• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • transport i kjøleanlegg - utstyr

Resultater for

Transport i kjøleanlegg - utstyr - Import eksport

 1. TRANSPORT FRANGEŽ D.O.O.

  Slovenia

  Verified by europages badge

  Selskapet TRANSPORT FRANGEŽ D.O.O., er en Tjenesteyter, som opererer i Veitransport bransjen. Det opererer også i Veitransport av varer - internasjonal, Veitransport - logistikktjenester, Internasjonal ekspedisjon, Internasjonal frakt, Transport i kjølevogner, Transport i kjøleanlegg - utstyr, Veitransport av varer - internasjonal, Veitransport - logistikktjenester, og Internasjonal ekspedisjon bransjene. Det har base i Cirkovce, Slovenia.

 2. COOLINGVANS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet COOLINGVANS GMBH & CO. KG, er en Tjenesteyter, som opererer i Transport i kjøleanlegg - utstyr bransjen. Det har base i Kornwestheim, Tyskland.

 3. OZ LOGISTIQUE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Selskapet OZ LOGISTIQUE, er en Tjenesteyter, som opererer i Lagerhyllesystemer bransjen. Det opererer også i Transport i kjølevogner, Transport i kjøleanlegg - utstyr, Transport i kjølevogner, og Transport i kjøleanlegg - utstyr bransjene. Det har base i Pontarlier, Frankrike.

 4. PRIVATE ENTERPRISE "ARSK-SERVICE"

  Hviterussland

  Selskapet PRIVATE ENTERPRISE "ARSK-SERVICE", er en Forhandler, som opererer i Transport i kjøleanlegg - utstyr bransjen. Det har base i Minsk, Hviterussland.

 5. SOCIETE DE TRANSPORT FRIGORIFIQUE VILLENEUVOIS

  Frankrike

  Selskapet SOCIETE DE TRANSPORT FRIGORIFIQUE VILLENEUVOIS, er en Tjenesteyter, som opererer i Veitransport bransjen. Det opererer også i Transport i kjøleanlegg - utstyr, road hauliers, Transport i kjøleanlegg - utstyr, og cargo transport by refrigeration vessel bransjene. Det har base i Villeneuve Sur Lot, Frankrike.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. VEBABOX GMBH

  Tyskland

  Selskapet VEBABOX GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Transport i kjøleanlegg - utstyr bransjen. Det opererer også i refrigerated motor vehicles, cooling trolleys, og refrigerated tanks for goods storage bransjene. Det har base i Kleve, Tyskland.

 2. GADEGREJ

  Danmark

  Selskapet GADEGREJ, er en Forhandler, som opererer i Leie av industrielt utstyr bransjen. Det opererer også i Transport i kjøleanlegg - utstyr, Diesel generator unit, renewable energy sources, Transport i kjøleanlegg - utstyr, og solar-powered electricity generators bransjene. Det har base i København K, Danmark.

 3. GIORGIO S.R.L.

  Italia

  Selskapet GIORGIO S.R.L., er en Tjenesteyter, som opererer i Transport i kjøleanlegg - utstyr bransjen. Det opererer også i international transport agency, og wooden articles for warehousing and transport bransjene. Det har base i Colliano, Italia.

 4. EMERSON CLIMATE TECHNOLOGIES GMBH

  Tyskland

  Selskapet EMERSON CLIMATE TECHNOLOGIES GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Transport i kjøleanlegg - utstyr bransjen. Det opererer også i refrigerating system and equipment compressors, og liquefaction machines bransjene. Det har base i Aachen, Tyskland.

 5. ERRAIHANI TRANS

  Marokko

  Selskapet ERRAIHANI TRANS, er en Distributør, som opererer i Veitransport - logistikktjenester bransjen. Det opererer også i Veitransport av varer - internasjonal, Transport i kjøleanlegg - utstyr, transport company, national transport, Veitransport av varer - internasjonal, og Transport i kjøleanlegg - utstyr bransjene. Det har base i Ait Melloul, Marokko.

 1. CRS MOBILE COLD STORAGE

  Storbritannia

  Selskapet CRS MOBILE COLD STORAGE, er en Tjenesteyter, som opererer i Transport i kjøleanlegg - utstyr bransjen. Det opererer også i continuous blast freezers, thawing cabinets for commercial use, og refrigerated containers for storage bransjene. Det har base i Maulden, Storbritannia.

 2. MEYER QUICK SERVICE LOGISTICS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Selskapet MEYER QUICK SERVICE LOGISTICS GMBH & CO. KG, er en Distributør, som opererer i Meglere - opsjoner bransjen. Det opererer også i Transport i kjøleanlegg - utstyr, Transport i kjøleanlegg - utstyr, Supply chain execution, og Refrigerated transports bransjene. Det har base i Friedrichsdorf, Tyskland.

 1. WESSINGTON CRYOGENICS LTD

  Storbritannia

  Selskapet WESSINGTON CRYOGENICS LTD, er en Multi-Category, som opererer i Transport i kjøleanlegg - utstyr bransjen. Det opererer også i Transport under kontrollert temperatur, refrigerated tanks, cargo transport by refrigeration vessel, refrigerated containers for storage, og Transport under kontrollert temperatur bransjene. Det har base i Houghton Le Spring, Storbritannia.

 2. POMMIER FURGOCAR SRL

  Italia

  Selskapet POMMIER FURGOCAR SRL, er en Forhandler, som opererer i Transport i kjøleanlegg - utstyr bransjen. Det har base i Reggio Emilia, Italia.

 3. APPLIC FROID

  Frankrike

  Selskapet APPLIC FROID, er en Tjenesteyter, som opererer i Transport i kjøleanlegg - utstyr bransjen. Det har base i Begles, Frankrike.

 4. ICE CONCEPT

  Belgia

  Selskapet ICE CONCEPT, er en Distributør, som opererer i Transport i kjøleanlegg - utstyr bransjen. Det opererer også i Refrigerated trucks, og refrigerated trailers bransjene. Det har base i Herstal, Belgia.

 5. BINGO TRANS

  Belgia

  Selskapet BINGO TRANS, er en Forhandler, som opererer i Transport i kjøleanlegg - utstyr bransjen. Det opererer også i Transport under kontrollert temperatur, refrigerated transport, og Transport under kontrollert temperatur bransjene. Det har base i Sint-Katelijne-Waver, Belgia.

 6. NINGBO SPARK IMPORT AND EXPORT CO.LTD

  Kina

  Selskapet NINGBO SPARK IMPORT AND EXPORT CO.LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Transport i kjøleanlegg - utstyr bransjen. Det har base i Ningbo, Kina.

 7. GIRTEKA LOGISTICS

  Litauen

  Selskapet GIRTEKA LOGISTICS, er en Tjenesteyter, som opererer i Transport i kjøleanlegg - utstyr bransjen. Det opererer også i Temperature-controlled lorries, og Utility vehicles bransjene. Det har base i Vilnius, Litauen.

 8. CEMAFROID

  Frankrike

  Selskapet CEMAFROID, som opererer i Transport i kjøleanlegg - utstyr bransjen. Det har base i Fresnes, Frankrike.

 1. CARRIER TRANSICOLD BELGIUM

  Belgia

  Selskapet CARRIER TRANSICOLD BELGIUM, er en Forhandler, som opererer i Industrielle og kommersielle kjølesystemer - apparater og installasjoner bransjen. Det opererer også i Transport i kjøleanlegg - utstyr, Transport i kjøleanlegg - utstyr, og mobile air-conditioning bransjene. Det har base i Gent, Belgia.

 2. BKL SPEDITION GMBH

  Tyskland

  Selskapet BKL SPEDITION GMBH, er en Tjenesteyter, som opererer i Transport i kjøleanlegg - utstyr bransjen. Det har base i Lübeck, Tyskland.

 3. SBR

  Frankrike

  Selskapet SBR, er en Tjenesteyter, som opererer i Transport i kjøleanlegg - utstyr bransjen. Det opererer også i Semitrailere til industrielle kjøretøy, og Semitrailere til industrielle kjøretøy bransjene. Det har base i Hillion, Frankrike.

 4. TCB 35

  Frankrike

  Selskapet TCB 35, som opererer i Transport i kjølevogner bransjen. Det opererer også i Transport i kjøleanlegg - utstyr, og Transport i kjøleanlegg - utstyr bransjene. Det har base i Pancé, Frankrike.

 5. INTER TURBO KOZUTI TEHERFUVAROZO ES KFT

  Ungarn

  Selskapet INTER TURBO KOZUTI TEHERFUVAROZO ES KFT, er en Tjenesteyter, som opererer i Industrielle og kommersielle kjølesystemer - apparater og installasjoner bransjen. Det opererer også i Import/eksport - kjøretøy og transportutstyr, Transport i kjøleanlegg - utstyr, Import/eksport - kjøretøy og transportutstyr, og Transport i kjøleanlegg - utstyr bransjene. Det har base i Budapest, Ungarn.

 6. THERMO-TRANSIT DANMARK A/S

  Danmark

  Selskapet THERMO-TRANSIT DANMARK A/S, er en Tjenesteyter, som opererer i Transport i kjølevogner bransjen. Det opererer også i Transport i kjøleanlegg - utstyr, og Transport i kjøleanlegg - utstyr bransjene. Det har base i Middelfart, Danmark.

 7. FRIGOBLOCK GROSSKOPF GMBH

  Tyskland

  Selskapet FRIGOBLOCK GROSSKOPF GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Industrielle og kommersielle kjølesystemer - apparater og installasjoner bransjen. Det opererer også i Transport i kjøleanlegg - utstyr, og Transport i kjøleanlegg - utstyr bransjene. Det har base i Essen, Tyskland.

 8. MILLARD FROID SAS

  Frankrike

  Selskapet MILLARD FROID SAS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Industrielle og kommersielle kjølesystemer - apparater og installasjoner bransjen. Det opererer også i Transport i kjøleanlegg - utstyr, og Transport i kjøleanlegg - utstyr bransjene. Det har base i Yzeure, Frankrike.

 9. FROST SERWIS

  Polen

  Selskapet FROST SERWIS, er en Underleverandør, som opererer i Transport i kjøleanlegg - utstyr bransjen. Det opererer også i refrigerated transport, og truck repair shops bransjene. Det har base i Słubice, Polen.

 10. STAY COOL KLIMA- U. KÄLTETECHNISCHE ANLAGEN GMBH

  Tyskland

  Selskapet STAY COOL KLIMA- U. KÄLTETECHNISCHE ANLAGEN GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Industrielle og kommersielle kjølesystemer - apparater og installasjoner bransjen. Det opererer også i Transport i kjøleanlegg - utstyr, og Transport i kjøleanlegg - utstyr bransjene. Det har base i Oststeinbek, Tyskland.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis
Filtre

Resultater for

Transport i kjøleanlegg - utstyr - Import eksport

Antall resultater

1 098 Bedrifter