• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • brønnboring

Resultater for

Brønnboring - Import eksport

 1. ZIPP INDUSTRIES GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet ZIPP INDUSTRIES GMBH & CO. KG, er en Tjenesteyter, som opererer i Brønnboring bransjen. Det har base i Bochum, Tyskland.

 2. RAMILLI CRISTIAN & C. S.N.C.

  Italia

  Verified by europages badge

  Selskapet RAMILLI CRISTIAN & C. S.N.C., er en Tjenesteyter, som opererer i Offentlig anleggsvirksomhet bransjen. Det opererer også i Brønnboring, Prøveboring - installasjoner, Brønnboring, og Prøveboring - installasjoner bransjene. Det har base i Santarcangelo Di Romagna, Italia.

 3. BÜRO FÜR GEOTECHNIK (BFG) MICHAEL BECHTOLD

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet BÜRO FÜR GEOTECHNIK (BFG) MICHAEL BECHTOLD, er en Tjenesteyter, som opererer i Brønnboring bransjen. Det har base i Bonn, Tyskland.

 4. DIETER HÄSELBARTH E.K.

  Tyskland

  Selskapet DIETER HÄSELBARTH E.K., er en Tjenesteyter, som opererer i Brønnboring bransjen. Det har base i Kretzschau, Tyskland.

 5. MAGER BRUNNEN UND PUMPENSERVICE

  Tyskland

  Selskapet MAGER BRUNNEN UND PUMPENSERVICE, er en Forhandler, som opererer i Brønnboring bransjen. Det har base i Mörfelden-Walldorf, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. BARTOLINI ROBERTO & ANDREA S.N.C.

  Italia

  Selskapet BARTOLINI ROBERTO & ANDREA S.N.C., som opererer i Brønnboring bransjen. Det opererer også i Brønner - bygging, asbestos removal, rat extermination, Brønner - bygging, og electric submersible pumps bransjene. Det har base i Follonica, Italia.

 2. BRUNNENBAU SCHAB

  Tyskland

  Selskapet BRUNNENBAU SCHAB, er en Tjenesteyter, som opererer i Brønnboring bransjen. Det har base i Wilhelmsdorf, Tyskland.

 3. HETTMANNSPERGER BOHRGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Selskapet HETTMANNSPERGER BOHRGESELLSCHAFT MBH, er en Tjenesteyter, som opererer i Brønnboring bransjen. Det har base i Ötigheim, Tyskland.

 4. FRATELLI MOLÈ S.R.L.

  Italia

  Selskapet FRATELLI MOLÈ S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Brønnboring bransjen. Det har base i Chiaramonte Gulfi, Italia.

 5. AQUA DEWULF

  Belgia

  Selskapet AQUA DEWULF, er en Tjenesteyter, som opererer i Vanning og spyling - installasjoner bransjen. Det opererer også i Installasjoner til vanning, Brønnboring, Pumper, Installasjoner til vanning, Brønnboring, Pumper, og water purification and treatment bransjene. Det har base i Loppem, Belgia.

 1. FORAJE PUTURI FORAMAT

  Romania

  Selskapet FORAJE PUTURI FORAMAT, er en Tjenesteyter, som opererer i Brønnboring bransjen. Det opererer også i Prøveboring - arbeid, Boring, Brønner - bygging, Forvaltning av boring, Prøveboring - arbeid, Boring, Brønner - bygging, og Forvaltning av boring bransjene. Det har base i Bucuresti, Romania.

 2. APER-VERMEULEN

  Belgia

  Selskapet APER-VERMEULEN, er en Tjenesteyter, som opererer i Prøveboring - arbeid bransjen. Det opererer også i Brønner - bygging, Brønnboring, Pumper, Brønner - bygging, Brønnboring, og Pumper bransjene. Det har base i Lichtervelde, Belgia.

 1. SC N&A TRADE SRL

  Romania

  Selskapet SC N&A TRADE SRL, er en Tjenesteyter, som opererer i Prøveboring - arbeid bransjen. Det opererer også i Brønnboring, Boring, Brønner - bygging, Tilsyn med brønnboring, Brønnboring, Boring, Brønner - bygging, og Tilsyn med brønnboring bransjene. Det har base i Sibiu, Romania.

 2. AMCAL

  Belgia

  Selskapet AMCAL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Trykkluft - installasjoner og verktøy bransjen. Det opererer også i Trykkluftbor, Brønnboring, Trykkluftbor, pumps, Brønnboring, og installation of pumps bransjene. Det har base i Lichtervelde, Belgia.

 3. YOUCOND

  Italia

  Selskapet YOUCOND, er en Tjenesteyter, som opererer i Desinfeksjon og sterilisering - tjenester bransjen. Det opererer også i Brønnboring, Facilities management services, cleaning services for condominiums, Brønnboring, og installation of condominium antennas bransjene. Det har base i Tivoli, Italia.

 4. BRUNNENBOHR TEAM NORD

  Tyskland

  Selskapet BRUNNENBOHR TEAM NORD, er en Tjenesteyter, som opererer i Brønnboring bransjen. Det har base i Meine, Tyskland.

 5. CALDA. ODWIERTY GEOTERMALNE

  Polen

  Selskapet CALDA. ODWIERTY GEOTERMALNE, er en Multi-Category, som opererer i Brønnboring bransjen. Det opererer også i Brønner - bygging, og Brønner - bygging bransjene. Det har base i Przodkowo, Polen.

 6. TIPFOR SRL

  Romania

  Selskapet TIPFOR SRL, er en Tjenesteyter, som opererer i Prøveboring - arbeid bransjen. Det opererer også i Boring, Drikkevannsfontener - automatiske, Geotermi - installasjoner, Brønnboring, Boring, Drikkevannsfontener - automatiske, Geotermi - installasjoner, og Brønnboring bransjene. Det har base i Timisoara, Romania.

 7. WERNER STUCKMANN GMBH

  Tyskland

  Selskapet WERNER STUCKMANN GMBH, er en Tjenesteyter, som opererer i Brønnboring bransjen. Det har base i Werl, Tyskland.

 8. AVSDRILL

  Portugal

  Selskapet AVSDRILL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Boring og lodding - utstyr bransjen. Det opererer også i Brønnboring, Prøveboring - arbeid, Brønnboring, og Prøveboring - arbeid bransjene. Det har base i Lisboa, Portugal.

 1. QINGDAO WONTIDE CO.,LTD.

  Kina

  Selskapet QINGDAO WONTIDE CO.,LTD., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Brønnboring bransjen. Det opererer også i Oil well pumping bransjene. Det har base i Qingdao, Kina.

 2. BAOJI YUANHENG OILFIELD EQUIPMENT CO. LTD

  Kina

  Selskapet BAOJI YUANHENG OILFIELD EQUIPMENT CO. LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Brønnboring bransjen. Det har base i Baoji, Kina.

 3. KOSUN

  Kina

  Selskapet KOSUN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Brønnboring bransjen. Det har base i Xi'an, Kina.

 4. EDIL PALI SOC. COOP.

  Italia

  Selskapet EDIL PALI SOC. COOP., er en Tjenesteyter, som opererer i Brønnboring bransjen. Det opererer også i drilling and excavating wells, artesian well maintenance, private water wells, og industrial water wells bransjene. Det har base i Ceccano, Italia.

 5. SANA FONDATIONS

  Belgia

  Selskapet SANA FONDATIONS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Brønnboring bransjen. Det opererer også i Boring, Boring, og Geothermics bransjene. Det har base i Naninne, Belgia.

 6. MERIDIONAL CARPENTERIA SRL

  Italia

  Selskapet MERIDIONAL CARPENTERIA SRL, er en Tjenesteyter, som opererer i Brønnboring bransjen. Det opererer også i metal constructions bransjene. Det har base i Orta Nova, Italia.

 7. MAPPO GEOGNOSTICA - S.R.L.

  Italia

  Selskapet MAPPO GEOGNOSTICA - S.R.L., er en Tjenesteyter, som opererer i Jord - analyse bransjen. Det opererer også i Turbinboring, Brønnboring, Turbinboring, og Brønnboring bransjene. Det har base i Altopascio, Italia.

 8. MIRA SERVICE S.R.L.

  Italia

  Selskapet MIRA SERVICE S.R.L., er en Tjenesteyter, som opererer i Fundamentarbeid bransjen. Det opererer også i Turbinboring, Brønnboring, Turbinboring, og Brønnboring bransjene. Det har base i Mogliano, Italia.

 9. EURO GEO DRILLING S.R.L.

  Italia

  Selskapet EURO GEO DRILLING S.R.L., er en Tjenesteyter, som opererer i Brønnboring bransjen. Det opererer også i well drilling, og artesian well drilling bransjene. Det har base i Bibbona, Italia.

 10. MARZULLO PERFORAZIONI TERRENI S.N.C.

  Italia

  Selskapet MARZULLO PERFORAZIONI TERRENI S.N.C., er en Tjenesteyter, som opererer i Brønnboring bransjen. Det opererer også i wells, og pile drilling bransjene. Det har base i Frosinone, Italia.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis