PASTICCERIA DAL SANTO ALESSANDRO

Our business was founded in 1992 by Alessandro Dal Santo, a pastry chef since 1979. It is a traditional pastry laboratory, using cold as a natural preservative. Wide choice of tarts, creamy pies, cream cakes, iced desserts, individual portions and special cakes for all sorts of events (birthdays, christenings, communions, confirmations and weddings).

Bedriftens nettsteder

virksomhet

Bilder som er lagt inn av denne bedriften

  • TORTE PER RICORRENZE

  • LABORATORIO

  • CROSTATA DI FRAGOLE

Nøkkelord knyttet til denne bedriften

  • Konditorivarer
  • parfait
  • petits fours
  • fruit tarts
  • special occasion sweets
  • own production
  • pastry making workshop
  • frozen desserts

Ekstra informasjon

Skrive ut innholdet for min bedrift

Nøkkeltall

Denne bedriften har ikke oppgitt denne informasjonen

Organisasjon

  • Grunnleggelsesår
    1992
  • Bedriftens natur
    Bedriftens natur
    Hovedkontor, Morselskap
  • Hovedvirksomhet
    Bedriftens natur
    Tilvirker/ Produsent

Markeder og handelssoner

Markedsområde

Regionalt
Nasjonalt
Europeisk
Internasjonalt
Grønt: sone med dekning
Grtått: sone uten deksning
 

Handelsinformasjon

Incoterm

Denne bedriften har ikke oppgitt denne informasjonen

Betalingsmåter

Denne bedriften har ikke oppgitt denne informasjonen

Banker

Denne bedriften har ikke oppgitt denne informasjonen

R43721120 546 v