• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • blomster - avskårne

Resultater for

Blomster - avskårne - Import eksport

 1. FRANCE FLEURS

  Frankrike

  Selskapet FRANCE FLEURS, er en Forhandler, som opererer i Blomster - tørkede bransjen. Det opererer også i Blomster - avskårne, Blomster, wholesale flowers, fresh flowers, Blomster - avskårne, og Blomster bransjene. Det har base i Bordeaux, Frankrike.

 2. FLORADOR

  Spania

  Selskapet FLORADOR, er en Forhandler, som opererer i Blomster - avskårne bransjen. Det opererer også i Drivhusblomster og -planter, import/export service, Drivhusblomster og -planter, roses for sale, og cut roses bransjene. Det har base i Barcelona, Spania.

 3. SUN HARVEST FLOWERS

  Chile

  Selskapet SUN HARVEST FLOWERS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Blomster - avskårne bransjen. Det opererer også i hydrangea, og cut flowers bransjene. Det har base i Puerto Varas, Region Los Lagos, Chile.

 4. ZF SRL ZENO FIORI E PIANTE IN TUTTO IL MONDO

  Italia

  Selskapet ZF SRL ZENO FIORI E PIANTE IN TUTTO IL MONDO, er en Distributør, som opererer i Blomsterhandler - utstyr og tilbehør bransjen. Det opererer også i Blomster - avskårne, articles for florists, florists' accessories, Blomster - avskårne, og distribution of cut flowers bransjene. Det har base i Ercolano, Italia.

 5. EURO PROFESSIONAL FLORISTIK. M. BURACZEWSKI

  Polen

  Selskapet EURO PROFESSIONAL FLORISTIK. M. BURACZEWSKI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Blomster - avskårne bransjen. Det har base i Gorzow Wielkopolski, Polen.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. ROSES SANT JORDI GIRONA

  Spania

  Selskapet ROSES SANT JORDI GIRONA, er en Forhandler, som opererer i Blomster - avskårne bransjen. Det har base i Vilassar De Mar, Spania.

 2. EAGLE-LINK FLOWERS

  Kenya

  Selskapet EAGLE-LINK FLOWERS, er en Forhandler, som opererer i Blomster - avskårne bransjen. Det har base i Nairobi, Kenya.

 3. GORI SRL

  Italia

  Selskapet GORI SRL, er en Forhandler, som opererer i Planter i blomst bransjen. Det opererer også i Blomster - avskårne, cut flowers, Blomster - avskårne, bouquets and floral compositions, og cut roses bransjene. Det har base i Piano Di Mommio-Massarosa, Italia.

 4. NURROSEN.DE / KREITER & SCHECK GBR

  Tyskland

  Selskapet NURROSEN.DE / KREITER & SCHECK GBR, er en Distributør, som opererer i Blomster bransjen. Det opererer også i Blomster - avskårne, og Blomster - avskårne bransjene. Det har base i Burgdorf, Tyskland.

 5. KYTICA-EXPRES S.R.O SLOVAKIA

  Tsjekkia

  Selskapet KYTICA-EXPRES S.R.O SLOVAKIA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Blomster - avskårne bransjen. Det opererer også i cut roses, artificial flower handicraft workshop, og cut flowers bransjene. Det har base i Bečváry, Tsjekkia.

 1. ASPIDISTRACOOPERATIVA

  Italia

  Selskapet ASPIDISTRACOOPERATIVA, er en Forhandler, som opererer i Blomster - avskårne bransjen. Det har base i Angri, Italia.

 2. MAGIC FLORA

  Ukraina

  Selskapet MAGIC FLORA, er en Forhandler, som opererer i Blomster - avskårne bransjen. Det opererer også i wholesale flowers, cut flowers, og indoor and outdoor plants bransjene. Det har base i Donetsk, Ukraina.

 1. PALMEN24.DE INH. MARCO GIESE ECHTBLATTPALMEN

  Tyskland

  Selskapet PALMEN24.DE INH. MARCO GIESE ECHTBLATTPALMEN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Hagebruk bransjen. Det opererer også i Blomster - avskårne, Planteskoler og skogbruk, Møbler - pyntegjenstander og -tilbehør, Kunstige blomster, planter og frukt, Blomster - avskårne, Planteskoler og skogbruk, Møbler - pyntegjenstander og -tilbehør, og Kunstige blomster, planter og frukt bransjene. Det har base i Berlin, Tyskland.

 2. FLOWERS BY POST UK

  Storbritannia

  Selskapet FLOWERS BY POST UK, er en Detaljist, som opererer i Blomster - avskårne bransjen. Det har base i London, Storbritannia.

 3. MONTFLEURY SELECTION B.V.

  Nederland

  Selskapet MONTFLEURY SELECTION B.V., er en Forhandler, som opererer i Blomster - avskårne bransjen. Det opererer også i cut flowers, og flower boxes bransjene. Det har base i De Kwakel, Nederland.

 4. LE MIMOSA

  Belgia

  Selskapet LE MIMOSA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Hagearbeid, hagebruk, blomsterhandler - utstyr og materiell bransjen. Det opererer også i Blomsterhandler - utstyr og tilbehør, Blomster - avskårne, Kunstige blomster, planter og frukt, Blomsterhandler - utstyr og tilbehør, Blomster - avskårne, Kunstige blomster, planter og frukt, og creation of brides' bouquets bransjene. Det har base i Queue-Du-Bois, Belgia.

 5. FLORA 24, S.R.O.

  Tsjekkia

  Selskapet FLORA 24, S.R.O., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Blomster - avskårne bransjen. Det opererer også i cut roses bransjene. Det har base i Praha 9-Černý Most, Tsjekkia.

 6. FLORABEL CHIPIONA

  Spania

  Selskapet FLORABEL CHIPIONA, er en Forhandler, som opererer i Blomster - avskårne bransjen. Det opererer også i plants and flowers from all over the world, wholesale flowers, og fresh flowers bransjene. Det har base i Chipiona, Spania.

 7. TURKUAZ FLOWER

  Tyrkia

  Selskapet TURKUAZ FLOWER, er en Forhandler, som opererer i Blomster - avskårne bransjen. Det har base i Izmir, Tyrkia.

 8. MAGIC OF FLOWERS

  Ukraina

  Selskapet MAGIC OF FLOWERS, er en Detaljist, som opererer i Blomster - avskårne bransjen. Det har base i Dnepropetrovsk, Ukraina.

 1. GOSPODARSTWO OGRODNICZE KALISIEWICZ ANDRZEJ I JANINA

  Polen

  Selskapet GOSPODARSTWO OGRODNICZE KALISIEWICZ ANDRZEJ I JANINA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Blomster - avskårne bransjen. Det har base i Książenice, Polen.

 2. DIVAFLOR

  Ecuador

  Selskapet DIVAFLOR, er en Forhandler, som opererer i Blomster - avskårne bransjen. Det har base i Quito, Ecuador.

 3. BLUMEN ERTLE

  Tyskland

  Selskapet BLUMEN ERTLE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster bransjen. Det opererer også i Hagebruk, Planter - drivhus, Blomster - avskårne, Planteskoler og skogbruk, Hagebruk, Planter - drivhus, Blomster - avskårne, og Planteskoler og skogbruk bransjene. Det har base i Sontheim, Tyskland.

 4. INTERMARKT THIELEN VERTRIEBS GMBH

  Tyskland

  Selskapet INTERMARKT THIELEN VERTRIEBS GMBH, er en Forhandler, som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Planter, blomsterløk og frø, Hagebruk, Blomster - avskårne, Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Planter, blomsterløk og frø, Hagebruk, og Blomster - avskårne bransjene. Det har base i Geldern, Tyskland.

 5. ULF DRZYMALA

  Tyskland

  Selskapet ULF DRZYMALA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster bransjen. Det opererer også i Hagebruk, Blomster - avskårne, Planteskoler og skogbruk, Fibervekster, Hagebruk, Blomster - avskårne, Planteskoler og skogbruk, og Fibervekster bransjene. Det har base i Loburg, Tyskland.

 6. ROSENHANDEL AG BREMGARTEN

  Sveits

  Selskapet ROSENHANDEL AG BREMGARTEN, er en Distributør, som opererer i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster bransjen. Det opererer også i Frukt, Hagebruk, Blomster - avskårne, Planteskoler og skogbruk, Frukt, Hagebruk, Blomster - avskårne, og Planteskoler og skogbruk bransjene. Det har base i Bremgarten, Sveits.

 7. B. CORNUT FLEURISTE DE LA GARE

  Sveits

  Selskapet B. CORNUT FLEURISTE DE LA GARE, er en Distributør, som opererer i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster bransjen. Det opererer også i Hagebruk, Blomster - avskårne, Planteskoler og skogbruk, Fibervekster, Hagebruk, Blomster - avskårne, Planteskoler og skogbruk, og Fibervekster bransjene. Det har base i Morges, Sveits.

 8. DORIS MARTIN

  Tyskland

  Selskapet DORIS MARTIN, er en Forhandler, som opererer i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster bransjen. Det opererer også i Hagebruk, Blomster - avskårne, Planteskoler og skogbruk, Fibervekster, Hagebruk, Blomster - avskårne, Planteskoler og skogbruk, og Fibervekster bransjene. Det har base i Kempten, Tyskland.

 9. MAYLAHN BLUMEN UND FLORISTIK

  Tyskland

  Selskapet MAYLAHN BLUMEN UND FLORISTIK, er en Distributør, som opererer i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster bransjen. Det opererer også i Hagebruk, Blomster - avskårne, Planteskoler og skogbruk, Fibervekster, Hagebruk, Blomster - avskårne, Planteskoler og skogbruk, og Fibervekster bransjene. Det har base i Herne, Tyskland.

 10. BLUMENVERSAND WINTER

  Tyskland

  Selskapet BLUMENVERSAND WINTER, er en Distributør, som opererer i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster bransjen. Det opererer også i Hagebruk, Blomster - avskårne, Planteskoler og skogbruk, Fibervekster, Hagebruk, Blomster - avskårne, Planteskoler og skogbruk, og Fibervekster bransjene. Det har base i München, Tyskland.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis