• europages
  • >
  • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
  • >
  • ham

Resultater for

Ham - Frankrike

Frankrike
  1. JOKO GASTRONOMIE

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Selskapet JOKO GASTRONOMIE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Gastronomi - spesialiteter bransjen. Det opererer også i Kjøtt og kjøttpålegg, Håndverk, gastronomic product, Gastronomic products, pork, authentic recipes, deli meats, beef cold cuts, og dressed game products bransjene. Det har base i Lyon, Frankrike.

  2. CAS'AIACCINA

    Frankrike

    Selskapet CAS'AIACCINA, er en Distributør, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i ham bransjene. Det har base i Aix En Provence, Frankrike.

  3. ETABLISSEMENTS G. BORIES

    Frankrike

    Selskapet ETABLISSEMENTS G. BORIES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i deli meats, ham, og sausages bransjene. Det har base i Plaisance, Frankrike.

  4. BUISSON

    Frankrike

    Selskapet BUISSON, er en Forhandler, som opererer i Oster bransjen. Det opererer også i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Skinke, Pølser og salami, french cheeses, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Skinke, og Pølser og salami bransjene. Det har base i Rungis Cedex, Frankrike.

  5. SALAISONS LABORIE FILS

    Frankrike

    Selskapet SALAISONS LABORIE FILS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Skinke, Pølser og salami, Posteier, dressed pork products, Skinke, Pølser og salami, og Posteier bransjene. Det har base i Parlan, Frankrike.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
  1. MAYTE SAUVEUR ET FILS SARL

    Frankrike

    Selskapet MAYTE SAUVEUR ET FILS SARL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i Konservert kjøttpålegg, Skinke, Konservert kjøttpålegg, Skinke, duck meat, og Whole block duck foie gras bransjene. Det har base i Saint-Jean-Le-Vieux, Frankrike.

  2. SASU LEHENA

    Frankrike

    Selskapet SASU LEHENA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skinke bransjen. Det opererer også i deli meats, salami, og ham factories bransjene. Det har base i Laguinge, Frankrike.

  3. CANTAL SALAISONS TEIL

    Frankrike

    Selskapet CANTAL SALAISONS TEIL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Skinke, Posteier, Pølser og salami, Skinke, Posteier, Pølser og salami, og ham export bransjene. Det har base i Aurillac Cedex, Frankrike.

  4. OBERTI

    Frankrike

    Selskapet OBERTI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Pølser og salami, Skinke, Pølser og salami, og Skinke bransjene. Det har base i Lacaune, Frankrike.

  5. SA SALAISONS PYRENEENNES

    Frankrike

    Selskapet SA SALAISONS PYRENEENNES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Skinke, Utstyr til nedsalting, Skinke, Utstyr til nedsalting, og mountain ham bransjene. Det har base i Ibos, Frankrike.

  1. SA SALAISONS DU LACAUNAIS

    Frankrike

    Selskapet SA SALAISONS DU LACAUNAIS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Pølser og salami bransjen. Det opererer også i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Skinke, Posteier, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Skinke, og Posteier bransjene. Det har base i Lacaune, Frankrike.

  2. SOCIETE NOUVELLE ROGER DE LYON

    Frankrike

    Selskapet SOCIETE NOUVELLE ROGER DE LYON, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Røykerier og nedsaltet kjøtt, Pølser og salami, Posteier, Skinke, Røykerier og nedsaltet kjøtt, Pølser og salami, Posteier, og Skinke bransjene. Det har base i Saint Amour, Frankrike.

  1. VINCENT TRAITEUR

    Frankrike

    Selskapet VINCENT TRAITEUR, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skinke bransjen. Det opererer også i Posteier, Pølser og salami, Røykerier og nedsaltet kjøtt, Posteier, Pølser og salami, og Røykerier og nedsaltet kjøtt bransjene. Det har base i Colmar, Frankrike.

  2. ETABLISSEMENTS BAILLET

    Frankrike

    Selskapet ETABLISSEMENTS BAILLET, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Skinke, Slakteavfall, Skinke, og Slakteavfall bransjene. Det har base i Hagetmau, Frankrike.

  3. SA GERARD MEPLON

    Frankrike

    Selskapet SA GERARD MEPLON, som opererer i Røykerier og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Skinke, Pølser og salami, Skinke, og Pølser og salami bransjene. Det har base i Villeneuve D Ascq, Frankrike.

  4. SA ROCHEBILLARD ET BLEIN

    Frankrike

    Selskapet SA ROCHEBILLARD ET BLEIN, som opererer i Skinke bransjen. Det opererer også i Pølser og salami, og Pølser og salami bransjene. Det har base i Violay, Frankrike.

  5. JAMONES DIONISIO SANCHEZ

    Frankrike

    Selskapet JAMONES DIONISIO SANCHEZ, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skinke bransjen. Det opererer også i fresh meats bransjene. Det har base i Fuentesauco (zamora), Frankrike.

  6. LA MAISON DU JAMBON DE BAYONNE

    Frankrike

    Selskapet LA MAISON DU JAMBON DE BAYONNE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Skinke, og Skinke bransjene. Det har base i Arzacq Arraziguet, Frankrike.

  7. LYONNAISE DE SALAISON

    Frankrike

    Selskapet LYONNAISE DE SALAISON, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skinke bransjen. Det opererer også i Posteier, og Posteier bransjene. Det har base i Duerne, Frankrike.

  8. CHEVALLIER SA

    Frankrike

    Selskapet CHEVALLIER SA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Skinke, og Skinke bransjene. Det har base i Sauveterre De Bearn, Frankrike.

  1. BOIZET SAS

    Frankrike

    Selskapet BOIZET SAS, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Skinke, og Skinke bransjene. Det har base i Saint-nizier-sous-charlieu, Frankrike.

  2. JORDAN & CIE

    Frankrike

  3. EUROSALAISON

    Frankrike

  4. GUILLEMINOT PERE ET FILS

    Frankrike

  5. MAISON BRIAU

    Frankrike

  6. CHARCUTERIE ABELLANET

    Frankrike

  7. CHARCUTERIE DEMI GROS GERARD

    Frankrike

  8. STE LES JAMBONS DU BOCAGE

    Frankrike

  9. MAISON DIDIER

    Frankrike

  10. CÔTE2BOEUF

    Frankrike

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

  • Kun relevante leverandører
  • Kompatibel med personvern
  • 100 % gratis