• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • tørre kjøletårn

Resultater for

Tørre kjøletårn - Import eksport

 1. GAETANO DE CARO

  Tyskland

  Selskapet GAETANO DE CARO, er en Tjenesteyter, som opererer i Tørre kjøletårn bransjen. Det har base i Rheinstetten, Tyskland.

 2. MARCOOL INDUSTRIES

  Saudi-Arabia

  Selskapet MARCOOL INDUSTRIES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøletårn bransjen. Det opererer også i Tørre kjøletårn, Varmevekslere, Kondensatorer, Tørre kjøletårn, Varmevekslere, og Kondensatorer bransjene. Det har base i Jeddah, Saudi-Arabia.

 3. FAIRWAY(HANGZHOU) IMPORT.&EXPORT.CO.,LTD

  Kina

  Selskapet FAIRWAY(HANGZHOU) IMPORT.&EXPORT.CO.,LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Tørre kjøletårn bransjen. Det har base i Hangzhou, Kina.

 4. EXPERTEK

  Tyrkia

  Selskapet EXPERTEK, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Tørre kjøletårn bransjen. Det har base i Antalya, Tyrkia.

 5. DECSA S.R.L.

  Italia

  Selskapet DECSA S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Luftkondisjonering, lufting og ventilering - utstyr bransjen. Det opererer også i Kjøletårn, Tørre kjøletårn, Kjøletårn, og Tørre kjøletårn bransjene. Det har base i Voghera, Italia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. CLEVER ENGINEERING (KENT) LIMITED

  Storbritannia

  Selskapet CLEVER ENGINEERING (KENT) LIMITED, er en Distributør, som opererer i Tørre kjøletårn bransjen. Det opererer også i cooling towers, og water cooling towers bransjene. Det har base i Sittingbourne, Storbritannia.

 2. VENTILEX B.V.

  Nederland

  Selskapet VENTILEX B.V., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Industrielle og kommersielle kjølesystemer - apparater og installasjoner bransjen. Det opererer også i Luftkjølere - tørre, Tørketromler og sentrifuger til industrielle formål, Tørre kjøletårn, Luftkjølere - tørre, Tørketromler og sentrifuger til industrielle formål, og Tørre kjøletårn bransjene. Det har base i Heerde, Nederland.

 3. SCAM TOWERS S.R.L.

  Italia

  Selskapet SCAM TOWERS S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøletårn bransjen. Det opererer også i Tørre kjøletårn, water cooling towers, og Tørre kjøletårn bransjene. Det har base i Buttigliera Alta, Italia.

 4. NERI S.R.L.

  Italia

  Selskapet NERI S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøletårn bransjen. Det opererer også i Tørre kjøletårn, cooling towers, og Tørre kjøletårn bransjene. Det har base i Firenze, Italia.

 5. COTOR S.R.L.

  Italia

  Selskapet COTOR S.R.L., som opererer i Kjøletårn bransjen. Det opererer også i Tørre kjøletårn, water cooling towers, og Tørre kjøletårn bransjene. Det har base i Gattinara, Italia.

 1. SILICAIR DRYERS LTD

  Storbritannia

  Selskapet SILICAIR DRYERS LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøletårn bransjen. Det opererer også i Tørre kjøletårn, og Tørre kjøletårn bransjene. Det har base i Ashford, Storbritannia.

 2. BUUS KOELETEKNIK A/S

  Danmark

  Selskapet BUUS KOELETEKNIK A/S, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøletårn bransjen. Det opererer også i Tørre kjøletårn, og Tørre kjøletårn bransjene. Det har base i Nykoebing M, Danmark.

 1. EVAPCO EUROPE S.R.L.

  Italia

  Selskapet EVAPCO EUROPE S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøletårn bransjen. Det opererer også i Tørre kjøletårn, og Tørre kjøletårn bransjene. Det har base i Rho (mi), Italia.

 2. STADCO LTD

  Storbritannia

  Selskapet STADCO LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøletårn bransjen. Det opererer også i Tørre kjøletårn, og Tørre kjøletårn bransjene. Det har base i Shrewsbury, Storbritannia.

 3. BALTIMORE AIRCOIL ITALIA S.R.L.

  Italia

 4. BALTICARE S.R.L.

  Italia

 5. KREMPEL GMBH & CO. PRESSSPANWERK KG

  Tyskland

 6. NORDSON U V LTD

  Storbritannia

 7. CLIMAVIV

  Frankrike

  Selskapet CLIMAVIV, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøletårn bransjen. Det opererer også i Luftkjølere - tørre, og Luftkjølere - tørre bransjene. Det har base i Villeurbanne, Frankrike.

 8. GOHL-KTK GMBH

  Tyskland

  Selskapet GOHL-KTK GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøletårn bransjen. Det opererer også i Kondensatorer, Luftkjølere - tørre, Kondensatorer, og Luftkjølere - tørre bransjene. Det har base i Durmersheim, Tyskland.

Finn prisanslag for