• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • trikotasje - maskiner og tilbehør

Resultater for

Trikotasje - maskiner og tilbehør - Import eksport

 1. BURSE TEXTILES/ SOCKS MANUFACTURER

  Tyrkia

  Selskapet BURSE TEXTILES/ SOCKS MANUFACTURER, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Trikotasje - maskiner og tilbehør bransjen. Det opererer også i Strømper og sokker, Strømper og sokker, og wholesale work apparel bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 2. ARER TRES BRAIDING MACHINE

  Tyrkia

  Selskapet ARER TRES BRAIDING MACHINE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Trikotasje - maskiner og tilbehør bransjen. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 3. VAELLA MASCHINEN SRL

  Romania

  Selskapet VAELLA MASCHINEN SRL, er en Distributør, som opererer i Symaskiner og tilbehør til industrielle formål bransjen. Det opererer også i Symaskiner til husholdningsbruk, Tilskjæring - tekstiler, Strykejern til industrielle formål, Trikotasje - maskiner og tilbehør, Symaskiner til husholdningsbruk, Tilskjæring - tekstiler, Strykejern til industrielle formål, og Trikotasje - maskiner og tilbehør bransjene. Det har base i Bucuresti, Romania.

 4. COMEZ INTERNATIONAL S.R.L.

  Italia

  Selskapet COMEZ INTERNATIONAL S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Trikotasje - maskiner og tilbehør bransjen. Det har base i Cilavegna, Italia.

 5. HENNSEN EUROPE

  Storbritannia

  Selskapet HENNSEN EUROPE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Trikotasje - maskiner og tilbehør bransjen. Det opererer også i sock manufacturing machinery bransjene. Det har base i Edinburgh, Storbritannia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. PUTZ TEXTIL GMBHQ

  Østerrike

  Selskapet PUTZ TEXTIL GMBHQ, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Trikotasje - maskiner og tilbehør bransjen. Det opererer også i Gensere, og Gensere bransjene. Det har base i Ebensee, Østerrike.

 2. BRIGHI GROUP

  Italia

  Selskapet BRIGHI GROUP, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Trikotasje - maskiner og tilbehør bransjen. Det opererer også i Strikkemaskiner og tilbehør til industrielle formål, Strikkemaskiner til husholdningsbruk, Strikkemaskiner og tilbehør til industrielle formål, og Strikkemaskiner til husholdningsbruk bransjene. Det har base i Forlì, Italia.

 3. NUOVA RIMATES SAS

  Italia

  Selskapet NUOVA RIMATES SAS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Trikotasje - maskiner og tilbehør bransjen. Det har base i Spirano, Italia.

 4. SPACE FASHION S.R.L.

  Italia

  Selskapet SPACE FASHION S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Klær - utstyr bransjen. Det opererer også i Trikotasje - maskiner og tilbehør, fashion accessories, sewing articles, Trikotasje - maskiner og tilbehør, og suppliers for tailors bransjene. Det har base i Carpi, Italia.

 5. PFAFF INDUSTRI WAMA TEKNIK A/S

  Danmark

  Selskapet PFAFF INDUSTRI WAMA TEKNIK A/S, er en Forhandler, som opererer i Hatteproduksjon - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Symaskiner og tilbehør til industrielle formål, Trikotasje - maskiner og tilbehør, Broderingsmaskiner og tilbehør, Klær - industrielle maskiner og utstyr, Symaskiner og tilbehør til industrielle formål, Trikotasje - maskiner og tilbehør, Broderingsmaskiner og tilbehør, og Klær - industrielle maskiner og utstyr bransjene. Det har base i Bredebro, Danmark.

 1. Z.P.H.U. ROMAN GAJOWIEC

  Polen

  Selskapet Z.P.H.U. ROMAN GAJOWIEC, er en Agent/ Representant, som opererer i Trikotasje - maskiner og tilbehør bransjen. Det opererer også i used machines, og textile machinery bransjene. Det har base i Kampinos A, Polen.

 2. TISMAIL

  Frankrike

  Selskapet TISMAIL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Trikotasje - maskiner og tilbehør bransjen. Det opererer også i shoes for children bransjene. Det har base i Troyes, Frankrike.

 1. KNITOFFICE

  Belgia

  Selskapet KNITOFFICE, er en Tjenesteyter, som opererer i Klær - industrielle maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Trikotasje - maskiner og tilbehør, og Trikotasje - maskiner og tilbehør bransjene. Det har base i Zottegem, Belgia.

 2. MENET-TREND KOTOELEM KFT

  Ungarn

  Selskapet MENET-TREND KOTOELEM KFT, er en Forhandler, som opererer i Klær - industrielle maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Trikotasje - maskiner og tilbehør, Gensere, Trikotasje - maskiner og tilbehør, og Gensere bransjene. Det har base i Budapest, Ungarn.

 3. SHIMA - ORSI S.P.A.

  Italia

  Selskapet SHIMA - ORSI S.P.A., som opererer i Trikotasje - maskiner og tilbehør bransjen. Det opererer også i Strikkemaskiner og tilbehør til industrielle formål, Strikkemaskiner til husholdningsbruk, Strikkemaskiner og tilbehør til industrielle formål, og Strikkemaskiner til husholdningsbruk bransjene. Det har base i Segrate, Italia.

 4. SERRAINO ROSALBA

  Italia

  Selskapet SERRAINO ROSALBA, som opererer i Reparasjon av forbruksvarer bransjen. Det opererer også i Trikotasje - maskiner og tilbehør, Strikkemaskiner og tilbehør til industrielle formål, Trikotasje - maskiner og tilbehør, og Strikkemaskiner og tilbehør til industrielle formål bransjene. Det har base i Rivarolo Canavese, Italia.

 5. SHENZHEN XINHAIY KNITWEAR CO.,LTD

  Kina

  Selskapet SHENZHEN XINHAIY KNITWEAR CO.,LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Trikotasje - maskiner og tilbehør bransjen. Det opererer også i sock manufacturing machinery bransjene. Det har base i Shenzhen, Kina.

 6. CO - MAC S.A.S.

  Italia

  Selskapet CO - MAC S.A.S., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Trikotasje - maskiner og tilbehør bransjen. Det opererer også i Strikkemaskiner og tilbehør til industrielle formål, Strikkemaskiner til husholdningsbruk, Strikkemaskiner og tilbehør til industrielle formål, og Strikkemaskiner til husholdningsbruk bransjene. Det har base i San Prospero, Italia.

 7. INTEC MASCHINEN-EXPORT GMBH

  Tyskland

  Selskapet INTEC MASCHINEN-EXPORT GMBH, er en Forhandler, som opererer i Klær - industrielle maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Maskiner og utstyr - brukt og overhalt, Trikotasje - maskiner og tilbehør, Maskiner og utstyr - brukt og overhalt, og Trikotasje - maskiner og tilbehør bransjene. Det har base i Minden, Tyskland.

 8. LARSEN ITALIANA S.R.L.

  Italia

  Selskapet LARSEN ITALIANA S.R.L., er en Forhandler, som opererer i Trikotasje - maskiner og tilbehør bransjen. Det opererer også i Strikkemaskiner og tilbehør til industrielle formål, Strikkemaskiner til husholdningsbruk, Strikkemaskiner og tilbehør til industrielle formål, og Strikkemaskiner til husholdningsbruk bransjene. Det har base i Moglia, Italia.

 1. FABRICACION MALLAS VICARIO SL

  Spania

  Selskapet FABRICACION MALLAS VICARIO SL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Klær - industrielle maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Trikotasje - maskiner og tilbehør, og Trikotasje - maskiner og tilbehør bransjene. Det har base i Burgos, Spania.

 2. ENTREDEUX BVBA

  Belgia

  Selskapet ENTREDEUX BVBA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Trikotasje - maskiner og tilbehør bransjen. Det opererer også i tricot, og crochet bransjene. Det har base i Antwerpen, Belgia.

 3. NEUMAG SAURER AUSTRIA GMBH

  Østerrike

  Selskapet NEUMAG SAURER AUSTRIA GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Trikotasje - maskiner og tilbehør bransjen. Det opererer også i Tekstiler - maskiner til bearbeiding, spinning og veving, Velurisering av tekstiler - maskiner og utstyr, Tekstiler - maskiner til bearbeiding, spinning og veving, og Velurisering av tekstiler - maskiner og utstyr bransjene. Det har base i Leonding, Østerrike.

 4. VE.MA.R. ( S.R.L. )

  Italia

  Selskapet VE.MA.R. ( S.R.L. ), er en Distributør, som opererer i Trikotasje - maskiner og tilbehør bransjen. Det opererer også i Strikkemaskiner og tilbehør til industrielle formål, Strikkemaskiner til husholdningsbruk, Strikkemaskiner og tilbehør til industrielle formål, og Strikkemaskiner til husholdningsbruk bransjene. Det har base i Albinea, Italia.

 5. SANTINELLI 2002 EOOD

  Bulgaria

  Selskapet SANTINELLI 2002 EOOD, som opererer i Klær - industrielle maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Trikotasje - maskiner og tilbehør, og Trikotasje - maskiner og tilbehør bransjene. Det har base i Plovdiv, Bulgaria.

 6. KATI SP. Z O.O.

  Polen

  Selskapet KATI SP. Z O.O., som opererer i Klær - industrielle maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Trikotasje - maskiner og tilbehør, og Trikotasje - maskiner og tilbehør bransjene. Det har base i Ozarow Mazowiecki, Polen.

 7. DISTRIBUCIONMAQUINASMOSER

  Spania

  Selskapet DISTRIBUCIONMAQUINASMOSER, er en Distributør, som opererer i Trikotasje - maskiner og tilbehør bransjen. Det har base i Sedavi, Spania.

 8. DOFAMA THIES SP. Z O.O.

  Polen

  Selskapet DOFAMA THIES SP. Z O.O., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Trikotasje - maskiner og tilbehør bransjen. Det opererer også i Symaskiner og tilbehør til industrielle formål, og Symaskiner og tilbehør til industrielle formål bransjene. Det har base i Kamienna Gora, Polen.

 9. SHUISHAN MACHINE(JIAXING)CO.,LTD.

  Kina

  Selskapet SHUISHAN MACHINE(JIAXING)CO.,LTD., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Trikotasje - maskiner og tilbehør bransjen. Det har base i Jiaxing, Kina.

 10. STE DES ETABLISSEMENTS MAILLET SAS

  Frankrike

  Selskapet STE DES ETABLISSEMENTS MAILLET SAS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Klær - industrielle maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Trikotasje - maskiner og tilbehør, og Trikotasje - maskiner og tilbehør bransjene. Det har base i Falleron, Frankrike.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis
Filtre

Resultater for

Trikotasje - maskiner og tilbehør - Import eksport

Antall resultater

10 754 Bedrifter