• europages
  • >
  • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
  • >
  • ham

Resultater for

Ham - Tilvirker Produsent - Frankrike

FrankrikeTilvirker/produsent
  1. JOKO GASTRONOMIE

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Selskapet JOKO GASTRONOMIE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Gastronomi - spesialiteter bransjen. Det opererer også i Kjøtt og kjøttpålegg, Håndverk, gastronomic product, Gastronomic products, pork, authentic recipes, deli meats, beef cold cuts, og dressed game products bransjene. Det har base i Lyon, Frankrike.

  2. ETABLISSEMENTS G. BORIES

    Frankrike

    Selskapet ETABLISSEMENTS G. BORIES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i deli meats, ham, og sausages bransjene. Det har base i Plaisance, Frankrike.

  3. SALAISONS LABORIE FILS

    Frankrike

    Selskapet SALAISONS LABORIE FILS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Skinke, Pølser og salami, Posteier, dressed pork products, Skinke, Pølser og salami, og Posteier bransjene. Det har base i Parlan, Frankrike.

  4. MAYTE SAUVEUR ET FILS SARL

    Frankrike

    Selskapet MAYTE SAUVEUR ET FILS SARL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i Konservert kjøttpålegg, Skinke, Konservert kjøttpålegg, Skinke, duck meat, og Whole block duck foie gras bransjene. Det har base i Saint-Jean-Le-Vieux, Frankrike.

  5. CANTAL SALAISONS TEIL

    Frankrike

    Selskapet CANTAL SALAISONS TEIL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Skinke, Posteier, Pølser og salami, Skinke, Posteier, Pølser og salami, og ham export bransjene. Det har base i Aurillac Cedex, Frankrike.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
  1. SASU LEHENA

    Frankrike

    Selskapet SASU LEHENA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skinke bransjen. Det opererer også i deli meats, salami, og ham factories bransjene. Det har base i Laguinge, Frankrike.

  2. OBERTI

    Frankrike

    Selskapet OBERTI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Pølser og salami, Skinke, Pølser og salami, og Skinke bransjene. Det har base i Lacaune, Frankrike.

  3. SA SALAISONS PYRENEENNES

    Frankrike

    Selskapet SA SALAISONS PYRENEENNES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Skinke, Utstyr til nedsalting, Skinke, Utstyr til nedsalting, og mountain ham bransjene. Det har base i Ibos, Frankrike.

  4. VINCENT TRAITEUR

    Frankrike

    Selskapet VINCENT TRAITEUR, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skinke bransjen. Det opererer også i Posteier, Pølser og salami, Røykerier og nedsaltet kjøtt, Posteier, Pølser og salami, og Røykerier og nedsaltet kjøtt bransjene. Det har base i Colmar, Frankrike.

  5. SA SALAISONS DU LACAUNAIS

    Frankrike

    Selskapet SA SALAISONS DU LACAUNAIS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Pølser og salami bransjen. Det opererer også i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Skinke, Posteier, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Skinke, og Posteier bransjene. Det har base i Lacaune, Frankrike.

  1. SOCIETE NOUVELLE ROGER DE LYON

    Frankrike

    Selskapet SOCIETE NOUVELLE ROGER DE LYON, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Røykerier og nedsaltet kjøtt, Pølser og salami, Posteier, Skinke, Røykerier og nedsaltet kjøtt, Pølser og salami, Posteier, og Skinke bransjene. Det har base i Saint Amour, Frankrike.

  2. JAMONES DIONISIO SANCHEZ

    Frankrike

    Selskapet JAMONES DIONISIO SANCHEZ, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skinke bransjen. Det opererer også i fresh meats bransjene. Det har base i Fuentesauco (zamora), Frankrike.

  1. LA MAISON DU JAMBON DE BAYONNE

    Frankrike

    Selskapet LA MAISON DU JAMBON DE BAYONNE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Skinke, og Skinke bransjene. Det har base i Arzacq Arraziguet, Frankrike.

  2. CHEVALLIER SA

    Frankrike

    Selskapet CHEVALLIER SA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Skinke, og Skinke bransjene. Det har base i Sauveterre De Bearn, Frankrike.

  3. LYONNAISE DE SALAISON

    Frankrike

    Selskapet LYONNAISE DE SALAISON, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skinke bransjen. Det opererer også i Posteier, og Posteier bransjene. Det har base i Duerne, Frankrike.

  4. GUILLEMINOT PERE ET FILS

    Frankrike

  5. STE LES JAMBONS DU BOCAGE

    Frankrike

  6. CHARCUTERIE DEMI GROS GERARD

    Frankrike

  7. EUROSALAISON

    Frankrike

  8. MAISON DIDIER

    Frankrike

  1. CHARCUTERIE ABELLANET

    Frankrike

  2. MAISON BRIAU

    Frankrike

  3. CÔTE2BOEUF

    Frankrike

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.

  4. TISSAGES NICOLLET ET FILS

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Specialist in the design and manufacture of food-grade fabrics, cloths and technical textiles for dairies, cheese-makers, delicatessen butchers, meat-curing, industrial and small-scale bakers. We control all the manufacturing stages of our cloths and technical fabrics for the food-processing industry in-house, from raw material to finished product. All our textiles, fabrics and cloths are entirely manufactured in our workshops.

  5. MAISON VOISINE

    Frankrike

    Selskapet MAISON VOISINE, er en Multi-Category, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Konservert kjøttpålegg, Traditional cheese, Konservert kjøttpålegg, raw ham, og fresh butchered products bransjene. Det har base i Auros, Frankrike.

  6. LE BATISTOU SA

    Frankrike

    Selskapet LE BATISTOU SA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Røykerier og nedsaltet kjøtt, Røykerier og nedsaltet kjøtt, salami, parma ham trade, og dry sausage bransjene. Det har base i Saint-André-Le-Puy, Frankrike.

  7. SACOR

    Frankrike

    Selskapet SACOR, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i wholesale of dressed pork products, ham export, dry sausage, og salami bransjene. Det har base i Villefranche De Rouergue, Frankrike.

  8. HENRI RAFFIN

    Frankrike

    Selskapet HENRI RAFFIN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Pølser og salami, salami, raw ham, sausages, og Pølser og salami bransjene. Det har base i LA ROCHETTE, Frankrike.

  9. MAS SA

    Frankrike

    Selskapet MAS SA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Posteier, Pølser og salami, dressed pork products, ham factories, Posteier, og Pølser og salami bransjene. Det har base i Le Rouget, Frankrike.

  10. MAISON ALPIN

    Frankrike

    Selskapet MAISON ALPIN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i dressed pork products, og cooked ham trade bransjene. Det har base i Amancy, Frankrike.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

  • Kun relevante leverandører
  • Kompatibel med personvern
  • 100 % gratis