• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • bredbladete trær - trær og busker

Resultater for

Bredbladete trær - trær og busker - Import eksport

 1. IF PLANTS NURSERIES · PÉPINIÈRES · VIVAIOS

  Spania

  Selskapet IF PLANTS NURSERIES · PÉPINIÈRES · VIVAIOS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bredbladete trær - trær og busker bransjen. Det har base i Mataró (barcelona), Spania.

 2. NUSSBAUMSCHULE KLOCKS

  Tyskland

  Selskapet NUSSBAUMSCHULE KLOCKS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bredbladete trær - trær og busker bransjen. Det opererer også i Kastanjer og hestekastanjer, Nurseries, hazelnut trees, Kastanjer og hestekastanjer, og walnut trees bransjene. Det har base i Hamburg, Tyskland.

 3. DIETER BIERMANN & SOHN BAUMSCHULEN

  Tyskland

  Selskapet DIETER BIERMANN & SOHN BAUMSCHULEN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bredbladete trær - trær og busker bransjen. Det har base i Tangstedt, Tyskland.

 4. ADA PLANT FIDANLIK URETIM VE TICARET A. S.

  Tyrkia

  Selskapet ADA PLANT FIDANLIK URETIM VE TICARET A. S., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bredbladete trær - trær og busker bransjen. Det har base i Sakarya, Tyrkia.

 5. VIVAIO DI BERT

  Italia

  Selskapet VIVAIO DI BERT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bredbladete trær - trær og busker bransjen. Det opererer også i garden plants bransjene. Det har base i Pasian Di Prato, Italia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. CULTIVOS LA CERRADA SL

  Spania

  Selskapet CULTIVOS LA CERRADA SL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bredbladete trær - trær og busker bransjen. Det har base i Zaragoza, Spania.

 2. KAJUS. USŁUGI OGRODNICZE

  Polen

  Selskapet KAJUS. USŁUGI OGRODNICZE, er en Multi-Category, som opererer i Hagearbeid, krattskog og landskapsarkitekter - tjenester bransjen. Det opererer også i Hager og parker - konsulenter, Vanningsutstyr til hager, Bredbladete trær - trær og busker, Hager og parker - konsulenter, Vanningsutstyr til hager, lawns, og Bredbladete trær - trær og busker bransjene. Det har base i Bełchatów, Polen.

 3. AZ.AGR. FICCADENTI FRANCESCO

  Italia

  Selskapet AZ.AGR. FICCADENTI FRANCESCO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bredbladete trær - trær og busker bransjen. Det opererer også i oleanders, mediterranean plants, flowering shrubs, og hedging bransjene. Det har base i Colli Del Tronto, Italia.

 4. JA. SCHULDT VERSANDBAUMSCHULE

  Tyskland

  Selskapet JA. SCHULDT VERSANDBAUMSCHULE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bredbladete trær - trær og busker bransjen. Det har base i Ellerhoop, Tyskland.

 5. PHP "ABC" T. ODZIOBA I J. DOBIES SPÓŁKA JAWNA

  Polen

  Selskapet PHP "ABC" T. ODZIOBA I J. DOBIES SPÓŁKA JAWNA, er en Forhandler, som opererer i Bredbladete trær - trær og busker bransjen. Det har base i Mosty, Polen.

 1. VIVAIO FORESTALE FRANCESCO MATRAXIA

  Italia

  Selskapet VIVAIO FORESTALE FRANCESCO MATRAXIA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skogsplanter bransjen. Det opererer også i Bredbladete trær - trær og busker, og Bredbladete trær - trær og busker bransjene. Det har base i Caltanissetta, Italia.

 2. PFLANZENVERSAND24

  Tyskland

  Selskapet PFLANZENVERSAND24, er en Distributør, som opererer i Bredbladete trær - trær og busker bransjen. Det har base i Ellerhoop, Tyskland.

 1. DIRT CHEAP PLANTS

  Storbritannia

  Selskapet DIRT CHEAP PLANTS, er en Detaljist, som opererer i Planter bransjen. Det opererer også i Bredbladete trær - trær og busker, palm trees, sub-tropical plants, Bredbladete trær - trær og busker, og palm nurseries bransjene. Det har base i Rotherham, Storbritannia.

 2. VIVERO ARGÁN ANDALUCÍA

  Spania

  Selskapet VIVERO ARGÁN ANDALUCÍA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bredbladete trær - trær og busker bransjen. Det har base i Málaga, Spania.

 3. PLANTHISPANIA S.L.U.

  Spania

  Selskapet PLANTHISPANIA S.L.U., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bredbladete trær - trær og busker bransjen. Det opererer også i olive trees bransjene. Det har base i Crevillente / Elche, Spania.

 4. WHL FURNIRE SRL

  Romania

  Selskapet WHL FURNIRE SRL, er en Forhandler, som opererer i Bredbladete trær - trær og busker bransjen. Det har base i Bacau, Romania.

 5. LEADERPLANT VIVAI

  Italia

  Selskapet LEADERPLANT VIVAI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Gartneriplanter bransjen. Det opererer også i Bredbladete trær - trær og busker, Planter - grønne, Bredbladete trær - trær og busker, og Planter - grønne bransjene. Det har base i Acquanegra Sul Chiese, Italia.

 6. VIVAI PIANTE PERUGINI NICOLA

  Italia

  Selskapet VIVAI PIANTE PERUGINI NICOLA, er en Forhandler, som opererer i Bredbladete trær - trær og busker bransjen. Det opererer også i nurseries, og palm nurseries bransjene. Det har base i Castiglion Fiorentino, Italia.

 7. BOOMKWEKERIJEN ARBOR

  Belgia

  Selskapet BOOMKWEKERIJEN ARBOR, som opererer i Planteskoler og skogbruk bransjen. Det opererer også i Bredbladete trær - trær og busker, Bartrær, Bredbladete trær - trær og busker, og Bartrær bransjene. Det har base i Houtvenne, Belgia.

 8. SAT Nº 362 CV PROVAL

  Spania

  Selskapet SAT Nº 362 CV PROVAL, er en Forhandler, som opererer i Bredbladete trær - trær og busker bransjen. Det har base i Algemesi (valencia), Spania.

 1. VERDE AMBIENTE SOC.AGR.SNC

  Italia

  Selskapet VERDE AMBIENTE SOC.AGR.SNC, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bredbladete trær - trær og busker bransjen. Det opererer også i wholesale flowers and plants, og outdoor ornamental plants bransjene. Det har base i Roma, Italia.

 2. JARDIN SERVICES

  Frankrike

  Selskapet JARDIN SERVICES, er en Tjenesteyter, som opererer i Planteskoler og skogbruk bransjen. Det opererer også i Bredbladete trær - trær og busker, og Bredbladete trær - trær og busker bransjene. Det har base i Hambye, Frankrike.

 3. BOMEN SERVICE INTERNATIONAL B.V.

  Nederland

  Selskapet BOMEN SERVICE INTERNATIONAL B.V., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Planteskoler og skogbruk bransjen. Det opererer også i Bredbladete trær - trær og busker, og Bredbladete trær - trær og busker bransjene. Det har base i Baarn, Nederland.

 4. SZKÓŁKA DRZEW I KRZEWÓW "OGRODY MARZEŃ" W FILICACH, (BAUMSCHULE)

  Polen

  Selskapet SZKÓŁKA DRZEW I KRZEWÓW "OGRODY MARZEŃ" W FILICACH, (BAUMSCHULE), er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bredbladete trær - trær og busker bransjen. Det opererer også i rhododendron, og shrubbery bransjene. Det har base i Działdowo, Polen.

 5. BLOMSTERLANDET I OST AB

  Sverige

  Selskapet BLOMSTERLANDET I OST AB, er en Forhandler, som opererer i Hagebruk bransjen. Det opererer også i Bredbladete trær - trær og busker, og Bredbladete trær - trær og busker bransjene. Det har base i Linkoping, Sverige.

 6. ESSENCES-GREEN

  Spania

  Selskapet ESSENCES-GREEN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bredbladete trær - trær og busker bransjen. Det opererer også i interior ornamental plants bransjene. Det har base i Valencia, Spania.

 7. GOSPODARSTWO DUDEK - JABŁKO, GRUSZKA CZY PIETRUSZKA

  Polen

  Selskapet GOSPODARSTWO DUDEK - JABŁKO, GRUSZKA CZY PIETRUSZKA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bredbladete trær - trær og busker bransjen. Det har base i Marcyporęba, Polen.

 8. AZ.AGR.VIVAI PIANTE

  Italia

  Selskapet AZ.AGR.VIVAI PIANTE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bredbladete trær - trær og busker bransjen. Det har base i Acquafredda, Italia.

 9. PLANTAS Y ARBOLES HISPANIA

  Spania

  Selskapet PLANTAS Y ARBOLES HISPANIA, er en Distributør, som opererer i Bredbladete trær - trær og busker bransjen. Det har base i Elche, Spania.

 10. VIVEROS PLANTAS ALICANTE

  Spania

  Selskapet VIVEROS PLANTAS ALICANTE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bredbladete trær - trær og busker bransjen. Det opererer også i nurseries, og outdoor ornamental plants bransjene. Det har base i Alicante, Spania.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis