• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • aromatiske planter

Resultater for

Aromatiske planter - Import eksport

 1. LA FERME SAINT-SYLVAIN

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Selskapet LA FERME SAINT-SYLVAIN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Aromatiske planter bransjen. Det opererer også i Urtete, og Urtete bransjene. Det har base i Mazerolles, Frankrike.

 2. SMART CLAUPACK SRL

  Romania

  Verified by europages badge

  Selskapet SMART CLAUPACK SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Økologisk - næringsmidler bransjen. Det opererer også i Emballasje til næringsmidler, Forpakning, Kontraktpakking, Krydder, Smaksingredienser - ekstrakter og krydder, Muttere, Aromatiske planter, Næringsmiddelekstrakter, og Frukt og grønnsaker - import/eksport bransjene. Det har base i Targoviste, Romania.

 3. C LIQUIDE FRANCE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Selskapet C LIQUIDE FRANCE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Aromatiske planter bransjen. Det har base i Tilloy Lez Cambrai, Frankrike.

 4. AROMES ET SAVEURS DE L'ATLAS

  Marokko

  Verified by europages badge

  Selskapet AROMES ET SAVEURS DE L'ATLAS, er en Distributør, som opererer i Aromatiske planter bransjen. Det har base i Casablanca, Marokko.

 5. GERALD MCDONALD & CO LTD

  Storbritannia

  Verified by europages badge

  Selskapet GERALD MCDONALD & CO LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fruktjuice bransjen. Det opererer også i Aromatiske planter, Wholesale Juice Concentrate Suppliers, Fruit Concentrate Suppliers, Fruit Concentrates, Juice Manufacturing Companies, Herbs And Spices Supplier, Herbs Supplier, Spices Companies, og Spice Manufactures bransjene. Det har base i Basildon, Storbritannia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. EARL DE LUZAN

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Selskapet EARL DE LUZAN, er en Forhandler, som opererer i Krydder bransjen. Det opererer også i Aromatiske planter, Medisinske planter og urter, Aromatiske planter, og Medisinske planter og urter bransjene. Det har base i Castéra-Verduzan, Frankrike.

 2. SIPAL

  Frankrike

  Selskapet SIPAL, er en Forhandler, som opererer i Aromatiske planter bransjen. Det opererer også i tarragon, garden sorrel, oregano, og balm-mint bransjene. Det har base i Perpignan Cedex, Frankrike.

 3. ZE IMPORT & EXPORT

  Tyrkia

  Selskapet ZE IMPORT & EXPORT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Aromatiske planter bransjen. Det opererer også i Olivenolje, Krydder, Olivenolje, plants and flowers from all over the world, aromatic plant seeds, og Krydder bransjene. Det har base i Nilüfer-Bursa / Turkey, Tyrkia.

 4. PERUVIAN EXPORT

  Peru

  Selskapet PERUVIAN EXPORT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Aromatiske planter bransjen. Det opererer også i natural foods, packaged corn, banana flour, og food-grade flour bransjene. Det har base i Lima, Peru.

 5. AROMATURK

  Tyrkia

  Selskapet AROMATURK, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Aromatiske planter bransjen. Det opererer også i lavender, chamomile teas, og aromatic oils bransjene. Det har base i Tekirdag, Tyrkia.

 1. HORTALIZAS JUMARSAN SL

  Spania

  Selskapet HORTALIZAS JUMARSAN SL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Aromatiske planter bransjen. Det opererer også i Ferske grønnsaker, Ferske grønnsaker, spinach, parsley, og mint bransjene. Det har base i El Raal, Spania.

 2. CAPITANO NIGERIA LIMITED

  Nigeria

  Selskapet CAPITANO NIGERIA LIMITED, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Aromatiske planter bransjen. Det opererer også i Urtete, dehydrated herbs, hibiscus, Urtete, og dehydrated medical herbs bransjene. Det har base i Lagos, Nigeria, Nigeria.

 1. AROMAVE

  Frankrike

  Selskapet AROMAVE, er en Multi-Category, som opererer i Aromatiske planter bransjen. Det opererer også i fresh parsley, aromatic herbs, coriander, og aromatic and medicinal plants bransjene. Det har base i Perpignan, Frankrike.

 2. ADOLO

  Hellas

  Selskapet ADOLO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Aromatiske planter bransjen. Det opererer også i thyme bransjene. Det har base i Patra, Hellas.

 3. BIOAGRICOLA BOSCO - ANTONIA BOSCO

  Italia

  Selskapet BIOAGRICOLA BOSCO - ANTONIA BOSCO, er en Distributør, som opererer i Aromatiske planter bransjen. Det opererer også i Smaksingredienser - ekstrakter og krydder, chilli pepper, rosemary, og Smaksingredienser - ekstrakter og krydder bransjene. Det har base i Favara, Italia.

 4. DURVESH INTERNATIONAL

  Pakistan

  Selskapet DURVESH INTERNATIONAL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Aromatiske planter bransjen. Det har base i Karachi, Pakistan.

 5. LIPPIA ALBA S.L.

  Spania

  Selskapet LIPPIA ALBA S.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Aromatiske planter bransjen. Det opererer også i phytosanitary product, made-to-measure lounge furniture, aromatic herbs, og vegetable growing bransjene. Det har base i Utrera, Spania.

 6. MORINGA DEL SUR.S.L

  Spania

  Selskapet MORINGA DEL SUR.S.L, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Aromatiske planter bransjen. Det opererer også i aromatic plants, og organic agricultural products bransjene. Det har base i Churriana, Spania.

 7. SAFE SPICE A.S.

  Tyrkia

  Selskapet SAFE SPICE A.S., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Aromatiske planter bransjen. Det har base i Gaziemir, Tyrkia.

 8. CORNUS.GR

  Hellas

  Selskapet CORNUS.GR, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Aromatiske planter bransjen. Det har base i Kozani, Hellas.

 1. HERBALWORLD

  Egypt

  Selskapet HERBALWORLD, er en Tjenesteyter, som opererer i Aromatiske planter bransjen. Det har base i Elfayoum, Egypt.

 2. DICTAMNUS OF KNOSSOS

  Hellas

  Selskapet DICTAMNUS OF KNOSSOS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Aromatiske planter bransjen. Det opererer også i aromatic plants, og medicinal plants bransjene. Det har base i Iraklion, Hellas.

 3. MUDRA AGRICULTURE CO.

  Tyrkia

  Selskapet MUDRA AGRICULTURE CO., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Aromatiske planter bransjen. Det opererer også i bay, og packaged laurel bransjene. Det har base i Silifke Mersin Türkiye, Tyrkia.

 4. ROUAGES

  Frankrike

  Selskapet ROUAGES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Aromatiske planter bransjen. Det opererer også i Krydder, extractions, plant infusions, Krydder, og fruit & vegetables bransjene. Det har base i Agen Cedex 9, Frankrike.

 5. SPICES LAND

  Egypt

  Selskapet SPICES LAND, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Aromatiske planter bransjen. Det har base i Cairo, Egypt.

 6. FLORICOLTURA DOTT DAMONTE

  Italia

  Selskapet FLORICOLTURA DOTT DAMONTE, er en Forhandler, som opererer i Aromatiske planter bransjen. Det opererer også i aromatic and medicinal plants, og hot pink bransjene. Det har base i Ceriale, Italia.

 7. ARTA GROUP LLC

  Russland

  Selskapet ARTA GROUP LLC, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Smaksingredienser - ekstrakter og krydder bransjen. Det opererer også i Aromatiske planter, Chilli og paprika, Krydder, Aromatiske planter, Chilli og paprika, Krydder, og Caraway bransjene. Det har base i Moscow, Russland.

 8. DAREGAL

  Frankrike

  Selskapet DAREGAL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Aromatiske planter bransjen. Det opererer også i aromatic herbs bransjene. Det har base i Milly-La-Forêt, Frankrike.

 9. PERSPLANT GMBH

  Tyskland

  Selskapet PERSPLANT GMBH, er en Distributør, som opererer i Aromatiske planter bransjen. Det opererer også i Tørket frukt, saffron, og Tørket frukt bransjene. Det har base i Pfinztal, Tyskland.

 10. GREEN LAND IMPORT&EXPORT

  Egypt

  Selskapet GREEN LAND IMPORT&EXPORT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Urter bransjen. Det opererer også i Aromatiske planter, og Aromatiske planter bransjene. Det har base i Fayoum, Egypt.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis