• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • avfallspresser og -kverner

Resultater for

Avfallspresser og -kverner - Import eksport

 1. NARA MACHINERY CO. LTD. ZWEIGNIEDERLASSUNG EUROPA

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Welcome to Nara Machinery CO., LTD.'s European branch. Thank you for your interest in our products. We will be happy to answer any questions you may have. Contact us now! We are continually building on our research into grinding, drying and nanotechnology to bring you new and optimised processes.

 2. MACFAB SYSTEMS LTD

  Irland

  Verified by europages badge

  Selskapet MACFAB SYSTEMS LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Avfallspresser og -kverner bransjen. Det opererer også i Vertical balers, baling presses, compactors cardboard baler, drum crushers, Glass crusher, Balers, bale presses, vertical compactors, waste compactor design, og plants and equipment for industrial waste bransjene. Det har base i Carrickmacross,, Irland.

 3. ECOLOGIA ESPOSITO

  Italia

  Verified by europages badge

  Selskapet ECOLOGIA ESPOSITO, er en Tjenesteyter, som opererer i Industriavfall - dekontamineringstjenester bransjen. Det opererer også i Avfallspresser og -kverner, og Avfallspresser og -kverner bransjene. Det har base i Volla, Italia.

 4. IDEAL TECHNOLOGIES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Selskapet IDEAL TECHNOLOGIES, er en Multi-Category, som opererer i Gjenvinning - maskiner og installasjoner bransjen. Det opererer også i Forvaltning av industrielt avfall, Emballasjegjenvinning, Tørketromler og sentrifuger til industrielle formål, Avfallspresser og -kverner, Forvaltning av industrielt avfall, Emballasjegjenvinning, Tørketromler og sentrifuger til industrielle formål, og Avfallspresser og -kverner bransjene. Det har base i Rambouillet, Frankrike.

 5. IDS ENVIRONNEMENT

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Selskapet IDS ENVIRONNEMENT, er en Tjenesteyter, som opererer i Forvaltning av industrielt avfall bransjen. Det opererer også i Pappgjenvinning, Behandling og gjenvinning av avfall, Avfallspresser og -kverner, cardboard balls, bale presses, plastic press, cardboard removal, cardboard removal, og Pappgjenvinning bransjene. Det har base i St Trivier De Courtes, Frankrike.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. STRAUTMANN UMWELTTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet STRAUTMANN UMWELTTECHNIK GMBH, er en Forhandler, som opererer i Avfallspresser og -kverner bransjen. Det har base i Glandorf, Tyskland.

 2. AB-EX

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet AB-EX, er en Tjenesteyter, som opererer i Avfallspresser og -kverner bransjen. Det har base i Bramsche, Tyskland.

 3. GETECHA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet GETECHA GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Avfallspresser og -kverner bransjen. Det har base i Aschaffenburg, Tyskland.

 4. PAPENBROCK ENTSORGUNGSTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet PAPENBROCK ENTSORGUNGSTECHNIK, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Avfallspresser og -kverner bransjen. Det har base i Bad Iburg, Tyskland.

 5. BARRADAS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet BARRADAS GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Avfallspresser og -kverner bransjen. Det opererer også i LI-ION battery recycling, EV battery recycling, tyre recycling, Used tyre recycling, WEEE recycling, Refrigerator recycling, Machine building and plant construction, Service, og Used machines bransjene. Det har base i Dortmund, Tyskland.

 1. COMITEC S.R.L.

  Italia

  Selskapet COMITEC S.R.L., er en Agent/ Representant, som opererer i Varmeisolerende puss bransjen. Det opererer også i Avfallspresser og -kverner, og Avfallspresser og -kverner bransjene. Det har base i Godega Di Sant'urbano, Italia.

 2. AGICOM- PEDERGNANA OG

  Østerrike

  Selskapet AGICOM- PEDERGNANA OG, er en Distributør, som opererer i Skrapjern - innsamling og gjenvinning bransjen. Det opererer også i Kontinuerlig lagerarbeid - systemer, Avfallspresser og -kverner, plants for recovering and recycling rubber from waste, plants for recovering and recycling metals from waste, Kontinuerlig lagerarbeid - systemer, og Avfallspresser og -kverner bransjene. Det har base i Puch Bei Hallein, Østerrike.

 1. AUSTROPRESSEN - ROITHER MASCHINENBAU GESMBH

  Østerrike

  Selskapet AUSTROPRESSEN - ROITHER MASCHINENBAU GESMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Avfallspresser og -kverner bransjen. Det opererer også i Bale presses for waste disposal, Baling presses, hydraulic, og compactors bransjene. Det har base i Seewalchen, Østerrike.

 2. GRUPO CODESA COMPACSA, S.L.

  Spania

  Selskapet GRUPO CODESA COMPACSA, S.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Containere av metall bransjen. Det opererer også i Avfallspresser og -kverner, Pansrede dører og branndører til industrielle formål, garbage compactors, Avfallspresser og -kverner, og Pansrede dører og branndører til industrielle formål bransjene. Det har base i Castellar Del Valles, Spania.

 3. ALTERVAL

  Frankrike

  Selskapet ALTERVAL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Avfallspresser og -kverner bransjen. Det opererer også i Gjenvinning - maskiner og installasjoner, bale presses, Gjenvinning - maskiner og installasjoner, compactor hire, og waste machinery bransjene. Det har base i Epouville, Frankrike.

 4. BEMA VERPACKUNGSABFALL DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Selskapet BEMA VERPACKUNGSABFALL DEUTSCHLAND GMBH, er en Tjenesteyter, som opererer i Avfallspresser og -kverner bransjen. Det har base i Niefern-Öschelbronn, Tyskland.

 5. DRUIDS PROCESS TECHNOLOGY

  Spania

  Selskapet DRUIDS PROCESS TECHNOLOGY, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Behandling og gjenvinning av avfall - maskiner og installasjoner bransjen. Det opererer også i Avfallspresser og -kverner, metal waste reclamation, Avfallspresser og -kverner, re-use of plastic waste, og reuse of wood waste bransjene. Det har base i Granollers, Spania.

 6. EUREC ENVIRONMENTAL TECHNOLOGY GMBH

  Tyskland

  Selskapet EUREC ENVIRONMENTAL TECHNOLOGY GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Avfallspresser og -kverner bransjen. Det har base i Krayenberggemeinde, Tyskland.

 7. ENTSORGUNGSTECHNIK ZEHETLEITNER GMBH

  Østerrike

  Selskapet ENTSORGUNGSTECHNIK ZEHETLEITNER GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Avfallspresser og -kverner bransjen. Det har base i Meggenhofen, Østerrike.

 8. NIELSEN-ARAMIS GROUP

  Tunisia

  Selskapet NIELSEN-ARAMIS GROUP, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Behandling og gjenvinning av avfall - maskiner og installasjoner bransjen. Det opererer også i Avfallspresser og -kverner, Avfallssortering - maskiner og utstyr, Avfallspresser og -kverner, Avfallssortering - maskiner og utstyr, og bale presses bransjene. Det har base i Tunis, Tunisia.

 1. SE SHREDDERS

  Tyrkia

  Selskapet SE SHREDDERS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Avfallspresser og -kverner bransjen. Det har base i Bolu, Tyrkia.

 2. BINOLOGY LLC

  Russland

  Selskapet BINOLOGY LLC, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Avfallssortering - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Søppelkasser, avfallsbeholdere, Oppbevaring og innsamling av søppel - utstyr, Avfallspresser og -kverner, Søppelkasser, avfallsbeholdere, Oppbevaring og innsamling av søppel - utstyr, Avfallspresser og -kverner, og waste collection containers bransjene. Det har base i Moscow, Russland.

 3. PINI SRL

  Italia

  Selskapet PINI SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Oppbevaring og innsamling av søppel - utstyr bransjen. Det opererer også i Behandling og gjenvinning av avfall - maskiner og installasjoner, Avfallspresser og -kverner, Behandling og gjenvinning av avfall - maskiner og installasjoner, Avfallspresser og -kverner, vertical compactors, og Waste compacting installations bransjene. Det har base i Gerenzano, Italia.

 4. SMELLWELL VERTRIEBS GMBH

  Østerrike

  Selskapet SMELLWELL VERTRIEBS GMBH, er en Forhandler, som opererer i Avfallspresser og -kverner bransjen. Det har base i Altach, Østerrike.

 5. KADANT PAAL GMBH

  Tyskland

  Selskapet KADANT PAAL GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Avfallspresser og -kverner bransjen. Det opererer også i Hydrauliske presser, Chain conveyors, Baling presses, hydraulic, replacement press parts, og Hydrauliske presser bransjene. Det har base i Georgsmarienhütte, Tyskland.

 6. WEIMA MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Selskapet WEIMA MASCHINENBAU GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Avfallspresser og -kverner bransjen. Det opererer også i brick makers, grinder shredders, og shredders bransjene. Det har base i Ilsfeld, Tyskland.

 7. FRANZ KAHL GMBH

  Tyskland

  Selskapet FRANZ KAHL GMBH, er en Distributør, som opererer i Avfallspresser og -kverner bransjen. Det har base i Frankfurt, Tyskland.

 8. MENART

  Belgia

  Selskapet MENART, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Avfallssortering - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Avfallspresser og -kverner, Gjenvinning - maskiner og installasjoner, Behandling av husholdningsavfall - maskiner og systemer, industrial crushers for recycling waste, Avfallspresser og -kverner, Gjenvinning - maskiner og installasjoner, og Behandling av husholdningsavfall - maskiner og systemer bransjene. Det har base i Dour, Belgia.

 9. VANDEL

  Frankrike

  Selskapet VANDEL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Råbygg bransjen. Det opererer også i Offentlig bygg og anlegg - entreprenører, Avfallspresser og -kverner, Offentlig bygg og anlegg - entreprenører, Avfallspresser og -kverner, og compactors bransjene. Det har base i Mont De Marsan Cedex, Frankrike.

 10. DENEYER ALAIN

  Belgia

  Selskapet DENEYER ALAIN, er en Tjenesteyter, som opererer i Oppbevaring og innsamling av søppel - utstyr bransjen. Det opererer også i Behandling og gjenvinning av avfall - maskiner og installasjoner, Avfallspresser og -kverner, Behandling og gjenvinning av avfall - maskiner og installasjoner, Avfallspresser og -kverner, og demolitions bransjene. Det har base i St-Genesius-Rode, Belgia.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis