• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • avsalting av vann - apparater og installasjoner

Resultater for

Avsalting av vann - apparater og installasjoner - Import eksport

 1. ATMOSFER MACHINERY

  Tyrkia

  Verified by europages badge

  Selskapet ATMOSFER MACHINERY, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Behandling av vann - apparater og installasjoner bransjen. Det opererer også i Avsalting av vann - apparater og installasjoner, Kjemi - import/eksport, Kjemisk gjødsel, Kjemi - basisprodukter og avledede produkter, Smørefett til industrielle formål, Produkter til rensing av vann, Sea water desalinators, Avsalting av vann - apparater og installasjoner, og homogenizers bransjene. Det har base i Etimesgut/ankara, Tyrkia.

 2. SLCE

  Frankrike

  Selskapet SLCE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Avsalting av vann - apparater og installasjoner bransjen. Det opererer også i Reverse osmosis unit, og inverse osmosis bransjene. Det har base i Lanester Cedex, Frankrike.

 3. AQUA SYSTEM TECHNOLOGIE GMBH

  Østerrike

  Selskapet AQUA SYSTEM TECHNOLOGIE GMBH, er en Tjenesteyter, som opererer i Avsalting av vann - apparater og installasjoner bransjen. Det har base i Eberschwang, Østerrike.

 4. I.T.A. IMPIANTI TRATTAMENTO ACQUA

  Italia

  Selskapet I.T.A. IMPIANTI TRATTAMENTO ACQUA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Rensing av vann - apparater og installasjoner bransjen. Det opererer også i Behandling av vann - apparater og installasjoner, Avsalting av vann - apparater og installasjoner, Behandling av vann - apparater og installasjoner, water softening, Avsalting av vann - apparater og installasjoner, og reverse osmosis equipment bransjene. Det har base i Trani, Italia.

 5. KAFFEETEAM KRASSELT GMBH

  Tyskland

  Selskapet KAFFEETEAM KRASSELT GMBH, er en Tjenesteyter, som opererer i Avsalting av vann - apparater og installasjoner bransjen. Det har base i Oederan, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. MAITRON (SCHWEIZ) GMBH

  Sveits

  Selskapet MAITRON (SCHWEIZ) GMBH, er en Forhandler, som opererer i Behandling av vann - apparater og installasjoner bransjen. Det opererer også i Avsalting av vann - apparater og installasjoner, Vannavløp - installasjoner og utstyr, water conditioning, water purifying plants, Avsalting av vann - apparater og installasjoner, og Vannavløp - installasjoner og utstyr bransjene. Det har base i Reinach Ag, Sveits.

 2. WATER ENGINEERS & CONSULTANTS- WENCO

  Italia

  Selskapet WATER ENGINEERS & CONSULTANTS- WENCO, er en Tjenesteyter, som opererer i Avsalting av vann - apparater og installasjoner bransjen. Det opererer også i industrial system design, filtering - iron removal, og water purifying plants bransjene. Det har base i Padova, Italia.

 3. BRUINE DE BRUIN B.V.

  Nederland

  Selskapet BRUINE DE BRUIN B.V., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Behandling av vann - apparater og installasjoner bransjen. Det opererer også i Vannbehandling - produkter, Avsalting av vann - apparater og installasjoner, waste water purification, water purification and treatment, Vannbehandling - produkter, og Avsalting av vann - apparater og installasjoner bransjene. Det har base i Aalsmeer, Nederland.

 4. ORBEN WASSERAUFBEREITUNG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Selskapet ORBEN WASSERAUFBEREITUNG GMBH & CO. KG, er en Distributør, som opererer i Avsalting av vann - apparater og installasjoner bransjen. Det har base i Wiesbaden, Tyskland.

 5. MAGIC DEINAV

  Spania

  Selskapet MAGIC DEINAV, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Avsalting av vann - apparater og installasjoner bransjen. Det opererer også i Vann - installasjoner og utvinningsutstyr, Vann - installasjoner og utvinningsutstyr, water treatment, Sea water desalinators, og inverse osmosis bransjene. Det har base i Santa Ponsa-Calviá-Mallorca (baleares), Spania.

 1. GROSS WASSERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Selskapet GROSS WASSERTECHNIK GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Avsalting av vann - apparater og installasjoner bransjen. Det opererer også i ion exchange systems for water treatment, ion exchange resins, og assistance for water purification systems bransjene. Det har base i Keltern, Tyskland.

 2. AQUACARE - TRATAMENTO DE ÁGUAS

  Portugal

  Selskapet AQUACARE - TRATAMENTO DE ÁGUAS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Avsalting av vann - apparater og installasjoner bransjen. Det har base i Torres Novas, Portugal.

 1. M.E.N

  Tunisia

  Selskapet M.E.N, er en Forhandler, som opererer i Svømmebassenger - apparater og installasjoner til vannbehandling bransjen. Det opererer også i Avsalting av vann - apparater og installasjoner, Bløtgjøring av vann - apparater og installasjoner, installation of pools, filtration equipment, Avsalting av vann - apparater og installasjoner, og Bløtgjøring av vann - apparater og installasjoner bransjene. Det har base i Sousse, Tunisia.

 2. DIDIER FILTERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Selskapet DIDIER FILTERTECHNIK GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Filtrering - apparater og utstyr bransjen. Det opererer også i Behandling av vann - apparater og installasjoner, Avsalting av vann - apparater og installasjoner, Vannavløp - installasjoner og utstyr, Behandling av vann - apparater og installasjoner, Avsalting av vann - apparater og installasjoner, og Vannavløp - installasjoner og utstyr bransjene. Det har base i Eisenberg, Tyskland.

 3. AQUABIT LTD.

  Tyskland

  Selskapet AQUABIT LTD., er en Forhandler, som opererer i Filtrering - apparater og utstyr bransjen. Det opererer også i Behandling av vann - apparater og installasjoner, Avsalting av vann - apparater og installasjoner, Filtre til biler, lastebiler, bygg- og anleggsmaskiner, Behandling av vann - apparater og installasjoner, Avsalting av vann - apparater og installasjoner, og Filtre til biler, lastebiler, bygg- og anleggsmaskiner bransjene. Det har base i Halle, Tyskland.

 4. HIDROPURA-TRATAMENTO DE ÁGUA, LDA.

  Portugal

  Selskapet HIDROPURA-TRATAMENTO DE ÁGUA, LDA., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Behandling av vann - apparater og installasjoner bransjen. Det opererer også i Avsalting av vann - apparater og installasjoner, descaler, og Avsalting av vann - apparater og installasjoner bransjene. Det har base i Guimarães, Portugal.

 5. JUDO WASSERAUFBEREITUNG GMBH

  Tyskland

  Selskapet JUDO WASSERAUFBEREITUNG GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Avsalting av vann - apparater og installasjoner bransjen. Det opererer også i Maskinverktøy - maskinell bearbeiding av metaller, Bløtgjøring av vann - apparater og installasjoner, Maskinverktøy - maskinell bearbeiding av metaller, og Bløtgjøring av vann - apparater og installasjoner bransjene. Det har base i Winnenden, Tyskland.

 6. AQUADIS

  Togo

  Selskapet AQUADIS, er en Distributør, som opererer i Avsalting av vann - apparater og installasjoner bransjen. Det opererer også i alkalides for water treatment, og water treatment filter maintenance bransjene. Det har base i Lomé, Togo.

 7. HARTMANN GMBH

  Tyskland

  Selskapet HARTMANN GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Avsalting av vann - apparater og installasjoner bransjen. Det opererer også i Behandling av vann - apparater og installasjoner, og Behandling av vann - apparater og installasjoner bransjene. Det har base i Hüttenberg, Tyskland.

 8. THE WATERCRESS CO LTD

  Storbritannia

  Selskapet THE WATERCRESS CO LTD, som opererer i Behandling av vann - apparater og installasjoner bransjen. Det opererer også i Avsalting av vann - apparater og installasjoner, og Avsalting av vann - apparater og installasjoner bransjene. Det har base i Dorchester, Storbritannia.

 1. TAPROGGE WATERTECH GMBH

  Tyskland

  Selskapet TAPROGGE WATERTECH GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Behandling av vann - apparater og installasjoner bransjen. Det opererer også i Avsalting av vann - apparater og installasjoner, og Avsalting av vann - apparater og installasjoner bransjene. Det har base i Wetter, Tyskland.

 2. SEAFRESH DESALINATORS LTD

  Storbritannia

  Selskapet SEAFRESH DESALINATORS LTD, er en Forhandler, som opererer i Behandling av vann - apparater og installasjoner bransjen. Det opererer også i Avsalting av vann - apparater og installasjoner, og Avsalting av vann - apparater og installasjoner bransjene. Det har base i Romsey, Storbritannia.

 3. UWATEC GESELLSCHAFT FÜR UMWELT-WASSER-ANLAGEN-TECHNIK MBH

  Tyskland

  Selskapet UWATEC GESELLSCHAFT FÜR UMWELT-WASSER-ANLAGEN-TECHNIK MBH, er en Distributør, som opererer i Avsalting av vann - apparater og installasjoner bransjen. Det opererer også i Behandling av vann - apparater og installasjoner, og Behandling av vann - apparater og installasjoner bransjene. Det har base i Hainburg, Tyskland.

 4. HYDRO ELECTRIQUE MARINE

  Frankrike

  Selskapet HYDRO ELECTRIQUE MARINE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Behandling av vann - apparater og installasjoner bransjen. Det opererer også i Avsalting av vann - apparater og installasjoner, og Avsalting av vann - apparater og installasjoner bransjene. Det har base i Antibes, Frankrike.

 5. APRÉ DISTRIBUTION ET SERVICES

  Belgia

  Selskapet APRÉ DISTRIBUTION ET SERVICES, er en Distributør, som opererer i Avsalting av vann - apparater og installasjoner bransjen. Det opererer også i Behandling av vann - apparater og installasjoner, water treatment, og Behandling av vann - apparater og installasjoner bransjene. Det har base i Haccourt, Belgia.

 6. JUDO FRANCE

  Frankrike

  Selskapet JUDO FRANCE, som opererer i Bløtgjøring av vann - apparater og installasjoner bransjen. Det opererer også i Avsalting av vann - apparater og installasjoner, og Avsalting av vann - apparater og installasjoner bransjene. Det har base i Strasbourg, Frankrike.

 7. HORIZON ENVIRONMENTAL TECHNOLOGY LTD

  Kina

  Selskapet HORIZON ENVIRONMENTAL TECHNOLOGY LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Avsalting av vann - apparater og installasjoner bransjen. Det har base i Beijing, Kina.

 8. SHINWOO ENGINEERING CO.,LTD

  Nord-Korea

  Selskapet SHINWOO ENGINEERING CO.,LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Avsalting av vann - apparater og installasjoner bransjen. Det har base i Kimhea-city, Gyeongnam, Nord-Korea.

 9. FRT SU ARITMA SANAYI TIC. LTD. STI.

  Tyrkia

  Verified by europages badge

  Since its inception in 2004, CONAX has consistently progressed, establishing itself as a prominent player in the production and sales of high-quality home and workplace water purification devices. Within nine years in the domestic market, CONAX has ascended to the top three brands in its sector, setting its sights on becoming the nation's most valuable brand in the water treatment sector. With a commitment to 100% domestic and national production, CONAX operates from a 10, 000 m2 closed production area in Manisa, aiming to bolster its contributions to the country's economy each year. Dedicated to continuous improvement, CONAX prioritizes the development of better, more comfortable, and economical products, ensuring the delivery of high-quality products and services to its customers. Environmental sustainability is at the forefront of CONAX's production philosophy. The company employs an environmentally friendly management approach across all production processes, consistently updating its administrative infrastructure, personnel structure, production line, machinery, and equipment to align with eco-friendly practices. This commitment underscores CONAX's dedication to responsible and sustainable business practices, reflecting its commitment to both customer satisfaction and environmental stewardship. Contact us or visit our website for more information!

 10. FLUIDTEC FLÜSSIGKEITSTECHNOLOGIE JAN PETER KIEL

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet FLUIDTEC FLÜSSIGKEITSTECHNOLOGIE JAN PETER KIEL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Nybehandling av vann - utstyr og installasjoner bransjen. Det opererer også i Distribusjon av vann, Pumper, Behandling av vann - apparater og installasjoner, Vannavløp - installasjoner og utstyr, Filtrering - apparater og utstyr, Ultrafiltration plants, Microfiltration systems, Nanofiltration systems, og Demineralisation systems bransjene. Det har base i Kempenich, Tyskland.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis

Finn prisanslag for

Filtre

Resultater for

Avsalting av vann - apparater og installasjoner - Import eksport

Antall resultater

1 471 Bedrifter