• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • strykejern til industrielle formål

Resultater for

Strykejern til industrielle formål - Import eksport

 1. VOMATEX TEXTIL- UND KUNSTSTOFF-GMBH - INDUSTRIAL IRONING COVERS

  Tyskland

  Selskapet VOMATEX TEXTIL- UND KUNSTSTOFF-GMBH - INDUSTRIAL IRONING COVERS, er en Multi-Category, som opererer i Strykejern til industrielle formål bransjen. Det opererer også i ironing board covers bransjene. Det har base i Bremen, Tyskland.

 2. LGM GROUP INDUSTRIAL PRESSING

  Tyrkia

  Selskapet LGM GROUP INDUSTRIAL PRESSING, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Strykejern til industrielle formål bransjen. Det opererer også i Strykejern til husholdningsbruk, Ferdigbehandling av tekstiler, Tekstiler - maskiner og utstyr, ironing boards, Strykejern til husholdningsbruk, Ferdigbehandling av tekstiler, og Tekstiler - maskiner og utstyr bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 3. AEROTEC INDUSTRIES

  India

  Selskapet AEROTEC INDUSTRIES, er en Multi-Category, som opererer i Strykejern til industrielle formål bransjen. Det opererer også i heater spare parts, og raw and machined cast iron bransjene. Det har base i Mumbai, India.

 4. BEST SPRING ECOCLEAN SRL

  Romania

  Selskapet BEST SPRING ECOCLEAN SRL, er en Tjenesteyter, som opererer i Rengjøring - tjenester bransjen. Det opererer også i Høytrykksrengjøringsmaskiner, Industrielle vaskeanlegg, Våtrengjørere, Strykejern til industrielle formål, Høytrykksrengjøringsmaskiner, Industrielle vaskeanlegg, Våtrengjørere, og Strykejern til industrielle formål bransjene. Det har base i Botosani, Romania.

 5. ATLANTIK TUKETIM MALLARI TICARET VE SANAYI LIMITED SIRKETI

  Tyrkia

  Selskapet ATLANTIK TUKETIM MALLARI TICARET VE SANAYI LIMITED SIRKETI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Strykejern til industrielle formål bransjen. Det opererer også i ironing board covers, og cushions bransjene. Det har base i Yalova, Tyrkia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. PRIMULA S.A.

  Hellas

  Selskapet PRIMULA S.A., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Strykejern til industrielle formål bransjen. Det opererer også i professional washing machines bransjene. Det har base i Thessaloniki, Hellas.

 2. IRONS.IE

  Irland

  Selskapet IRONS.IE, er en Forhandler, som opererer i Strykejern til industrielle formål bransjen. Det har base i Castlebellingham, Irland.

 3. SILC S.P.A.

  Italia

  Selskapet SILC S.P.A., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Strykejern til industrielle formål bransjen. Det opererer også i machines for dry cleaners, ironing boards, og stain-removing machines bransjene. Det har base i Jesi, Italia.

 4. SEKAISA

  Spania

  Selskapet SEKAISA, som opererer i Ferdigbehandling av tekstiler - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Strykejern til industrielle formål, Strykejern til industrielle formål, textile machinery, machines for treating and finishing textile fibres, og textile machine repair bransjene. Det har base i Banyoles - Girona, Spania.

 5. VAELLA MASCHINEN SRL

  Romania

  Selskapet VAELLA MASCHINEN SRL, er en Distributør, som opererer i Symaskiner og tilbehør til industrielle formål bransjen. Det opererer også i Symaskiner til husholdningsbruk, Tilskjæring - tekstiler, Strykejern til industrielle formål, Trikotasje - maskiner og tilbehør, Symaskiner til husholdningsbruk, Tilskjæring - tekstiler, Strykejern til industrielle formål, og Trikotasje - maskiner og tilbehør bransjene. Det har base i Bucuresti, Romania.

 1. PRIMA SRL

  Italia

  Selskapet PRIMA SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Strykejern til industrielle formål bransjen. Det opererer også i professional irons bransjene. Det har base i Palazzolo Sull'oglio, Italia.

 2. HASEL IRONING MACHINES

  Tyrkia

  Selskapet HASEL IRONING MACHINES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Strykejern til industrielle formål bransjen. Det opererer også i ironing board, suction ironing-boards, steam boilers for laundries and dry-cleaners, og equipment for ironing shops bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 1. MALKAN IC VE DIS PAZARLAMA ANONIM SIRKETI

  Tyrkia

  Selskapet MALKAN IC VE DIS PAZARLAMA ANONIM SIRKETI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Strykejern til industrielle formål bransjen. Det opererer også i professional irons, ironer, ironing board, og components for irons bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 2. JIFFY STEAMER DEUTSCHHLAND / INH. GERALD SCHULZ

  Tyskland

  Selskapet JIFFY STEAMER DEUTSCHHLAND / INH. GERALD SCHULZ, er en Forhandler, som opererer i Klær - industrielle maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Symaskiner og tilbehør til industrielle formål, Vaskerier og renserier - maskiner og utstyr, Strykejern til industrielle formål, Elektriske husholdningsapparater - små, Symaskiner og tilbehør til industrielle formål, Vaskerier og renserier - maskiner og utstyr, Strykejern til industrielle formål, og Elektriske husholdningsapparater - små bransjene. Det har base i Hamburg, Tyskland.

 3. ZHEJIANG PAR-TEK ELECTRICAL APPLIANCE CO,.LTD

  Kina

  Selskapet ZHEJIANG PAR-TEK ELECTRICAL APPLIANCE CO,.LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Strykejern til industrielle formål bransjen. Det har base i Suzhou, Kina.

 4. MESEL INDUSTRIAL IRONING MACHINE

  Tyrkia

  Selskapet MESEL INDUSTRIAL IRONING MACHINE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Strykejern til industrielle formål bransjen. Det opererer også i textile washing machines, og machinery for dying items bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 5. HEPROTEX MASCHINEN GMBH

  Tyskland

  Selskapet HEPROTEX MASCHINEN GMBH, er en Distributør, som opererer i Vaskemaskiner og sentrifuger til industrielle formål bransjen. Det opererer også i Strykejern til industrielle formål, steam wand, og Strykejern til industrielle formål bransjene. Det har base i Klingenberg, Tyskland.

 6. GL-MASCHINENVERTRIEB

  Tyskland

  Selskapet GL-MASCHINENVERTRIEB, er en Distributør, som opererer i Tekstiler - maskiner til bearbeiding, spinning og veving bransjen. Det opererer også i Tekstiler - maskiner til ferdigbehandling, trykking og farging, Klær - industrielle maskiner og utstyr, Vaskerier og renserier - maskiner og utstyr, Strykejern til industrielle formål, Tekstiler - maskiner til ferdigbehandling, trykking og farging, Klær - industrielle maskiner og utstyr, Vaskerier og renserier - maskiner og utstyr, og Strykejern til industrielle formål bransjene. Det har base i Hofheim, Tyskland.

 7. KLIMAKS MAKINA

  Tyrkia

  Selskapet KLIMAKS MAKINA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Strykejern til industrielle formål bransjen. Det opererer også i Vaskerier og renserier - maskiner og utstyr, women's jackets, men's shirts, og Vaskerier og renserier - maskiner og utstyr bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 8. STIROVAP S.R.L.

  Italia

  Selskapet STIROVAP S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Strykejern til industrielle formål bransjen. Det opererer også i laundry machinery, og machinery for dying items bransjene. Det har base i Reggio Nell'emilia, Italia.

 1. YEWONTECH CO.

  Sør-Korea

  Selskapet YEWONTECH CO., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Strykejern til industrielle formål bransjen. Det opererer også i steam generation iron, og iron bransjene. Det har base i GYENONGSANGNAM-DO, Sør-Korea.

 2. BATTISTELLA BG S.R.L.

  Italia

  Selskapet BATTISTELLA BG S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Vaskerier og renserier - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Reparasjon av forbruksvarer, Strykejern til industrielle formål, Reparasjon av forbruksvarer, og Strykejern til industrielle formål bransjene. Det har base i Rossano Veneto, Italia.

 3. STIRO SERVICE S.R.L.

  Italia

  Selskapet STIRO SERVICE S.R.L., er en Forhandler, som opererer i Strykejern til industrielle formål bransjen. Det har base i Peschiera Borromeo, Italia.

 4. NORTIJA D.LIEKIS INDIVIDUALI IMONE

  Litauen

  Selskapet NORTIJA D.LIEKIS INDIVIDUALI IMONE, er en Forhandler, som opererer i Symaskiner til husholdningsbruk bransjen. Det opererer også i Tekstiler - maskiner til bearbeiding, spinning og veving, Strykejern til industrielle formål, Tekstiler - maskiner til bearbeiding, spinning og veving, og Strykejern til industrielle formål bransjene. Det har base i Kaunas, Litauen.

 5. LIA STIR S.R.L. A SOCIO UNICO

  Italia

  Selskapet LIA STIR S.R.L. A SOCIO UNICO, som opererer i Ferdigbehandling av tekstiler bransjen. Det opererer også i Strykejern til industrielle formål, ironing and bagging in cellophane, og Strykejern til industrielle formål bransjene. Det har base i Isso, Italia.

 6. GTK W. GRUNDLER BÜGEL- UND FIXIERMASCHINEN GMBH

  Tyskland

  Selskapet GTK W. GRUNDLER BÜGEL- UND FIXIERMASCHINEN GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Vaskerier og renserier - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Montering - produksjonsmaskiner, Strykejern til industrielle formål, Montering - produksjonsmaskiner, og Strykejern til industrielle formål bransjene. Det har base i Leichlingen, Tyskland.

 7. I.M.E.C.E.

  Italia

  Selskapet I.M.E.C.E., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Strykejern til industrielle formål bransjen. Det opererer også i laundry machinery, og machines and equipment for sizing fabrics bransjene. Det har base i Este, Italia.

 8. MORGAN TECNICA S.P.A.

  Italia

  Selskapet MORGAN TECNICA S.P.A., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Strykejern til industrielle formål bransjen. Det har base i Coccaglio, Italia.

 9. POLYPRES MEDITERRANEO S.L.

  Spania

  Selskapet POLYPRES MEDITERRANEO S.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Vaskerier og renserier - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Strykejern til industrielle formål, og Strykejern til industrielle formål bransjene. Det har base i Alfarrasi, Spania.

 10. JOSEF ROSENBERGER INH. ROBERT HARTLIEB

  Tyskland

  Selskapet JOSEF ROSENBERGER INH. ROBERT HARTLIEB, er en Detaljist, som opererer i Strykejern til industrielle formål bransjen. Det opererer også i Strykejern til husholdningsbruk, og Strykejern til husholdningsbruk bransjene. Det har base i Würzburg, Tyskland.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis
Filtre

Resultater for

Strykejern til industrielle formål - Import eksport

Antall resultater

5 257 Bedrifter