• europages
  • >
  • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
  • >
  • røykerier og nedsaltet kjøtt

Resultater for

Røykerier og nedsaltet kjøtt - Tilvirker Produsent - Frankrike

FrankrikeTilvirker/produsent
  1. LE BATISTOU SA

    Frankrike

    Selskapet LE BATISTOU SA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Røykerier og nedsaltet kjøtt, Røykerier og nedsaltet kjøtt, salami, parma ham trade, og dry sausage bransjene. Det har base i Saint-André-Le-Puy, Frankrike.

  2. SOCIETE NOUVELLE ROGER DE LYON

    Frankrike

    Selskapet SOCIETE NOUVELLE ROGER DE LYON, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Røykerier og nedsaltet kjøtt, Pølser og salami, Posteier, Skinke, Røykerier og nedsaltet kjøtt, Pølser og salami, Posteier, og Skinke bransjene. Det har base i Saint Amour, Frankrike.

  3. VINCENT TRAITEUR

    Frankrike

    Selskapet VINCENT TRAITEUR, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skinke bransjen. Det opererer også i Posteier, Pølser og salami, Røykerier og nedsaltet kjøtt, Posteier, Pølser og salami, og Røykerier og nedsaltet kjøtt bransjene. Det har base i Colmar, Frankrike.

  4. CHARCUTERIE DEMI GROS GERARD

    Frankrike

  5. STE LES JAMBONS DU BOCAGE

    Frankrike

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
  1. MAISON DIDIER

    Frankrike

  2. CHARCUTERIE ABELLANET

    Frankrike

  3. SA CONSERVERIE DU SUD

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Conserverie du Sud, with over a century of experience and unique know-how, has emerged as the leading maker of pork-based terrines and the only one with national and international reach. Conserverie du Sud has set up a local alliance and sources its quality-labelled pork from a regional supplier renowned for its Red Label meat. The keys to our success: its taste, well-balanced flavours and its appetizing texture! The products are made using the most traditional recipes applying know-how passed down through the generations. The firm is proud to offer natural products to its consumers. The Conserverie du Sud obtained IFS version 8 certification in 2021. IFS FOOD is an international repository for assessing product and processing compliance with food safety and quality standards. Conserverie du Sud has several ranges: -Label Rouge: from free-range pigs, whose meat is fresh, succulent, exceptional and flavoursome. - ABio testifies to a farming production method that respects natural systems and cycles. -VPF the pigs are born, raised, slaughtered and processed in France. -IGP Porc du Sud-Ouest certifies that the pigs are born, raised, slaughtered and processed in the South-West of France.

  4. CHARCUTERIE LIESTA

    Frankrike

  5. ETABLISSEMENTS SA R FILLIERE

    Frankrike

    Selskapet ETABLISSEMENTS SA R FILLIERE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, og Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjene. Det har base i Avignon Cedex 3, Frankrike.

  1. ETABLISSEMENTS CANCE

    Frankrike

    Selskapet ETABLISSEMENTS CANCE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Konservert kjøtt, Konservert kjøttpålegg, Konservert kjøtt, og Konservert kjøttpålegg bransjene. Det har base i Villeneuve, Frankrike.

  2. BERJAC VIANDES

    Frankrike

    Selskapet BERJAC VIANDES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Konservert kjøtt og kjøttpålegg, Konservert kjøtt, Konservert kjøttpålegg, Konservert kjøtt og kjøttpålegg, Konservert kjøtt, og Konservert kjøttpålegg bransjene. Det har base i Nantes, Frankrike.