• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • bær

Resultater for

Bær - Import eksport

 1. PANFRUIT

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Selskapet PANFRUIT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fryst og dypfryst frukt bransjen. Det opererer også i Bær, Frysetørket frukt, Frysetørkede grønnsaker, Økologisk - næringsmidler, Supper, Sopp, Frukt og grønnsaker - import/eksport, Bær, og Frozen berries bransjene. Det har base i Kyiv, Ukraina.

 2. ECO BERRY FARM

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Selskapet ECO BERRY FARM, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bær bransjen. Det opererer også i Frysetørket frukt, Frukt, Fryst og dypfryst frukt, Landbruk - import/eksport, black berries, Frozen berries, packaged berries, strawberries, og packaged strawberries bransjene. Det har base i Village Tyshkivtsi, Ivano-Frankivsk Region, Ukraina.

 3. ALTE FOODS

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Selskapet ALTE FOODS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bær bransjen. Det opererer også i Fryst og dypfryst frukt, Fryst og dypfryst frukt, raspberries, Blueberries, Ukraine, Frozen berries, frozen fruit, Bilberry anthocyanidin, og organic fruit bransjene. Det har base i Kyiv, Ukraina.

 4. GEORG BAIER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet GEORG BAIER GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bær bransjen. Det opererer også i Frozen food, Berry fruits, fresh, Dried mushrooms, Gourmet food, Prepared dishes and gourmet foods, Gastronomy - specialities, Mushroom, Shiitake mushrooms, og Organic mushrooms bransjene. Det har base i Pressath, Tyskland.

 5. HARENA ÉPICES

  Frankrike

  Selskapet HARENA ÉPICES, er en Distributør, som opererer i Krydder bransjen. Det opererer også i Bær, Smaksingredienser - ekstrakter og krydder, vanilla, pepper, Bær, og Smaksingredienser - ekstrakter og krydder bransjene. Det har base i Brunoy, Frankrike.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. HASAN ONGUN

  Tyrkia

  Selskapet HASAN ONGUN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bær bransjen. Det opererer også i dried fruit, og dried vegetables bransjene. Det har base i Ayaş / Ankara, Tyrkia.

 2. YAGODY KARELII

  Russland

  Selskapet YAGODY KARELII, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bær bransjen. Det opererer også i Næringsmidler - import/eksport, Fruktjuice, Økologiske og dietetiske næringsmidler, Honning, Næringsmidler - import/eksport, Fruktjuice, Økologiske og dietetiske næringsmidler, og Honning bransjene. Det har base i Kostomuksha, Russland.

 3. LLC BERRY TRADE

  Ukraina

  Selskapet LLC BERRY TRADE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bær bransjen. Det opererer også i raspberries, strawberries, og Frozen fruits bransjene. Det har base i Losiatyn Village, Ternopil Region, Ukraina.

 4. MIDOVIC FRUITS D.O.O

  Serbia

  Selskapet MIDOVIC FRUITS D.O.O, er en Distributør, som opererer i Bær bransjen. Det opererer også i freeze-dried food products bransjene. Det har base i Uzice, Serbia.

 5. SAB TRANSPORTE GMBH

  Sveits

  Selskapet SAB TRANSPORTE GMBH, er en Tjenesteyter, som opererer i Bær bransjen. Det opererer også i Frukt, Fruktjuice, concentrated fruit juices, Frukt, Fruktjuice, og marmalades bransjene. Det har base i Neuenhof, Sveits.

 1. O´BAGA - AGRICULTURA BIOLÓGICA

  Portugal

  Selskapet O´BAGA - AGRICULTURA BIOLÓGICA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i ØKOLOGISK LANDBRUK bransjen. Det opererer også i Bær, berries, Bær, og fruit importers bransjene. Det har base i Viseu, Portugal.

 2. FRESHFACTOR LDA.

  Portugal

  Selskapet FRESHFACTOR LDA., som opererer i Bær bransjen. Det opererer også i Berries bransjene. Det har base i Quarteira, Portugal.

 1. ORGANIC ESCARGO

  Ukraina

  Selskapet ORGANIC ESCARGO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Landbruksproduksjon bransjen. Det opererer også i Bær, Live snails, snails, Edible snails, og Bær bransjene. Det har base i Torchyn, Ukraina.

 2. BIOBERÇO - SOCIEDADE AGRÍCOLA, LDA.

  Portugal

  Selskapet BIOBERÇO - SOCIEDADE AGRÍCOLA, LDA., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bær bransjen. Det opererer også i Berries bransjene. Det har base i São Clemente De Sande-Guimarães, Portugal.

 3. CAMPOBERRY

  Spania

  Selskapet CAMPOBERRY, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bær bransjen. Det har base i Güemes, Spania.

 4. ÜÇSEM TARIM ÜRÜNLERI

  Tyrkia

  Selskapet ÜÇSEM TARIM ÜRÜNLERI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bær bransjen. Det har base i Karaman, Tyrkia.

 5. SLM BERRY

  Ukraina

  Selskapet SLM BERRY, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Sopp bransjen. Det opererer også i Bær, Bær, Fruit purée, Frozen berries, og black berries bransjene. Det har base i Lviv, Ukraina.

 6. SADI DONBASSA, LTD

  Ukraina

  Selskapet SADI DONBASSA, LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bær bransjen. Det opererer også i apples, apples import export, apple trading, og cherries bransjene. Det har base i Poltavka Village, Donetsk Region, Ukraina.

 7. PGG - PERSPECTIVAS GLOBAIS DE GESTÃO, LDA

  Portugal

  Selskapet PGG - PERSPECTIVAS GLOBAIS DE GESTÃO, LDA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bær bransjen. Det har base i Aveiro, Portugal.

 8. BACCHE DI GOJI CIBOCRUDO

  Italia

  Selskapet BACCHE DI GOJI CIBOCRUDO, er en Distributør, som opererer i Bær bransjen. Det opererer også i turmeric bransjene. Det har base i Ciciliano, Italia.

 1. USPA GLOBAL (STARFRESH GLOBAL B.V.)

  Nederland

  Selskapet USPA GLOBAL (STARFRESH GLOBAL B.V.), er en Forhandler, som opererer i Bær bransjen. Det opererer også i raspberries, berries, cherries, og strawberries bransjene. Det har base i Amsterdam, Nederland.

 2. SVIT FRUKTU LLC

  Ukraina

  Selskapet SVIT FRUKTU LLC, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bær bransjen. Det opererer også i strawberries, og raspberries bransjene. Det har base i Village Horbky, Zakarpatska Region, Ukraina.

 3. DEMETRA ORCHARD

  Ukraina

  Selskapet DEMETRA ORCHARD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bær bransjen. Det opererer også i Frukt, Import/eksport - landbruksbaserte næringsmidler, apple trading, Frukt, Import/eksport - landbruksbaserte næringsmidler, og apples import export bransjene. Det har base i Bar, Ukraina.

 4. BEIRABAGA

  Portugal

  Selskapet BEIRABAGA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bær bransjen. Det opererer også i raspberries bransjene. Det har base i Fundao, Portugal.

 5. SORESA - PORTUGAL

  Portugal

  Selskapet SORESA - PORTUGAL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Landbruksproduksjon bransjen. Det opererer også i Kastanjer og hestekastanjer, Bær, olive oil, almonds, Kastanjer og hestekastanjer, og Bær bransjene. Det har base i Valpaços, Portugal.

 6. BERRITUM SP. Z O.O.

  Polen

  Selskapet BERRITUM SP. Z O.O., er en Forhandler, som opererer i Bær bransjen. Det opererer også i raspberries, Cranberries, black berries, og berries bransjene. Det har base i Warszawa, Polen.

 7. VOLS BLUEBERRIES

  Romania

  Selskapet VOLS BLUEBERRIES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bær bransjen. Det opererer også i Landbruk - import/eksport, og Landbruk - import/eksport bransjene. Det har base i Baia Mare, Romania.

 8. FRUKTONA

  Ukraina

  Selskapet FRUKTONA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fryst og dypfryst frukt bransjen. Det opererer også i Bær, Bær, mushrooms, og walnuts bransjene. Det har base i Vinnitsa, Ukraina.

 9. BIONERICA LLC

  Ukraina

  Selskapet BIONERICA LLC, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Sopp bransjen. Det opererer også i Bær, Bær, Mushrooms and berries, Frozen berries, og boletus mushrooms bransjene. Det har base i Vyzhnytsia, Ukraina.

 10. FRUITLIFE

  Ukraina

  Selskapet FRUITLIFE, er en Forhandler, som opererer i Frukt og grønnsaker - import/eksport bransjen. Det opererer også i Bær, Frukt, Bær, Frukt, apples, og water-melon bransjene. Det har base i Dnepr, Ukraina.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis