In 1959, we moved our headquarters from Frankfurt to an expansive 10, 000 m² facility in Bad Marienberg, enabling us to continually develop and diversify our product range into what it is today. Our portfolio of products incorporates food preparation equipment (induction cookers), food service equipment (service counters, hot plates and cooling equipment) and even crockery collection equipment (tray trolleys). We also offer a wide selection of stainless steel kitchen equipment (workstations, sink units, hot cupboards, etc.). For shopfitting and plant engineering sectors in particular, we are able to tailor products to meet customer requirements. We distribute our products through trading partners, ensuring customers receive expert advice and fast local service. We are always on hand to provide contact details for local partners. We respond to the latest industry trends with speed and flexibility. "Scholl … one idea ahead! "

Bedriftens nettsteder

  • Hovedside
  • Hovedside

Oversikt fra produktkatalogen

Det finnes ingen katalog i denne versjonen. Men du finner kataloger for denne bedriften i følgende versjoner:

  • Se katalogen

    Katalog på ENGELSK

Ekstra informasjon

Nøkkeltall

  • 5.000 K€ - 9.999 K€
    Omsetning

Organisasjon

  • Grunnleggelsesår 1969
  • Bedriftens natur Bedriftens natur Hovedkontor, Morselskap
  • Hovedvirksomhet Hovedvirksomhet Tilvirker/ Produsent

Markeder og handelssoner

Markedsområde

Denne bedriften har ikke oppgitt denne informasjonen

Denne bedriften har ikke oppgitt denne informasjonen

Denne bedriften har ikke oppgitt denne informasjonen

Handelsinformasjon

Incoterm

Denne bedriften har ikke oppgitt denne informasjonen

Betalingsmåter

Denne bedriften har ikke oppgitt denne informasjonen

Banker

Denne bedriften har ikke oppgitt denne informasjonen

Aktivitetsfelt

Bilder som er lagt inn av denne bedriften

  • Firmensitz
  • Speisenwarmhaltung
  • Speisenausgabe

Nøkkelord knyttet til denne bedriften

  • Næringsmiddelindustri, diverse - maskiner og utstyr
  • Air-cleaning system
  • Bain-marie
  • Induction
  • FLEX-Line
  • Front cooking
  • Hold-Line
  • Hot/cold plates
  • Dispensers
  • Food warming equipment
  • plate trolley
  • Carving stations
  • Hot cupboards
  • Radiant heaters
  • Serving trolleys
  • Buffet heat lamps
  • Hot plates
  • Tray trolleys
Forstørre listen
2238 p v