• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • bearbeidede oliven

Resultater for

Bearbeidede oliven - Import eksport

 1. OLIO CALVI

  Italia

  Verified by europages badge

  Selskapet OLIO CALVI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Olivenolje bransjen. Det opererer også i Bearbeidede oliven, Konserver av nedlagte grønnsaker, Sauser, Hermetiserte grønnsaker i olje, Konserver av fisk, sjømat og snegler, Oliven, oil presses, extra virgin olive oil, og Bearbeidede oliven bransjene. Det har base i Imperia, Italia.

 2. BHS OLIVES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Selskapet BHS OLIVES, er en Underleverandør, som opererer i Oliven bransjen. Det opererer også i Olivenolje, Bearbeidede oliven, Olivenolje, Bearbeidede oliven, stoned olives, Green Olives, Purple olives, Spicy olives, og Pickled garlic bransjene. Det har base i Vaulx-En-Velin, Frankrike.

 3. DEAS S.A. OLIVES PROCESSING, PACKING & EXPORTING

  Hellas

  Selskapet DEAS S.A. OLIVES PROCESSING, PACKING & EXPORTING, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bearbeidede oliven bransjen. Det opererer også i Oliven, og Oliven bransjene. Det har base i Halkidiki, Hellas.

 4. UNA AURORA OLIVE

  Tyrkia

  Selskapet UNA AURORA OLIVE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bearbeidede oliven bransjen. Det opererer også i black olives, og Green Olives bransjene. Det har base i Izmir, Tyrkia.

 5. MELIMNOS

  Hellas

  Selskapet MELIMNOS, er en Multi-Category, som opererer i Honning bransjen. Det opererer også i Bearbeidede oliven, foodstuffs, gift items, Pure Olive Oil, og Bearbeidede oliven bransjene. Det har base i Nea Moudania, Hellas.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. ALCOLIVA

  Spania

  Selskapet ALCOLIVA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bearbeidede oliven bransjen. Det opererer også i pickled preserves bransjene. Det har base i Córdoba, Spania.

 2. SCA SOR ÁNGELA DE LA CRUZ

  Spania

  Selskapet SCA SOR ÁNGELA DE LA CRUZ, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bearbeidede oliven bransjen. Det opererer også i Oliven, Green Olives, Stuffed olives, Oliven, og black olives bransjene. Det har base i Estepa-Sevilla, Spania.

 3. ACEITUNAS TORRENT SL

  Spania

  Selskapet ACEITUNAS TORRENT SL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bearbeidede oliven bransjen. Det opererer også i olives, olives packed, og olive oil bransjene. Det har base i Aguilar De La Frontera-Córdoba, Spania.

 4. ACEITUNAS KARINA SL

  Spania

  Selskapet ACEITUNAS KARINA SL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Oliven bransjen. Det opererer også i Bearbeidede oliven, Pickles, pickled preserves, Bearbeidede oliven, og Stuffed olives bransjene. Det har base i Alcantarilla-Murcia, Spania.

 5. ACEITUNAS GRANJA LOS TUBOS

  Spania

  Selskapet ACEITUNAS GRANJA LOS TUBOS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bearbeidede oliven bransjen. Det opererer også i Oliven, og Oliven bransjene. Det har base i Orihuela, Spania.

 1. COMOLIVE

  Frankrike

  Selskapet COMOLIVE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bearbeidede oliven bransjen. Det opererer også i Olivenolje, Oliven, Smaksingredienser - ekstrakter og krydder, Olivenolje, Oliven, Green Olives, og Smaksingredienser - ekstrakter og krydder bransjene. Det har base i Sete Cedex, Frankrike.

 2. PAPAGEORGE FAMILY S.A

  Hellas

  Selskapet PAPAGEORGE FAMILY S.A, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bearbeidede oliven bransjen. Det opererer også i stoned olives, og pickled olives bransjene. Det har base i Sparta, Hellas.

 1. OLIVE WOOD CHAARI

  Tunisia

  Selskapet OLIVE WOOD CHAARI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bearbeidede oliven bransjen. Det har base i Sfax, Tunisia.

 2. PERE OLIVE

  Belgia

  Selskapet PERE OLIVE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Oliven bransjen. Det opererer også i Olivenolje, Bearbeidede oliven, Olivenolje, Bearbeidede oliven, stoned olives, og Table olives bransjene. Det har base i Seilles, Belgia.

 3. GLOBAL FOOD SOLUTIONS

  Spania

  Selskapet GLOBAL FOOD SOLUTIONS, er en Distributør, som opererer i Bearbeidede oliven bransjen. Det har base i Murcia, Spania.

 4. SPECIAL FOODS INDUSTRY INTERNATIONAL

  Egypt

  Selskapet SPECIAL FOODS INDUSTRY INTERNATIONAL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bearbeidede oliven bransjen. Det opererer også i black olives bransjene. Det har base i Cairo, Egypt.

 5. OLYMPION S.A.

  Hellas

  Selskapet OLYMPION S.A., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bearbeidede oliven bransjen. Det har base i Amaliada, Hellas.

 6. EGE GIDA SOLENA

  Tyrkia

  Selskapet EGE GIDA SOLENA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bearbeidede oliven bransjen. Det har base i Ankara, Tyrkia.

 7. ACEITUNAS CAMPOTORO

  Spania

  Selskapet ACEITUNAS CAMPOTORO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bearbeidede oliven bransjen. Det opererer også i Table olives, og Organic olives bransjene. Det har base i Cijuelas (granada), Spania.

 8. JOLCA

  Spania

  Selskapet JOLCA, som opererer i Bearbeidede oliven bransjen. Det opererer også i Table olives, pickled olives, extra virgin olive oil, og olives bransjene. Det har base i Sevilla, Spania.

 1. ACEITUNAS SARASA SA

  Spania

  Selskapet ACEITUNAS SARASA SA, som opererer i Bearbeidede oliven bransjen. Det opererer også i Oliven, black olives, Stuffed olives, Oliven, og Table olives bransjene. Det har base i Andosilla-Navarra, Spania.

 2. GAIA OLIVES

  Hellas

  Selskapet GAIA OLIVES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Oliven bransjen. Det opererer også i Bearbeidede oliven, black olives, Green Olives, Bearbeidede oliven, og olives packed bransjene. Det har base i Chalkidiki, Hellas.

 3. ALCIDES MARQUES PEREIRA LOPES, LDA

  Portugal

  Selskapet ALCIDES MARQUES PEREIRA LOPES, LDA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bearbeidede oliven bransjen. Det opererer også i black olives bransjene. Det har base i Espinho, Portugal.

 4. THEION DORON - EXTRA VIRGIN OLIVE OIL

  Hellas

  Selskapet THEION DORON - EXTRA VIRGIN OLIVE OIL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Olivenolje bransjen. Det opererer også i Bearbeidede oliven, Extra virgin organic olive oil, extra virgin olive oil, Bearbeidede oliven, og Pure Olive Oil bransjene. Det har base i Kalamata, Hellas.

 5. KARRAS GROUP

  Belgia

  Selskapet KARRAS GROUP, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Næringsmidler - finere bransjen. Det opererer også i Bearbeidede oliven, profiteroles, og Bearbeidede oliven bransjene. Det har base i Fleurus, Belgia.

 6. LADAS FOODS S.A

  Hellas

  Selskapet LADAS FOODS S.A, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Oliven bransjen. Det opererer også i Bearbeidede oliven, Stuffed olives, pickled olives, Bearbeidede oliven, og olives in brine bransjene. Det har base i Simantra, Hellas.

 7. GEORG MANGOLD KG

  Østerrike

  Selskapet GEORG MANGOLD KG, er en Forhandler, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Bearbeidede oliven, Konservert kjøtt og kjøttpålegg, Konservert kjøttpålegg, Konserverte grønnsaker, Bearbeidede oliven, Konservert kjøtt og kjøttpålegg, Konservert kjøttpålegg, og Konserverte grønnsaker bransjene. Det har base i Weiler, Østerrike.

 8. AMUZALVA S.L.

  Spania

  Selskapet AMUZALVA S.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bearbeidede oliven bransjen. Det opererer også i Oliven, og Oliven bransjene. Det har base i Almendralejo, Spania.

 9. L'ESPRIT ET L'OLIVE

  Frankrike

  Selskapet L'ESPRIT ET L'OLIVE, er en Forhandler, som opererer i Bearbeidede oliven bransjen. Det opererer også i Provence region articles bransjene. Det har base i Mougins, Frankrike.

 10. ACEITUNAS EL MESTO

  Spania

  Selskapet ACEITUNAS EL MESTO, som opererer i Bearbeidede oliven bransjen. Det opererer også i Oliven, Table olives, pickled preserves, Oliven, og olives packed bransjene. Det har base i Montalbán De Córdoba-Córdoba, Spania.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis