• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • bremser til kjøretøy

Resultater for

Bremser til kjøretøy - Import eksport

 1. F.LLI AUCIELLO SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Selskapet F.LLI AUCIELLO SRL, er en Tjenesteyter, som opererer i Industrikjøretøy bransjen. Det opererer også i Bladfjærer, Bremser til kjøretøy, industrial vehicle brake replacement, brake disk change, Bladfjærer, brake disk grinding, Bremser til kjøretøy, truck spring repairs, og spring inspection bransjene. Det har base i Modugno, Italia.

 2. MALESANI SPA

  Italia

  Verified by europages badge

  Selskapet MALESANI SPA, er en Agent/ Representant, som opererer i Landbruk og skogbruk - maskiner og tilbehør bransjen. Det opererer også i Hydrauliske bremser, Mekaniske bremser, Bremser til kjøretøy, Pneumatiske bremser, Hydrauliske bremser, Mekaniske bremser, Bremser til kjøretøy, og Pneumatiske bremser bransjene. Det har base i San Bonifacio, Italia.

 3. MECARM SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Selskapet MECARM SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Clutcher bransjen. Det opererer også i Bremser til kjøretøy, Reservedeler til biler, Kjøretøy - komponenter og mekaniske deler, brakes, clutches, FCA, wholesale of clutches, Bremser til kjøretøy, og production of brakes for vehicles bransjene. Det har base i Caserta, Italia.

 4. SDT BRAKES EUROPE, S.L.

  Spania

  Selskapet SDT BRAKES EUROPE, S.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bremser til kjøretøy bransjen. Det opererer også i brake disks, brake disks, brakes, og bicycle brakes bransjene. Det har base i Sentmenat, Spania.

 5. TRIBO LLC

  Ukraina

  Selskapet TRIBO LLC, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bremser til kjøretøy bransjen. Det opererer også i brake pads, friction materials for the railway and tram industry, og brake shoes bransjene. Det har base i Bila Tserkva, Ukraina.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. TUNCAPRM AUTOMOTIVE LTD TURKEY

  Tyrkia

  Selskapet TUNCAPRM AUTOMOTIVE LTD TURKEY, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bremser til kjøretøy bransjen. Det opererer også i brake pads bransjene. Det har base i Izmir, Tyrkia.

 2. OMNES HELVETIC GMBH

  Sveits

  Selskapet OMNES HELVETIC GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bremser til kjøretøy bransjen. Det opererer også i articles for plumbing, brakes for industrial vehicles, og vehicle brake shoes bransjene. Det har base i Allschwil, Sveits.

 3. FREENCO CALIPER REPAIR KITS

  Tyrkia

  Selskapet FREENCO CALIPER REPAIR KITS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bremser til kjøretøy bransjen. Det opererer også i Brake callipers, og trailers bransjene. Det har base i Konya, Tyrkia.

 4. EUROPART FRANCE

  Frankrike

  Selskapet EUROPART FRANCE, er en Forhandler, som opererer i Reservedeler til lastebiler og tilhengere bransjen. Det opererer også i Rutebiler og busser, Bremser til kjøretøy, auxiliary services for means of transport, Rutebiler og busser, Bremser til kjøretøy, og trailer bransjene. Det har base i Reichstett, Frankrike.

 5. NIFO SRL

  Italia

  Selskapet NIFO SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bremser til kjøretøy bransjen. Det opererer også i wheel hubs, brakes and clutches, og precision machining bransjene. Det har base i Monte San Pietro, Italia.

 1. GOIZPER GMBH

  Tyskland

  Selskapet GOIZPER GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bremser til kjøretøy bransjen. Det har base i Hückeswagen, Tyskland.

 2. FRENOS ARABA

  Spania

  Selskapet FRENOS ARABA, som opererer i Bremser til kjøretøy bransjen. Det opererer også i Hydrauliske bremser, Hydrauliske bremser, brakes, balancing, og brake repair bransjene. Det har base i Vitoria-Gasteiz - Álava, Spania.

 1. ESCOM SRL

  Italia

  Selskapet ESCOM SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Friksjonsutstyr til kjøretøy på skinner bransjen. Det opererer også i Bremser til kjøretøy, Vehicle brake components and elements, Automotive - components and parts, Bremser til kjøretøy, og automotive lining bransjene. Det har base i Carpenedolo, Italia.

 2. ATAKPAR OTOMOTIV LTD.STI

  Tyrkia

  Selskapet ATAKPAR OTOMOTIV LTD.STI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bremser til kjøretøy bransjen. Det opererer også i vehicle brake calipers, og brakes for trucks bransjene. Det har base i Konya, Tyrkia.

 3. IMC EUROPE B.V.

  Nederland

  Selskapet IMC EUROPE B.V., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bremser til kjøretøy bransjen. Det opererer også i industrial brakes, Brake pads, brake disks, og brakes and clutches bransjene. Det har base i Ede, Nederland.

 4. NELSON STOKES LTD

  Storbritannia

  Selskapet NELSON STOKES LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bremser til kjøretøy bransjen. Det opererer også i Nyttekjøretøy - deler og elektriske og elektroniske komponenter, Hydrauliske bremser, Nyttekjøretøy - deler og elektriske og elektroniske komponenter, og Hydrauliske bremser bransjene. Det har base i Camelford, Storbritannia.

 5. SERIN YEDEK PARCA OTOMOTIV SAN. TIC. A.S. (BRAKINGTECH)

  Tyrkia

  Selskapet SERIN YEDEK PARCA OTOMOTIV SAN. TIC. A.S. (BRAKINGTECH), er en Multi-Category, som opererer i Bremser til kjøretøy bransjen. Det opererer også i Bremser, servobremser og tilbehør, Reservedeler til lastebiler og tilhengere, Bremser, servobremser og tilbehør, Reservedeler til lastebiler og tilhengere, Brake callipers, og HGV spare parts bransjene. Det har base i Izmir, Tyrkia.

 6. VARIMAX AG

  Sveits

  Selskapet VARIMAX AG, er en Forhandler, som opererer i Kulelagre med nålelager og rullelager bransjen. Det opererer også i Drivmekanismer, Bremser, servobremser og tilbehør, Bremser til kjøretøy, Motor med reduksjonsgir, Drivmekanismer, Bremser, servobremser og tilbehør, Bremser til kjøretøy, og Motor med reduksjonsgir bransjene. Det har base i Bern, Sveits.

 7. GIL AUTOMOTIVE

  Frankrike

  Selskapet GIL AUTOMOTIVE, er en Distributør, som opererer i Bremser til kjøretøy bransjen. Det har base i Gennevilliers Cedex, Frankrike.

 8. TRANSAXLE LTD

  Storbritannia

  Selskapet TRANSAXLE LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bremser til kjøretøy bransjen. Det har base i Walsall, Storbritannia.

 1. INUSTRIAS GALFER S.A.

  Spania

  Selskapet INUSTRIAS GALFER S.A., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bremser til kjøretøy bransjen. Det opererer også i manufacture of brake discs, og bicycle brakes bransjene. Det har base i Granollers, Spania.

 2. FREMAX BRAKES EUROPE

  Nederland

  Selskapet FREMAX BRAKES EUROPE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bremser til kjøretøy bransjen. Det har base i Beek, Nederland.

 3. ARE OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Tyrkia

  Selskapet ARE OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bremser til kjøretøy bransjen. Det har base i Konya, Tyrkia.

 4. AY-SAT OTOMOTIV NAKLIYE GIDA ITH. IHR. LTD. ŞTI.

  Tyrkia

  Selskapet AY-SAT OTOMOTIV NAKLIYE GIDA ITH. IHR. LTD. ŞTI., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bremser til kjøretøy bransjen. Det opererer også i brakes for trucks, braking system spares, og Brake callipers bransjene. Det har base i Konya, Tyrkia.

 5. KFZTEILE24 GMBH

  Tyskland

  Selskapet KFZTEILE24 GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Hjul til biler og fly bransjen. Det opererer også i Bremser til kjøretøy, Biler, Brukt kjøretøy, Kjøretøy - komponenter og mekaniske deler, Bremser til kjøretøy, Biler, Brukt kjøretøy, og Kjøretøy - komponenter og mekaniske deler bransjene. Det har base i Berlin, Tyskland.

 6. KNORR-BREMSE BENELUX

  Belgia

  Selskapet KNORR-BREMSE BENELUX, er en Forhandler, som opererer i Bremser, servobremser og tilbehør bransjen. Det opererer også i Bremser til kjøretøy, og Bremser til kjøretøy bransjene. Det har base i Mechelen, Belgia.

 7. GEWINNER BRAKE CALIPER SYSTEM

  Tyrkia

  Selskapet GEWINNER BRAKE CALIPER SYSTEM, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bremser til kjøretøy bransjen. Det opererer også i bus spare parts bransjene. Det har base i Konya, Tyrkia.

 8. U.D.F.

  Belgia

  Selskapet U.D.F., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bremser til kjøretøy bransjen. Det opererer også i Industriell rengjøring, Industriell rengjøring, og Brake callipers bransjene. Det har base i Hermee, Belgia.

 9. ROTEKSAR OTOMOTIV SAN DIS TIC AS

  Tyrkia

  Selskapet ROTEKSAR OTOMOTIV SAN DIS TIC AS, er en Forhandler, som opererer i Bremser til kjøretøy bransjen. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 10. IEX INTERNATIONAL

  Tyrkia

  Selskapet IEX INTERNATIONAL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bremser til kjøretøy bransjen. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis