• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • bestikk til husholdningsbruk og industrielle formål

Resultater for

Bestikk til husholdningsbruk og industrielle formål - Import eksport

 1. JOHANNES GIESSER MESSERFABRIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet JOHANNES GIESSER MESSERFABRIK GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bestikk til husholdningsbruk og industrielle formål bransjen. Det opererer også i vegetable chopper, bread knives, Meat industry products, Chef's knife, cheese knives, Sharpening steels, Spatulas, Meat knives (hand knives), og Household knives bransjene. Det har base i Winnenden, Tyskland.

 2. U-W-T STUMPFOLL GMBH

  Østerrike

  Verified by europages badge

  Selskapet U-W-T STUMPFOLL GMBH, er en Agent/ Representant, som opererer i Bestikk til husholdningsbruk og industrielle formål bransjen. Det har base i Wels, Østerrike.

 3. CUCHILLERÍA JOKER

  Spania

  Selskapet CUCHILLERÍA JOKER, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bestikk til husholdningsbruk og industrielle formål bransjen. Det opererer også i Sportsvåpen, sports knives, flick-knives, Sportsvåpen, og defence weapons bransjene. Det har base i Albacete, Spania.

 4. FRIEDR. DICK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Selskapet FRIEDR. DICK GMBH & CO. KG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bestikk til husholdningsbruk og industrielle formål bransjen. Det opererer også i Firmagaver, knife sharpeners, gift items, og Firmagaver bransjene. Det har base i Deizisau, Tyskland.

 5. FRATELLI RIZZI SNC

  Italia

  Selskapet FRATELLI RIZZI SNC, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bestikk til husholdningsbruk og industrielle formål bransjen. Det har base i Premana, Italia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. VAUZY-CHASSANGUE

  Frankrike

  Selskapet VAUZY-CHASSANGUE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bestikk til husholdningsbruk og industrielle formål bransjen. Det opererer også i kitchen knives, stainless steel knives, stainless steel kitchen knife, og meat knives bransjene. Det har base i Thiers, Frankrike.

 2. MARTÍNEZ ALBAINOX

  Spania

  Selskapet MARTÍNEZ ALBAINOX, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bestikk til husholdningsbruk og industrielle formål bransjen. Det opererer også i Bestikk til husholdningsbruk, Knives, penknives, Bestikk til husholdningsbruk, og hunting knives bransjene. Det har base i ALBACETE, Spania.

 3. GIANOLA GIULIO SNC DI GIANOLA ANTONIO & C.

  Italia

  Selskapet GIANOLA GIULIO SNC DI GIANOLA ANTONIO & C., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bestikk til husholdningsbruk bransjen. Det opererer også i Bestikk til husholdningsbruk og industrielle formål, og Bestikk til husholdningsbruk og industrielle formål bransjene. Det har base i Premana, Italia.

 4. COLTELLERIE MASERIN SNC

  Italia

  Selskapet COLTELLERIE MASERIN SNC, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bestikk til husholdningsbruk og industrielle formål bransjen. Det opererer også i sports knives, cutlery, hunting knives, og kitchen accessories bransjene. Det har base i Maniago, Italia.

 5. VCI-VASCO COMÉRCIO INTERNACIONAL, LDA

  Portugal

  Selskapet VCI-VASCO COMÉRCIO INTERNACIONAL, LDA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bestikk til husholdningsbruk og industrielle formål bransjen. Det opererer også i knives, og penknives bransjene. Det har base i Relvas, Portugal.

 1. CAPDECO

  Frankrike

  Selskapet CAPDECO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bestikk til husholdningsbruk og industrielle formål bransjen. Det har base i Thiers, Frankrike.

 2. SIFF 2.0 DI SIEGA EMANUELE

  Italia

  Selskapet SIFF 2.0 DI SIEGA EMANUELE, er en Detaljist, som opererer i Bestikk til husholdningsbruk og industrielle formål bransjen. Det opererer også i sports knives, cutlery, og diver's knife bransjene. Det har base i Maniago, Italia.

 1. HORECASHOP - JACOBY

  Belgia

  Selskapet HORECASHOP - JACOBY, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Hoteller, kafeer, restauranter - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Profesjonelle kjøkken - maskiner og utstyr, Restauranter - maskiner og utstyr, Bestikk til husholdningsbruk og industrielle formål, Husholdningsartikler av metall, Profesjonelle kjøkken - maskiner og utstyr, Restauranter - maskiner og utstyr, Bestikk til husholdningsbruk og industrielle formål, og Husholdningsartikler av metall bransjene. Det har base i Liège, Belgia.

 2. CUDEMAN SA

  Spania

  Selskapet CUDEMAN SA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bestikk til husholdningsbruk og industrielle formål bransjen. Det opererer også i penknives, og Knives bransjene. Det har base i Albacete, Spania.

 3. SOCIETE NOUVELLE ETS THIERS ISSARD (SNEETI)

  Frankrike

  Selskapet SOCIETE NOUVELLE ETS THIERS ISSARD (SNEETI), er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bestikk til husholdningsbruk og industrielle formål bransjen. Det opererer også i Sakser til husholdningsbruk og profesjonelle formål, Sakser til husholdningsbruk og profesjonelle formål, Knives, stainless steel knives, og industrial knives bransjene. Det har base i Thiers, Frankrike.

 4. C-URT GMBH

  Tyskland

  Selskapet C-URT GMBH, er en Detaljist, som opererer i Bestikk til husholdningsbruk og industrielle formål bransjen. Det opererer også i cutters, og Industrial blades bransjene. Det har base i Düsseldorf, Tyskland.

 5. CUCHILLERIA BARCELONA

  Spania

  Selskapet CUCHILLERIA BARCELONA, er en Distributør, som opererer i Bestikk til husholdningsbruk og industrielle formål bransjen. Det har base i Barcelona, Spania.

 6. NOGENT 3 ETOILES

  Frankrike

  Selskapet NOGENT 3 ETOILES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Husholdningsartikler av metall bransjen. Det opererer også i Boksåpnere, Bestikk til husholdningsbruk og industrielle formål, Boksåpnere, Bestikk til husholdningsbruk og industrielle formål, cutlery, og non-powered hand cutters bransjene. Det har base i Biesles, Frankrike.

 7. ZWILLING J. A. HENCKELS AKTIENGESELLSCHAFT

  Tyskland

  Selskapet ZWILLING J. A. HENCKELS AKTIENGESELLSCHAFT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bestikk til husholdningsbruk og industrielle formål bransjen. Det opererer også i Bestikk, Skjeer, gafler og kniver, Bestikk, stainless steel knives, Skjeer, gafler og kniver, og manicure scissors bransjene. Det har base i Solingen, Tyskland.

 8. SARL BASTIDE

  Frankrike

  Selskapet SARL BASTIDE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bestikk til husholdningsbruk og industrielle formål bransjen. Det opererer også i Blad og kniver til industrielle formål, Blad og kniver til industrielle formål, Mechanized welding, knife sharpening, og stainless steel knives bransjene. Det har base i Saint-Roman-De-Tousque, Frankrike.

 1. SARL COUTELLERIE JEAN NERON

  Frankrike

  Selskapet SARL COUTELLERIE JEAN NERON, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bestikk til husholdningsbruk og industrielle formål bransjen. Det opererer også i Bestikk til husholdningsbruk, Bestikk til husholdningsbruk, og hunting knives bransjene. Det har base i Chabreloche, Frankrike.

 2. SNL ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Selskapet SNL ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bestikk til husholdningsbruk og industrielle formål bransjen. Det opererer også i milling, small precision parts in metal, og CNC turned parts bransjene. Det har base i Memmingen, Tyskland.

 3. MARTOR KG

  Tyskland

  Selskapet MARTOR KG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bestikk til husholdningsbruk og industrielle formål bransjen. Det opererer også i Blad og kniver til industrielle formål, og Blad og kniver til industrielle formål bransjene. Det har base i Solingen, Tyskland.

 4. LORENZIMILANO

  Italia

  Selskapet LORENZIMILANO, er en Detaljist, som opererer i Bestikk til husholdningsbruk og industrielle formål bransjen. Det har base i Milano, Italia.

 5. CUCHILLERÍA SÁEZ

  Spania

  Selskapet CUCHILLERÍA SÁEZ, er en Detaljist, som opererer i Bestikk til husholdningsbruk og industrielle formål bransjen. Det opererer også i kitchen knives, knife sharpening, penknives, og stainless steel table knives bransjene. Det har base i Minglanilla, Spania.

 6. CUCHILLERÍA COMERCIAL RODRÍGUEZ

  Spania

  Selskapet CUCHILLERÍA COMERCIAL RODRÍGUEZ, er en Tjenesteyter, som opererer i Bestikk til husholdningsbruk og industrielle formål bransjen. Det har base i Barcelona, Spania.

 7. ATASAN BIÇAK - MUHITTIN AYDURAN

  Tyrkia

  Selskapet ATASAN BIÇAK - MUHITTIN AYDURAN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bestikk til husholdningsbruk og industrielle formål bransjen. Det opererer også i garden shears, butcher cleavers, og cleavers bransjene. Det har base i Denizli, Tyrkia.

 8. GEMEA

  Polen

  Selskapet GEMEA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bestikk til husholdningsbruk og industrielle formål bransjen. Det opererer også i kitchen knives, stainless steel general purpose knives, vegetable knives for institutions, og serrated bread knives bransjene. Det har base i Krasocin, Polen.

 9. MASTRAD

  Frankrike

  Selskapet MASTRAD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bestikk til husholdningsbruk og industrielle formål bransjen. Det opererer også i Bestikk til husholdningsbruk, Bestikk til husholdningsbruk, Kitchenware, mussels, og kitchen knives bransjene. Det har base i Paris, Frankrike.

 10. COUTELLERIE GLANDIERES

  Frankrike

  Selskapet COUTELLERIE GLANDIERES, er en Forhandler, som opererer i Bestikk til husholdningsbruk og industrielle formål bransjen. Det opererer også i Knives, table ornaments, og knife sharpening bransjene. Det har base i Laguiole, Frankrike.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis
Filtre

Resultater for

Bestikk til husholdningsbruk og industrielle formål - Import eksport

Antall resultater

624 Bedrifter