• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • utstyr til avl

Resultater for

Utstyr til avl - Import eksport

 1. FERRANTI - BOX E CUCCE PER CANI - GABBIE - VOLIERE

  Italia

  Verified by europages badge

  Selskapet FERRANTI - BOX E CUCCE PER CANI - GABBIE - VOLIERE, er en Detaljist, som opererer i Utstyr til avl bransjen. Det har base i Montefalco, Italia.

 2. VEPEMIR ITH.IHR.VE TIC.LTD.ŞTI.

  Tyrkia

  Selskapet VEPEMIR ITH.IHR.VE TIC.LTD.ŞTI., er en Forhandler, som opererer i Utstyr til avl bransjen. Det har base i Hatay, Tyrkia.

 3. ALFARM TARIM HAYVANCILIK TEKNOLOJILERI

  Tyrkia

  Selskapet ALFARM TARIM HAYVANCILIK TEKNOLOJILERI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Krumming av stål og metaller bransjen. Det opererer også i Utstyr til avl, Oppdrett - maskiner og utstyr, Utstyr til avl, box equipment, contract manufacturing, og Oppdrett - maskiner og utstyr bransjene. Det har base i Konya, Tyrkia.

 4. FLEXTIM INDUSTRY SRL

  Romania

  Selskapet FLEXTIM INDUSTRY SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Oppdrett - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Utstyr til avl, Avfallsforbrenning - installasjoner, Utstyr til avl, og Avfallsforbrenning - installasjoner bransjene. Det har base i Timisoara, Romania.

 5. FERRANTI - BOX E CUCCE PER CANI - GABBIE - VOLIERE

  Italia

  Selskapet FERRANTI - BOX E CUCCE PER CANI - GABBIE - VOLIERE, er en Detaljist, som opererer i Utstyr til avl bransjen. Det opererer også i dog's beds, chicken cages, fodder troughs for zootechnics, og aviaries bransjene. Det har base i Montefalco, Italia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. ATTREZZATURE ZOOTECNICHE MEC

  Italia

  Selskapet ATTREZZATURE ZOOTECNICHE MEC, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Utstyr til avl bransjen. Det opererer også i troughs, equipment for zootechnics, animal fodder equipment, og fodder troughs for zootechnics bransjene. Det har base i Luzzara, Italia.

 2. AGRIMEC S.R.L.

  Italia

  Selskapet AGRIMEC S.R.L., er en Tjenesteyter, som opererer i Utstyr til avl bransjen. Det har base i Alcamo, Italia.

 3. MARTIN NAGL BETONWERK E.K.

  Tyskland

  Selskapet MARTIN NAGL BETONWERK E.K., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Utstyr til avl bransjen. Det opererer også i mobile concrete plants bransjene. Det har base i Wurmannsquick, Tyskland.

 4. AS METAL KALIP

  Tyrkia

  Selskapet AS METAL KALIP, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Utstyr til avl bransjen. Det opererer også i Innsprøyting av plast - maskiner, farm vehicles, forged iron, Plastic injection, og Innsprøyting av plast - maskiner bransjene. Det har base i Konya, Tyrkia.

 5. ARQUIMEA AGROTECH

  Spania

  Selskapet ARQUIMEA AGROTECH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Utstyr til avl bransjen. Det har base i Collado Villalba, Spania.

 1. FDA SHOP

  Italia

  Selskapet FDA SHOP, er en Forhandler, som opererer i Utstyr til avl bransjen. Det opererer også i Drikketrau, accessories for milking machines, Drikketrau, og electrified fences bransjene. Det har base i Gualtieri, Italia.

 2. STEPHANSHOF GMBH

  Tyskland

  Selskapet STEPHANSHOF GMBH, er en Forhandler, som opererer i Oppdrett - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Utstyr til avl, Drikketrau, Utstyr til avl, og Drikketrau bransjene. Det har base i Wittingen, Tyskland.

 1. O.M. LATERZA GIUSEPPE

  Italia

  Selskapet O.M. LATERZA GIUSEPPE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Utstyr til avl bransjen. Det har base i Putignano, Italia.

 2. ANKARA CANLI HAYVAN TAŞIMA

  Tyrkia

  Selskapet ANKARA CANLI HAYVAN TAŞIMA, er en Agent/ Representant, som opererer i Utstyr til avl bransjen. Det opererer også i Transport av dyr, animal transport service, motor vehicles fitted out for transporting animals, Livestock truck, og Transport av dyr bransjene. Det har base i Ankara, Tyrkia.

 3. SYNTHESIS S.R.L.

  Italia

  Selskapet SYNTHESIS S.R.L., er en Detaljist, som opererer i Utstyr til avl bransjen. Det opererer også i agricultural products for zootechnical foods, medicines for veterinary use, og disinfecting equipment bransjene. Det har base i Caravaggio, Italia.

 4. FERMIERUL ABC

  Romania

  Selskapet FERMIERUL ABC, er en Distributør, som opererer i Utstyr til avl bransjen. Det opererer også i Drikketrau, og Drikketrau bransjene. Det har base i Cluj-Napoca, Romania.

 5. ANKARA CANLI HAYVAN NAKLIYESI

  Tyrkia

  Selskapet ANKARA CANLI HAYVAN NAKLIYESI, er en Agent/ Representant, som opererer i Utstyr til avl bransjen. Det opererer også i Transport av dyr, animal transport service, Transport av dyr, og motor vehicles fitted out for transporting animals bransjene. Det har base i Ankara, Tyrkia.

 6. HESHUN AUTOMATION EQUIPMENT CO.,LTD

  Kina

  Selskapet HESHUN AUTOMATION EQUIPMENT CO.,LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Utstyr til avl bransjen. Det har base i Zhengzhou City, Kina.

 7. PIRO IMPIANTI ZOOTECNICI

  Italia

  Selskapet PIRO IMPIANTI ZOOTECNICI, er en Detaljist, som opererer i Utstyr til avl bransjen. Det opererer også i fodder troughs for zootechnics bransjene. Det har base i Cutro, Italia.

 8. HUNGAPIG KFT.

  Ungarn

  Selskapet HUNGAPIG KFT., som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Oppdrett - maskiner og utstyr, Utstyr til avl, Oppdrett - maskiner og utstyr, og Utstyr til avl bransjene. Det har base i Herceghalom, Ungarn.

 1. TIERKENNZEICHNUNG SPLITTHOFF GMBH

  Tyskland

  Selskapet TIERKENNZEICHNUNG SPLITTHOFF GMBH, som opererer i Oppdrett - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Utstyr til avl, og Utstyr til avl bransjene. Det har base i Isselburg, Tyskland.

 2. KARAKAYALAR

  Tyrkia

  Selskapet KARAKAYALAR, som opererer i Økologisk - næringsmidler bransjen. Det opererer også i Utstyr til avl, og Utstyr til avl bransjene. Det har base i Osmaniye, Tyrkia.

 3. PRACTICE CLINICAS VETERINARIAS MOVILES SLL

  Spania

  Selskapet PRACTICE CLINICAS VETERINARIAS MOVILES SLL, er en Tjenesteyter, som opererer i Oppdrett - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Utstyr til avl, og Utstyr til avl bransjene. Det har base i Tudela, Spania.

 4. SARL GAY PERE ET FILS

  Frankrike

  Selskapet SARL GAY PERE ET FILS, er en Distributør, som opererer i Oppdrett - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Utstyr til avl, og Utstyr til avl bransjene. Det har base i Doue La Fontaine, Frankrike.

 5. LIRS AGRAR- UND DIENSTLEISTUNGS GMBH

  Tyskland

 6. HUNZAG MEZOGAZDASAGI RENDSZERFEJLESZTO ES ERTEKESITO KFT

  Ungarn

 7. LANDWIRTSCHAFTS GMBH MESEBERG

  Tyskland

 8. IBERINSTAL-INSTALAÇOES TÉCNICAS, LDA.

  Portugal

 9. REFTINSKAYA POULTRY FACTORY

  Russland

 10. RWS AGRARVEREDLUNG VERWALTUNGSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis