• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • boring knyttet til gassutvinning

Resultater for

Boring knyttet til gassutvinning - Import eksport

 1. APZEM INDIA ENGINEERING

  India

  Selskapet APZEM INDIA ENGINEERING, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Boring knyttet til gassutvinning bransjen. Det har base i Chennai, India.

 2. ZHENGZHOU LD DIAMOND PRODUCTS CO., LTD

  Kina

  Selskapet ZHENGZHOU LD DIAMOND PRODUCTS CO., LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Boring knyttet til gassutvinning bransjen. Det har base i ZHENGZHOU, Kina.

 3. SERVICIOS ALTERNATIVOS COOPERATIVOS (SEALCO), R.L.

  Venezuela

  Selskapet SERVICIOS ALTERNATIVOS COOPERATIVOS (SEALCO), R.L., er en Distributør, som opererer i Boring knyttet til gassutvinning bransjen. Det opererer også i heat treatment of metals bransjene. Det har base i PUNTO FIJO, Venezuela.

 4. TOP DRILL

  Sør-Korea

  Selskapet TOP DRILL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Boring knyttet til gassutvinning bransjen. Det har base i Siheung-si, Gyeonggi-do, Korea, Sør-Korea.

 5. PERENCO RIO DEL REY

  Kamerun

  Selskapet PERENCO RIO DEL REY, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Boring knyttet til gassutvinning bransjen. Det har base i Douala, Kamerun.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. MORELLO NICOLA

  Italia

 2. IMMONILIARE ONDA BLU S.A.S. DI GENTILINI MAURO E C.

  Italia

 3. SWEDPARTS HAMBURG

  Tyskland

  Selskapet SWEDPARTS HAMBURG, som opererer i Boring og lodding - utstyr bransjen. Det opererer også i Gass og olje - utvinning, Tjenester til olje- og gassutvinning, Gassrørledninger og pipeliner - installasjoner, Petrokjemi - installasjoner og utstyr, Gass og olje - utvinning, Tjenester til olje- og gassutvinning, Gassrørledninger og pipeliner - installasjoner, og Petrokjemi - installasjoner og utstyr bransjene. Det har base i Hamburg, Tyskland.

 4. TOTAL E & P MAURITANIE

  Frankrike

 5. PATERNA-SERVICES

  Frankrike

 1. WEATHERFORD NORGE AS

  Norge

 2. RETIA

  Frankrike

 1. TOTAL E & P IRAN

  Frankrike