• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • boretårn

Resultater for

Boretårn - Import eksport

 1. GEOLITH CONSULT HERMANN & LOIZENBAUER OEG

  Østerrike

  Verified by europages badge

  Selskapet GEOLITH CONSULT HERMANN & LOIZENBAUER OEG, er en Tjenesteyter, som opererer i Boretårn bransjen. Det har base i Schwanberg, Østerrike.

 2. ACAR KARDEŞLER SONDAJ

  Tyrkia

  Selskapet ACAR KARDEŞLER SONDAJ, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Vann - installasjoner og utvinningsutstyr bransjen. Det opererer også i Boretårn, og Boretårn bransjene. Det har base i Konya, Tyrkia.

 3. BEMTAS KULE VINC

  Tyrkia

  Selskapet BEMTAS KULE VINC, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Boretårn bransjen. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 4. UZMANLAR PLATFORM

  Tyrkia

  Selskapet UZMANLAR PLATFORM, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Boretårn bransjen. Det opererer også i lifting platform bransjene. Det har base i Kocaeli, Tyrkia.

 5. COŞKUN VINÇ KIRALAMA

  Tyrkia

  Selskapet COŞKUN VINÇ KIRALAMA, er en Underleverandør, som opererer i Boretårn bransjen. Det opererer også i Mobile heisekraner, mobile crane rental, og Mobile heisekraner bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. RAYDEM%VINÇMAKSAN

  Tyrkia

  Selskapet RAYDEM%VINÇMAKSAN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Boretårn bransjen. Det har base i Konya, Tyrkia.

 2. MARBEYAZ

  Tyrkia

  Selskapet MARBEYAZ, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Boretårn bransjen. Det opererer også i Vannkraftverk, tower cranes, Vannkraftverk, og construction of hydroelectric power plants bransjene. Det har base i Kocaeli, Tyrkia.

 3. CANBEY VINÇ KIRALAMA

  Tyrkia

  Selskapet CANBEY VINÇ KIRALAMA, er en Tjenesteyter, som opererer i Boretårn bransjen. Det opererer også i mobile crane rental bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 4. ILHANLAR VINC KIRALAMA

  Tyrkia

  Selskapet ILHANLAR VINC KIRALAMA, er en Tjenesteyter, som opererer i Boretårn bransjen. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 5. JOSEPH PARIS

  Frankrike

  Selskapet JOSEPH PARIS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Lettmetallkonstruksjon bransjen. Det opererer også i Industriell byggkonstruksjon, Boretårn, Industriell byggkonstruksjon, Boretårn, cranes, og overhead travelling crane bransjene. Det har base i Nantes, Frankrike.

 1. CANBEY KIRALIK VINC ISTANBUL

  Tyrkia

  Selskapet CANBEY KIRALIK VINC ISTANBUL, er en Tjenesteyter, som opererer i Boretårn bransjen. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 2. TISAN MEKANIK SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Tyrkia

  Selskapet TISAN MEKANIK SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Boring og lodding - utstyr bransjen. Det opererer også i Boretårn, Brokraner, Boretårn, og Brokraner bransjene. Det har base i Istanbul/tuzla, Tyrkia.

 1. SEPETLI VINÇ SEPETLIVINC.ORG

  Tyrkia

  Selskapet SEPETLI VINÇ SEPETLIVINC.ORG, er en Tjenesteyter, som opererer i Boretårn bransjen. Det opererer også i crane trucks for building, og cranes for vehicles bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 2. ANTEPLİ VİNÇ

  Tyrkia

  Selskapet ANTEPLİ VİNÇ, er en Tjenesteyter, som opererer i Boretårn bransjen. Det opererer også i Kjøretøy til oppbevaring, Kjøretøy til oppbevaring, og transport bransjene. Det har base i İzmir, Tyrkia.

 3. MORI S.R.L.

  Italia

  Selskapet MORI S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Boring og lodding - utstyr bransjen. Det opererer også i Prøvetakingsrør, Boretårn, Prøvetakingsrør, og Boretårn bransjene. Det har base i Campofilone, Italia.

 4. CO.ME.TRI.A. S.R.L.

  Italia

  Selskapet CO.ME.TRI.A. S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Boring og lodding - utstyr bransjen. Det opererer også i Prøvetakingsrør, Boretårn, Prøvetakingsrør, og Boretårn bransjene. Det har base i Adria, Italia.

 5. PETRIND S.R.L.

  Italia

  Selskapet PETRIND S.R.L., er en Forhandler, som opererer i Boring og lodding - utstyr bransjen. Det opererer også i Prøvetakingsrør, Boretårn, Prøvetakingsrør, og Boretårn bransjene. Det har base i San Giovanni Teatino, Italia.

 6. VARIS VINC

  Tyrkia

  Selskapet VARIS VINC, er en Agent/ Representant, som opererer i Boretårn bransjen. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 7. GEOMARC S.R.L.

  Italia

  Selskapet GEOMARC S.R.L., er en Forhandler, som opererer i Boring og lodding - utstyr bransjen. Det opererer også i Prøvetakingsrør, Boretårn, Prøvetakingsrør, og Boretårn bransjene. Det har base i Monza, Italia.

 8. SB OIL TOOL SUPPLY S.R.L.

  Italia

  Selskapet SB OIL TOOL SUPPLY S.R.L., er en Forhandler, som opererer i Boring og lodding - utstyr bransjen. Det opererer også i Prøvetakingsrør, Boretårn, Prøvetakingsrør, og Boretårn bransjene. Det har base i Pescara, Italia.

 1. TMS VINC MEKANIK MAKINE SAN. VE TIC. LTD. STI

  Tyrkia

  Selskapet TMS VINC MEKANIK MAKINE SAN. VE TIC. LTD. STI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Boretårn bransjen. Det opererer også i dual arm cranes, og winch bransjene. Det har base i Kocaeli, Tyrkia.

 2. RIGSERV LTD

  Storbritannia

  Selskapet RIGSERV LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Prøvetakingsrør bransjen. Det opererer også i Boring og lodding - utstyr, Boretårn, Boring og lodding - utstyr, og Boretårn bransjene. Det har base i Aberdeen, Storbritannia.

 3. DRILLMEC S.P.A.

  Italia

  Selskapet DRILLMEC S.P.A., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Boring og lodding - utstyr bransjen. Det opererer også i Prøvetakingsrør, Boretårn, Prøvetakingsrør, og Boretårn bransjene. Det har base i Podenzano, Italia.

 4. TRIVELPOZZI M. & D. MERCURI S.R.L.

  Italia

  Selskapet TRIVELPOZZI M. & D. MERCURI S.R.L., som opererer i Boring og lodding - utstyr bransjen. Det opererer også i Prøvetakingsrør, Boretårn, Prøvetakingsrør, og Boretårn bransjene. Det har base i Paduli, Italia.

 5. F.LLI GARAU PERFORAZIONI S.R.L.

  Italia

  Selskapet F.LLI GARAU PERFORAZIONI S.R.L., er en Tjenesteyter, som opererer i Boring og lodding - utstyr bransjen. Det opererer også i Prøvetakingsrør, Boretårn, Prøvetakingsrør, og Boretårn bransjene. Det har base i Casalbordino, Italia.

 6. DRILL SERVICE S.R.L.

  Italia

  Selskapet DRILL SERVICE S.R.L., er en Forhandler, som opererer i Boring og lodding - utstyr bransjen. Det opererer også i Prøvetakingsrør, Boretårn, Prøvetakingsrør, og Boretårn bransjene. Det har base i Mosciano Sant'angelo, Italia.

 7. ADRIATECH S.R.L.

  Italia

  Selskapet ADRIATECH S.R.L., er en Forhandler, som opererer i Boring og lodding - utstyr bransjen. Det opererer også i Prøvetakingsrør, Boretårn, Prøvetakingsrør, og Boretårn bransjene. Det har base i Pescara, Italia.

 8. NATIONAL OILWELL POLAND SP Z O O

  Polen

  Selskapet NATIONAL OILWELL POLAND SP Z O O, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Proviantering til skip bransjen. Det opererer også i Boretårn, Skipsarkitekter, Boretårn, og Skipsarkitekter bransjene. Det har base i Gdansk, Polen.

 9. RAVON CRANE EQUIPMENT

  Tyrkia

  Selskapet RAVON CRANE EQUIPMENT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Boretårn bransjen. Det har base i Konya, Tyrkia.

 10. VINC MERKEZI MUH.MAK.SAN.TIC.LTD.STI.

  Tyrkia

  Selskapet VINC MERKEZI MUH.MAK.SAN.TIC.LTD.STI., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Boring og lodding - utstyr bransjen. Det opererer også i Løfting - utstyr og tilbehør, Boretårn, Løfting - utstyr og tilbehør, og Boretårn bransjene. Det har base i Izmir, Tyrkia.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis