• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • petrokjemi - installasjoner og utstyr

Resultater for

Petrokjemi - installasjoner og utstyr - Import eksport

 1. PIRPED INTERNATIONAL

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Selskapet PIRPED INTERNATIONAL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Petrokjemi - installasjoner og utstyr bransjen. Det opererer også i Gjengestenger, Armaturklemmer, Kanter, forged parts, Gjengestenger, Armaturklemmer, Automobile fastening device, ANSI/ASME flanges, og Flat flange bransjene. Det har base i Chatou, Frankrike.

 2. APSIS TECHNOLOGIES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Selskapet APSIS TECHNOLOGIES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Industriell rengjøring - maskiner bransjen. Det opererer også i Industrielle sprøyteredskaper til overflatebehandling, Petrokjemi - installasjoner og utstyr, Industrielle sprøyteredskaper til overflatebehandling, og Petrokjemi - installasjoner og utstyr bransjene. Det har base i Vannes Cedex, Frankrike.

 3. HAISEL MASCHINENTEILE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet HAISEL MASCHINENTEILE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Petrokjemi - installasjoner og utstyr bransjen. Det har base i Kamen, Tyskland.

 4. SONMEZ MAKINA OTOMOTIV ELEKTRONIKSANAYI TICARET LIMITED SIRKETI

  Tyrkia

  Selskapet SONMEZ MAKINA OTOMOTIV ELEKTRONIKSANAYI TICARET LIMITED SIRKETI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Petrokjemi - installasjoner og utstyr bransjen. Det opererer også i LPG - industrielle installasjoner, LPG - industrielle installasjoner, electronic scales, industrial conveyor chains, og gas bottle filling systems bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 5. REMU S.R.L.

  Italia

  Selskapet REMU S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Generell mekanikk - bestillingsarbeid bransjen. Det opererer også i Petrokjemi - installasjoner og utstyr, Maskiner og utstyr til kosmetikkindustrien, Maskiner og utstyr til legemiddelindustrien, Petrokjemi - installasjoner og utstyr, Maskiner og utstyr til kosmetikkindustrien, og Maskiner og utstyr til legemiddelindustrien bransjene. Det har base i Manoppello, Italia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. PANTEXTRADE

  Tyrkia

  Selskapet PANTEXTRADE, er en Forhandler, som opererer i Petrokjemi - installasjoner og utstyr bransjen. Det har base i Pantextrade, Tyrkia.

 2. PROCESS SYSTEMS

  Frankrike

  Selskapet PROCESS SYSTEMS, er en Tjenesteyter, som opererer i Petrokjemi - installasjoner og utstyr bransjen. Det opererer også i gas treatment, og biogas bransjene. Det har base i Paris, Frankrike.

 3. HEERTECH INDUSTRIAL SERVICES

  Nederland

  Selskapet HEERTECH INDUSTRIAL SERVICES, er en Underleverandør, som opererer i Petrokjemi - installasjoner og utstyr bransjen. Det har base i Breda, Nederland.

 4. TANQUID GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Selskapet TANQUID GMBH & CO. KG, er en Tjenesteyter, som opererer i Petrokjemi - installasjoner og utstyr bransjen. Det opererer også i management services for own stores, equipment for the petrochemical industry, storage tanks, og Vertical storage tanks bransjene. Det har base i Duisburg, Tyskland.

 5. CÖLNER BENZIN RAFFINERIE

  Tyskland

  Selskapet CÖLNER BENZIN RAFFINERIE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Petroleumsbrensel og tilsetningsstoffer bransjen. Det opererer også i Petrokjemi - installasjoner og utstyr, Løsemidler og fortynningsmidler, Petrokjemi - installasjoner og utstyr, og Løsemidler og fortynningsmidler bransjene. Det har base i Köln, Tyskland.

 1. COLASSE

  Belgia

  Selskapet COLASSE, som opererer i Programvarer bransjen. Det opererer også i Petrokjemi - installasjoner og utstyr, project management, Site referencing, Petrokjemi - installasjoner og utstyr, og fittings bransjene. Det har base i Seraing, Belgia.

 2. INFO SERVICE BELGIUM

  Belgia

  Selskapet INFO SERVICE BELGIUM, er en Tjenesteyter, som opererer i Kulturelle tjenester bransjen. Det opererer også i Petrokjemi - installasjoner og utstyr, Universiteter, maritime brokerage, Petrokjemi - installasjoner og utstyr, og Universiteter bransjene. Det har base i Gent, Belgia.

 1. DELTA PROJECT ENGINEERING

  Belgia

  Selskapet DELTA PROJECT ENGINEERING, som opererer i Petrokjemi - installasjoner og utstyr bransjen. Det opererer også i Jern- og stålindustri og produksjon av metaller - import/eksport, industrial pipes, industrial filters, Jern- og stålindustri og produksjon av metaller - import/eksport, og refractory concrete bransjene. Det har base i Ivoz-ramet, Belgia.

 2. YK MAKINA KIMYA INS TAAH ITH IHR SAN VE TIC LTD STI

  Tyrkia

  Selskapet YK MAKINA KIMYA INS TAAH ITH IHR SAN VE TIC LTD STI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Petrokjemi - installasjoner og utstyr bransjen. Det opererer også i manifold heat exchangers, industrial mixers, og tanks for warehousing and storage bransjene. Det har base i Kocaeli, Tyrkia.

 3. LISAM SYSTEMS

  Belgia

  Selskapet LISAM SYSTEMS, som opererer i Petrokjemi - installasjoner og utstyr bransjen. Det opererer også i Kontroll av industrisikkerhet, Datanettverk - administrasjon og støtte, data processing security, Kontroll av industrisikkerhet, og Datanettverk - administrasjon og støtte bransjene. Det har base i Ecaussinnes, Belgia.

 4. ANOTECH ENERGY

  Frankrike

  Selskapet ANOTECH ENERGY, er en Tjenesteyter, som opererer i Tekniske kontorer - industri bransjen. Det opererer også i Ingeniørarbeid - tekniske kontorer, industri, Petrokjemi - installasjoner og utstyr, Ingeniørarbeid - tekniske kontorer, industri, Petrokjemi - installasjoner og utstyr, og Extraction, water, gas, oil - equipment bransjene. Det har base i Labege, Frankrike.

 5. I.P.C. EUROPE

  Belgia

  Selskapet I.P.C. EUROPE, som opererer i Petrokjemi - installasjoner og utstyr bransjen. Det opererer også i process control, electrical engineering, og Automation bransjene. Det har base i Saint-georges-sur-meuse, Belgia.

 6. PRONOR

  Belgia

  Selskapet PRONOR, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Telekommunikasjon og dataoverføring - utstyr og systemer bransjen. Det opererer også i Radiokommunikasjon - utstyr og systemer, Petrokjemi - installasjoner og utstyr, Radiokommunikasjon - utstyr og systemer, engineering service, steel, og Petrokjemi - installasjoner og utstyr bransjene. Det har base i Gent, Belgia.

 7. WORKS L&W GROUP S. R. O.

  Tsjekkia

  Selskapet WORKS L&W GROUP S. R. O., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Petrokjemi - installasjoner og utstyr bransjen. Det opererer også i Metallskjelett, Industrirør, Montering og demontering av industrielle anlegg, Smedarbeid til industrien og byggebransjen, Metallskjelett, Industrirør, Montering og demontering av industrielle anlegg, og Smedarbeid til industrien og byggebransjen bransjene. Det har base i Hradec Králové, Tsjekkia.

 8. IREMAS UAB

  Litauen

  Selskapet IREMAS UAB, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Montering og demontering av industrielle anlegg bransjen. Det opererer også i Petrokjemi - installasjoner og utstyr, Reparasjon av industrielt utstyr, Petrokjemi - installasjoner og utstyr, og Reparasjon av industrielt utstyr bransjene. Det har base i Jonavos Raj., Litauen.

 1. SCALE CHEMICAL CORPORATION

  USA

  Selskapet SCALE CHEMICAL CORPORATION, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Petrokjemi - installasjoner og utstyr bransjen. Det har base i Birmingham, USA.

 2. SARGON + TECNORING

  Italia

  Selskapet SARGON + TECNORING, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Petrokjemi - installasjoner og utstyr bransjen. Det opererer også i industrial gaskets bransjene. Det har base i Carpaneto, Italia.

 3. PERNIN EQUIPEMENTS

  Frankrike

  Selskapet PERNIN EQUIPEMENTS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Måling av posisjon og avstand - instrumenter og apparater bransjen. Det opererer også i Petrokjemi - installasjoner og utstyr, Petrokjemi - installasjoner og utstyr, diesel transfer pumps, level indicators, og volumetric meters bransjene. Det har base i Montreuil, Frankrike.

 4. TPF CONTRACTING

  Belgia

  Selskapet TPF CONTRACTING, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Petrokjemi - installasjoner og utstyr bransjen. Det opererer også i Ingeniørarbeid - leverandører av nøkkelferdige industriprosjekter, og Ingeniørarbeid - leverandører av nøkkelferdige industriprosjekter bransjene. Det har base i Moustier-sur-sambre, Belgia.

 5. ASVOTEC TERMOINDUSTRIAL LTDA

  Brasil

  Selskapet ASVOTEC TERMOINDUSTRIAL LTDA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Petrokjemi - installasjoner og utstyr bransjen. Det opererer også i plants and equipment for pasta factories, og burner specialists bransjene. Det har base i Monte Mor, Brasil.

 6. PIGNAT

  Frankrike

  Selskapet PIGNAT, er en Tjenesteyter, som opererer i Petrokjemi - installasjoner og utstyr bransjen. Det opererer også i Glass til industrielle formål, Oljeraffinering - installasjoner og utstyr, Glass til industrielle formål, og Oljeraffinering - installasjoner og utstyr bransjene. Det har base i Genas Cedex, Frankrike.

 7. HIMA FRANCE

  Frankrike

  Selskapet HIMA FRANCE, er en Distributør, som opererer i Leie av industrielt utstyr bransjen. Det opererer også i Petrokjemi - installasjoner og utstyr, og Petrokjemi - installasjoner og utstyr bransjene. Det har base i Champs-Sur-Marne, Frankrike.

 8. I.T.EX QUALITY SERVICES

  Italia

  Selskapet I.T.EX QUALITY SERVICES, som opererer i Petrokjemi - installasjoner og utstyr bransjen. Det opererer også i Gassrørledninger og pipeliner - installasjoner, Oljeraffinering - installasjoner og utstyr, systems and equipment for oil refineries, systems and equipment for gas pipelines, Gassrørledninger og pipeliner - installasjoner, og Oljeraffinering - installasjoner og utstyr bransjene. Det har base i San Donato Milanese, Italia.

 9. SWEDPARTS HAMBURG

  Tyskland

  Selskapet SWEDPARTS HAMBURG, som opererer i Boring og lodding - utstyr bransjen. Det opererer også i Gass og olje - utvinning, Tjenester til olje- og gassutvinning, Gassrørledninger og pipeliner - installasjoner, Petrokjemi - installasjoner og utstyr, Gass og olje - utvinning, Tjenester til olje- og gassutvinning, Gassrørledninger og pipeliner - installasjoner, og Petrokjemi - installasjoner og utstyr bransjene. Det har base i Hamburg, Tyskland.

 10. DEFITEC

  Belgia

  Selskapet DEFITEC, som opererer i Petrokjemi - installasjoner og utstyr bransjen. Det har base i Waterloo, Belgia.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis
Filtre

Resultater for

Petrokjemi - installasjoner og utstyr - Import eksport

Antall resultater

25 760 Bedrifter