• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • utstillingsvinduer og montre - kjølte

Resultater for

Utstillingsvinduer og montre - kjølte - Import eksport

 1. RIGHTWAY ASIA

  Kina

  Verified by europages badge

  Selskapet RIGHTWAY ASIA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Industrielle og kommersielle kjølesystemer - apparater og installasjoner bransjen. Det opererer også i Utstillingsvinduer og montre - kjølte, og Utstillingsvinduer og montre - kjølte bransjene. Det har base i Qingdao, Kina.

 2. FASTCONCEPTS.FR

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Selskapet FASTCONCEPTS.FR, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Hoteller og restauranter bransjen. Det opererer også i Roterende stekespidd til profesjonelle formål, Utstillingsvinduer og montre - kjølte, Roterende stekespidd til profesjonelle formål, og Utstillingsvinduer og montre - kjølte bransjene. Det har base i Paris, Frankrike.

 3. W. MEIER GMBH GROSSKÜCHENTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet W. MEIER GMBH GROSSKÜCHENTECHNIK, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Utstillingsvinduer og montre - kjølte bransjen. Det har base i Karlsfeld, Tyskland.

 4. K. MAYER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet K. MAYER GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Utstillingsvinduer og montre - kjølte bransjen. Det har base i Burladingen, Tyskland.

 5. RUDOLF LANGE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet RUDOLF LANGE GMBH & CO. KG, er en Forhandler, som opererer i Utstillingsvinduer og montre - kjølte bransjen. Det har base i Nürnberg, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. HEFA KÜHLMÖBEL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet HEFA KÜHLMÖBEL GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Utstillingsvinduer og montre - kjølte bransjen. Det har base i Sulzbach-Rosenberg, Tyskland.

 2. CARSAN KÄLTETECHNIK GES.M.B.H.

  Østerrike

  Verified by europages badge

  Selskapet CARSAN KÄLTETECHNIK GES.M.B.H., er en Agent/ Representant, som opererer i Utstillingsvinduer og montre - kjølte bransjen. Det har base i Graz, Østerrike.

 3. KARSEL SOGUTMA

  Tyrkia

  Selskapet KARSEL SOGUTMA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Utstillingsvinduer og montre - kjølte bransjen. Det opererer også i commercial refrigeration systems and equipment, cold stores for shops, bars, restaurants, refrigeration equipment and systems for goods storage, og industrial refrigeration plant and equipment bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 4. MAFIROL - INDÚSTRIA DE REFRIGERAÇÃO, SA

  Portugal

  Selskapet MAFIROL - INDÚSTRIA DE REFRIGERAÇÃO, SA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Utstillingsvinduer og montre - kjølte bransjen. Det opererer også i Kassaapparater ved utgang, Equipment and fixtures for supermarkets, shop shelving, og Kassaapparater ved utgang bransjene. Det har base i Águeda, Portugal.

 5. FREEZEPOINT LTD

  Polen

  Selskapet FREEZEPOINT LTD, er en Agent/ Representant, som opererer i Industrielle og kommersielle kjølesystemer - apparater og installasjoner bransjen. Det opererer også i Utstillingsvinduer og montre - kjølte, Utstillingsvinduer og montre - kjølte, commercial refrigeration systems and equipment, commercial refrigerators, og Display freezers bransjene. Det har base i Warsaw, Polen.

 1. VITRINAS GÓMEZ

  Spania

  Selskapet VITRINAS GÓMEZ, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Utstillingsvinduer og montre - kjølte bransjen. Det opererer også i Showcase Cooler, machines for the hotel trade, og hot food display cases bransjene. Det har base i Albacete, Spania.

 2. D.I. TRIUMPH

  Hellas

  Selskapet D.I. TRIUMPH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Utstillingsvinduer og montre - kjølte bransjen. Det opererer også i commercial refrigerators, commercial refrigerator cabinets, Refrigerated cabinet for pastry shops and cafes, og refrigerated counters for shops, bars, restaurants bransjene. Det har base i Thessaloniki, Hellas.

 1. FRIGOLINE SOGUTMA ISITMA DIS TIC. SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Tyrkia

  Selskapet FRIGOLINE SOGUTMA ISITMA DIS TIC. SAN. VE TIC. LTD. STI., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjølelagre bransjen. Det opererer også i Luftkondisjonering, lufting og ventilering - utstyr, Kjøleaggregater, Utstillingsvinduer og montre - kjølte, Luftkjølere - tørre, Luftkondisjonering, lufting og ventilering - utstyr, Kjøleaggregater, Utstillingsvinduer og montre - kjølte, og Luftkjølere - tørre bransjene. Det har base i Sivas, Tyrkia.

 2. TROCHIDIS COMMERCIAL REFRIGERATION EQUIPMENT

  Hellas

  Selskapet TROCHIDIS COMMERCIAL REFRIGERATION EQUIPMENT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Utstillingsvinduer og montre - kjølte bransjen. Det opererer også i Bakervarer, konditorvarer, kjeks, konfekt - maskiner og utstyr, refrigerated display cabinets for restaurants, refrigerated display cabinets for bars, refrigerated pastry counter, og Bakervarer, konditorvarer, kjeks, konfekt - maskiner og utstyr bransjene. Det har base i Langada, Hellas.

 3. HOTEL-WERK

  Tyskland

  Selskapet HOTEL-WERK, er en Forhandler, som opererer i Utstillingsvinduer og montre - kjølte bransjen. Det har base i St. Georgen, Tyskland.

 4. SCHMOLKE GROSSKÜCHENSYSTEME GMBH GROSSKÜCHENSYSTEME GMBH

  Tyskland

  Selskapet SCHMOLKE GROSSKÜCHENSYSTEME GMBH GROSSKÜCHENSYSTEME GMBH, er en Forhandler, som opererer i Utstillingsvinduer og montre - kjølte bransjen. Det har base i Krefeld, Tyskland.

 5. GASTRONOMIE-DESIGN ( INHABER: JÜRGEN DANNEMANN )

  Tyskland

  Selskapet GASTRONOMIE-DESIGN ( INHABER: JÜRGEN DANNEMANN ), er en Tjenesteyter, som opererer i Utstillingsvinduer og montre - kjølte bransjen. Det har base i Dötlingen, Tyskland.

 6. GASTROTECHNIK RAINER BRAND GMBH

  Tyskland

  Selskapet GASTROTECHNIK RAINER BRAND GMBH, er en Tjenesteyter, som opererer i Utstillingsvinduer og montre - kjølte bransjen. Det har base i Erfurt, Tyskland.

 7. HAKA-METALLWARENFABRIK HANS KAPPES GMBH

  Tyskland

  Selskapet HAKA-METALLWARENFABRIK HANS KAPPES GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Utstillingsvinduer og montre - kjølte bransjen. Det har base i Weinbach, Tyskland.

 8. SALVO IC VE DIS TIC & KLIMATALIA

  Tyrkia

  Selskapet SALVO IC VE DIS TIC & KLIMATALIA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Industrielle og kommersielle kjølesystemer - apparater og installasjoner bransjen. Det opererer også i Utstillingsvinduer og montre - kjølte, automatic ice-cream machines, Utstillingsvinduer og montre - kjølte, refrigerated display cabinet for ice-creams, og food industry refrigerators bransjene. Det har base i Izmir, Tyrkia.

 1. HYDRACOOLING

  Portugal

  Selskapet HYDRACOOLING, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Utstillingsvinduer og montre - kjølte bransjen. Det opererer også i Equipment and fixtures for supermarkets, refrigerated apparatus design, refrigeration system, og commercial refrigeration systems and equipment bransjene. Det har base i Guimarães, Portugal.

 2. CEYLAN GMBH DÖNERSCHNEIDEGERÄTE

  Tyskland

  Selskapet CEYLAN GMBH DÖNERSCHNEIDEGERÄTE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Utstillingsvinduer og montre - kjølte bransjen. Det har base i Essen, Tyskland.

 3. WECO MIETSERVICE

  Tyskland

  Selskapet WECO MIETSERVICE, er en Forhandler, som opererer i Utstillingsvinduer og montre - kjølte bransjen. Det har base i Wörth, Tyskland.

 4. BANHOLZER AG

  Sveits

  Selskapet BANHOLZER AG, er en Distributør, som opererer i Utstillingsvinduer og montre - kjølte bransjen. Det har base i Deitingen, Sveits.

 5. TASTVIN

  Frankrike

  Selskapet TASTVIN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Utstillingsvinduer og montre - kjølte bransjen. Det opererer også i wine case, wine cellars for ageing, modular wine racks, og air-conditioned cabinets for wine bransjene. Det har base i La Ciotat, Frankrike.

 6. RA-VIT ZAGREB

  Kroatia

  Selskapet RA-VIT ZAGREB, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Utstillingsvinduer og montre - kjølte bransjen. Det opererer også i heated displays for croissants, og display cases for stores bransjene. Det har base i Lucko-Zagreb, Kroatia.

 7. STURM - KOMPLETTLÖSUNGEN FÜR DEN HANDEL

  Tyskland

  Selskapet STURM - KOMPLETTLÖSUNGEN FÜR DEN HANDEL, er en Tjenesteyter, som opererer i Utstillingsvinduer og montre - kjølte bransjen. Det har base i Essen, Tyskland.

 8. FRIGOTEKNIKA GROUP

  Nord-Makedonia

  Selskapet FRIGOTEKNIKA GROUP, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Industrielle og kommersielle kjølesystemer - apparater og installasjoner bransjen. Det opererer også i Utstillingsvinduer og montre - kjølte, Butikker - innredning, Utstillingsvinduer og montre - kjølte, Butikker - innredning, og Refrigerated freezer cabinets bransjene. Det har base i Zherovjane, Nord-Makedonia.

 9. CLIMAVER

  Hellas

  Selskapet CLIMAVER, er en Distributør, som opererer i Utstillingsvinduer og montre - kjølte bransjen. Det opererer også i refrigerator gas, commercial refrigerators, gas and liquid coolants for refrigerated equipment and systems, og air conditioning systems bransjene. Det har base i Veria, Hellas.

 10. FEUER & EIS HÖLLER

  Tyskland

  Selskapet FEUER & EIS HÖLLER, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Utstillingsvinduer og montre - kjølte bransjen. Det har base i Niederneisen, Tyskland.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis