerrike.

 5. FEILMEIER AG

  Tyskland

  Selskapet FEILMEIER AG, er en Forhandler, som opererer i Fornybar energi bransjen. Det opererer også i Ondulerte plater av jernholdig metall, Metallkledninger, Plankeverk av ikke-jernholdige metaller, Rørleggerinstallasjoner, Ondulerte plater av jernholdig metall, Metallkledninger, Plankeverk av ikke-jernholdige metaller, og Rørleggerinstallasjoner bransjene. Det har base i Osterhofen, Tyskland.

 1. O-METALL DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Selskapet O-METALL DEUTSCHLAND GMBH, er en Forhandler, som opererer i Ondulerte plater av jernholdig metall bransjen. Det har base i Dahme, Tyskland.

 2. PETR GRACLIK-SERVICES OF TRADE

  Tsjekkia

  Selskapet PETR GRACLIK-SERVICES OF TRADE, som opererer i Profiler og stenger av ikke-jernholdige metaller bransjen. Det opererer også i Kledninger av ikke-jernholdige metaller, Ondulerte plater - ikke-jernholdige metaller, Valsede plater - ikke-jernholdige metaller, Plater og strammebånd - ikke-jernholdige metaller, Kledninger av ikke-jernholdige metaller, Ondulerte plater - ikke-jernholdige metaller, Valsede plater - ikke-jernholdige metaller, og Plater og strammebånd - ikke-jernholdige metaller bransjene. Det har base i Lipnik Nad Becvou, Tsjekkia.

 1. X-ENERGY.RO S.R.L.

  Romania

  Selskapet X-ENERGY.RO S.R.L., er en Distributør, som opererer i Ondulerte plater - ikke-jernholdige metaller bransjen. Det har base i Recas, Romania.

 2. GIVANSHI NAANI COMPANY'S LTD

  Sri Lanka

  Selskapet GIVANSHI NAANI COMPANY'S LTD, er en Tjenesteyter, som opererer i Ondulerte plater av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i electric mechanical components bransjene. Det har base i Colombo02, Sri Lanka.

 3. PRZEDSIEBIORSTWO USLUGOWO HANDLOWE ODMET SP Z O O

  Polen

  Selskapet PRZEDSIEBIORSTWO USLUGOWO HANDLOWE ODMET SP Z O O, er en Forhandler, som opererer i Ondulerte plater - ikke-jernholdige metaller bransjen. Det opererer også i Profiler og stenger av jernholdige metaller, Import/eksport - stål og metaller, Profiler og stenger av jernholdige metaller, og Import/eksport - stål og metaller bransjene. Det har base i Siedlce, Polen.

 4. AGAN ENGINEERING ENTERPRISES LTD

  Israel

  Selskapet AGAN ENGINEERING ENTERPRISES LTD, som opererer i Plater og strammebånd av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Ondulerte plater av jernholdig metall, corrugated roofing, og Ondulerte plater av jernholdig metall bransjene. Det har base i Ashdod, Israel.

 5. YIXING KEXING ALLOY MATERIALS CO., LTD

  Kina

  Selskapet YIXING KEXING ALLOY MATERIALS CO., LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Ondulerte plater - ikke-jernholdige metaller bransjen. Det har base i Yixing, Kina.

 6. BOZZELLI DOMENICO NICOLA DONA

  Italia

 7. PORFIRI S.N.C. DI PORFIRI LUCIANO & C.

  Italia

 8. STEEL INDUSTRIAL COMPANY - (TYUMEN)

  Russland

 1. BUTTERWORTH STEEL PROCESSING LIMITED

  Storbritannia

 2. FB TECNO

  Italia

  Verified by europages badge

  Selskapet FB TECNO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Plater og strammebånd - ikke-jernholdige metaller bransjen. Det opererer også i Rør og slanger av jernholdig metall, Stål, små metallelementer, Trading in steel, mould steel, Rør og slanger av jernholdig metall, Tool steels, Stål, og vacuum furnace components bransjene. Det har base i Milano, Italia.

 3. ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Selskapet ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT, er en Distributør, som opererer i Valsede plater - ikke-jernholdige metaller bransjen. Det opererer også i Stenger av ikke-jernholdige metaller, Blikk og rør, Rør og slanger - ikke-jernholdige, Inconel, Stenger av ikke-jernholdige metaller, Hastelloy, nickel alloys bars, nickel alloys, og cobalt alloys bransjene. Det har base i Amblainville, Frankrike.

 4. WYTWÓRNIA ARTYKULÓW METALOWYCH ART-MET S.C.

  Polen

  Selskapet WYTWÓRNIA ARTYKULÓW METALOWYCH ART-MET S.C., som opererer i Rør og slanger av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Rør og slanger - ikke-jernholdige, Profiler og stenger av ikke-jernholdige metaller, Profiler og stenger av jernholdige metaller, Plater og strammebånd av jernholdig metall, Rør og slanger - ikke-jernholdige, Profiler og stenger av ikke-jernholdige metaller, Profiler og stenger av jernholdige metaller, og Plater og strammebånd av jernholdig metall bransjene. Det har base i Katowice, Polen.

 5. TEST-POL ZAKLAD MECHANIKI PRECYZYJNEJ, ELEKTROMECHANIKI I AUTOMATYKI

  Polen

  Selskapet TEST-POL ZAKLAD MECHANIKI PRECYZYJNEJ, ELEKTROMECHANIKI I AUTOMATYKI, som opererer i Rør og slanger av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Rør og slanger - ikke-jernholdige, Profiler og stenger av ikke-jernholdige metaller, Profiler og stenger av jernholdige metaller, Plater og strammebånd av jernholdig metall, Rør og slanger - ikke-jernholdige, Profiler og stenger av ikke-jernholdige metaller, Profiler og stenger av jernholdige metaller, og Plater og strammebånd av jernholdig metall bransjene. Det har base i Kraków, Polen.

 6. FIRMA PADIR

  Polen

  Selskapet FIRMA PADIR, som opererer i Rør og slanger av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Rør og slanger - ikke-jernholdige, Profiler og stenger av ikke-jernholdige metaller, Profiler og stenger av jernholdige metaller, Plater og strammebånd av jernholdig metall, Rør og slanger - ikke-jernholdige, Profiler og stenger av ikke-jernholdige metaller, Profiler og stenger av jernholdige metaller, og Plater og strammebånd av jernholdig metall bransjene. Det har base i Warszawa, Polen.

 7. GALEASSO S.R.L.

  Italia

 8. SIDERFERRO

  Italia

  Selskapet SIDERFERRO, er en Forhandler, som opererer i Profiler og stenger av jernholdige metaller bransjen. Det opererer også i Profilerte plater av jernholdige metaller, Skinner av jernholdige metaller, Profilerte plater av jernholdige metaller, og Skinner av jernholdige metaller bransjene. Det har base i Sant'agata Sul Santerno, Italia.

 9. VETCHBERRY

  Storbritannia

 10. MARCEGAGLIA SPECIALTIES S.P.A.

  Italia

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis