• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • brød og kaker

Resultater for

Brød og kaker - Import eksport

 1. SHINYOUNG MECHANICS CO.,LTD

  Sør-Korea

  Verified by europages badge

  Bakeri og konditori bruk "Rice Cake Machine" SYP Rice kakemaskinen kan klassifiseres som Bakeri eller Konditori maskin. Vi produserer Rice Cake Popping Machine. Denne naturkornspoppemaskinen produserer kornflis eller kake bare ved bruk av 100% naturlig korn, for eksempel ris, brun ris, mais, bygg osv. Rice kake maskin kan produsere Potetbrikke, Soy Bean Chip eller etc ved hjelp av potetpall eller soya Bønnepall. Siden 100% kornmat er utmerket i næringsinnhold og mottar godt omdømme fra forbrukerne, er det lett å kommersialisere. Vår SYP-serie har kompakt design og ypperlig brukervennlighet. Det er også enkelt å kontrollere tid, tykkelse og form og er derfor mye brukt fra butikkene til fabrikkene. Det kalles også som ris kake popping maskin, popped kake maskin, ris pop maskin, mais kake maskin, puffing maskin, puffed kake maskin, koreansk ris kake maskin, pop maskin etc.

 2. ZENKAR GIDA

  Tyrkia

  Verified by europages badge

  Selskapet ZENKAR GIDA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Brød og kaker bransjen. Det opererer også i Brød, healthy bread, Brød, Hooved bread, Lavash For Rolls, Lavash For Tantuni, Lavash, Tombik Pita, og Tortillas bread bransjene. Det har base i Osmangazi / Bursa, Tyrkia.

 3. TARIFIQ FOODS LTD

  Storbritannia

  Selskapet TARIFIQ FOODS LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjeks og tørre kaker bransjen. Det opererer også i Brød og kaker, confectionery, halal, Brød og kaker, og dry pasta bransjene. Det har base i Peterborough, Storbritannia.

 4. MATAŞ MAKINA

  Tyrkia

  Selskapet MATAŞ MAKINA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Brød og kaker bransjen. Det opererer også i Bakerovner, Bakervarer, konditorvarer, kjeks, konfekt - maskiner og utstyr, Bakerier - maskiner og materiell, Bakerovner, Bakervarer, konditorvarer, kjeks, konfekt - maskiner og utstyr, og Bakerier - maskiner og materiell bransjene. Det har base i Bursa, Tyrkia.

 5. PJSC SHCHORSKY FOODSTUFF PLANT

  Ukraina

  Selskapet PJSC SHCHORSKY FOODSTUFF PLANT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Brød og kaker bransjen. Det opererer også i lebkuchen, sweets, Preserves, jams and marmalades, og frollino bransjene. Det har base i Snovsk, Ukraina.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. KYIVKYI BKK

  Ukraina

  Selskapet KYIVKYI BKK, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Industrielle konditorvarer bransjen. Det opererer også i Brød og kaker, og Brød og kaker bransjene. Det har base i Kyiv, Ukraina.

 2. GOTTARDI S.A.S. DI GOTTARDI GIANLUCA & C

  Italia

  Selskapet GOTTARDI S.A.S. DI GOTTARDI GIANLUCA & C, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Brød og kaker bransjen. Det opererer også i Konditorivarer, bakery products, og Konditorivarer bransjene. Det har base i Verona, Italia.

 3. GILLI SRL

  Italia

  Selskapet GILLI SRL, er en Distributør, som opererer i Næringsmidler - import/eksport bransjen. Det opererer også i Brød og kaker, sliced bread, spelt wheat bread, Brød og kaker, og rye bread bransjene. Det har base i Pineta-Laives, Italia.

 4. FABIAN SRL

  Italia

  Selskapet FABIAN SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Brød og kaker bransjen. Det har base i Torbole Casaglia, Italia.

 5. MAKOSAN MAKINA

  Tyrkia

  Selskapet MAKOSAN MAKINA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Brød og kaker bransjen. Det opererer også i Emballasje og innpakking - maskiner og utstyr, Emballasje og innpakking - maskiner og utstyr, plastic cutlery, rubbish bags, og automatic packaging machine line bransjene. Det har base i Pendik / Istanbul, Tyrkia.

 1. TORRONIFICIO DELLE MADONIE DOLCIARIA

  Italia

  Selskapet TORRONIFICIO DELLE MADONIE DOLCIARIA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Brød og kaker bransjen. Det opererer også i traditional product, og torrone and torroncini bransjene. Det har base i Alimena, Italia.

 2. DETRIGO, LDA

  Portugal

  Selskapet DETRIGO, LDA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fryst og dypfryst bransjen. Det opererer også i Brød og kaker, frozen bakery products, frozen desserts, ice cream cakes, og Brød og kaker bransjene. Det har base i Benedita, Portugal.

 1. IL MICHELANGELO DELLA PIZZA

  Italia

  Selskapet IL MICHELANGELO DELLA PIZZA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Brød og kaker bransjen. Det opererer også i Brød og konditorivarer, Brød, dry pastries, Brød og konditorivarer, og Brød bransjene. Det har base i Albano Laziale, Italia.

 2. FIRINCI DEPOM

  Tyrkia

  Selskapet FIRINCI DEPOM, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Brød og kaker bransjen. Det opererer også i industrial furnaces bransjene. Det har base i Karatay, Tyrkia.

 3. ELISA FOOD

  Italia

  Selskapet ELISA FOOD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Brød og kaker bransjen. Det opererer også i gluten-free pasta, baci di dama, packaged pizza snacks, og pizza bases bransjene. Det har base i Borgolavezzaro, Italia.

 4. PANIFICIO CLEFRA

  Italia

  Selskapet PANIFICIO CLEFRA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Brød og kaker bransjen. Det opererer også i panettone, bakery, own production, og pandori bransjene. Det har base i Salerno, Italia.

 5. EL HORNO DE JOSU

  Spania

  Selskapet EL HORNO DE JOSU, er en Detaljist, som opererer i Brød og kaker bransjen. Det har base i Barakaldo, Spania.

 6. MOO MOO CAKES

  Storbritannia

  Selskapet MOO MOO CAKES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Brød og kaker bransjen. Det har base i Sudbury, Storbritannia.

 7. FRANZELUTA SA

  Moldova

  Selskapet FRANZELUTA SA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Brød og kaker bransjen. Det har base i Chisinau, Moldova.

 8. NMEDOV

  Usbekistan

  Selskapet NMEDOV, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Brød og kaker bransjen. Det har base i Tashkent, Usbekistan.

 1. SLADO

  Ukraina

  Selskapet SLADO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Brød og kaker bransjen. Det opererer også i icing sugar, semi-finished pastry products, baking ingredients, og food decorations bransjene. Det har base i Rivne, Ukraina.

 2. LA CASA DEL PANE DI SARTORI FRANCA

  Italia

  Selskapet LA CASA DEL PANE DI SARTORI FRANCA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Brød og kaker bransjen. Det opererer også i Næringsmidler - import/eksport, Næringsmidler - import/eksport, og crackers bransjene. Det har base i Monselice, Italia.

 3. GEORG UND MARTIN BERNDL BÄCKEREI KONDITOREI

  Tyskland

  Selskapet GEORG UND MARTIN BERNDL BÄCKEREI KONDITOREI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Brød og konditorivarer bransjen. Det opererer også i Konditorivarer, Brød og kaker, Konditorivarer, bakery, country-style bread, og Brød og kaker bransjene. Det har base i Edling, Tyskland.

 4. BAKKERIJ POT

  Nederland

  Selskapet BAKKERIJ POT, er en Forhandler, som opererer i Brød og kaker bransjen. Det har base i Barendrecht-Rotterdam, Nederland.

 5. LE BONBON FRANC

  Nederland

  Selskapet LE BONBON FRANC, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Brød og kaker bransjen. Det har base i Warmond, Nederland.

 6. KOLACI BEOGRAD

  Serbia

  Selskapet KOLACI BEOGRAD, er en Distributør, som opererer i Brød og kaker bransjen. Det opererer også i Kjeks, chocolates, filled chocolates, Kjeks, og Traditional hand-crafted chocolates bransjene. Det har base i Belgrade, Serbia.

 7. DENISLUX

  Luxembourg

  Selskapet DENISLUX, er en Forhandler, som opererer i Brød og kaker bransjen. Det opererer også i Konditorivarer, Restauranter, catering og levering av mat, bakery products, Konditorivarer, patisserie decorations, og Restauranter, catering og levering av mat bransjene. Det har base i Wandhaff Capellen, Luxembourg.

 8. PRJSC KHERSONSKY KHLIBOCOMBINAT

  Ukraina

  Selskapet PRJSC KHERSONSKY KHLIBOCOMBINAT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Brød og kaker bransjen. Det opererer også i deep-frozen foods, frozen bread, og frozen bakery products bransjene. Det har base i Kherson, Ukraina.

 9. KIRECBURNU BAKERY

  Tyrkia

  Selskapet KIRECBURNU BAKERY, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Brød og kaker bransjen. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 10. IL CIAMBELLONE DI GARGANI S.R.L

  Italia

  Selskapet IL CIAMBELLONE DI GARGANI S.R.L, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Brød og kaker bransjen. Det har base i Formello, Italia.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis
Filtre

Resultater for

Brød og kaker - Import eksport

Antall resultater

6 705 Bedrifter