• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • containere av metall

Resultater for

Containere av metall - Import eksport

 1. FRANCE FIL INTERNATIONAL

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Selskapet FRANCE FIL INTERNATIONAL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Containere av metall bransjen. Det opererer også i Trolleys, metal containers for the wine-growing industry, manufacturer of roll cages, manufacturer of nestable roll cages, logistics roll cages, roll carts for meat, roll cages with drawers, containers for storing wine bottles, og Metal containers on castors bransjene. Det har base i Saint Clement Des Levees, Frankrike.

 2. ECONOX

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Selskapet ECONOX, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Beholdere bransjen. Det opererer også i Containere av metall, og Containere av metall bransjene. Det har base i Bierne, Frankrike.

 3. ALBERT CHRIST GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet ALBERT CHRIST GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Containere av metall bransjen. Det har base i Unterschneidheim, Tyskland.

 4. KNAUSS RAUMSYSTEME GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet KNAUSS RAUMSYSTEME GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Containere av metall bransjen. Det har base i Bächingen, Tyskland.

 5. UNITEC SPEZIALTRANSPORTE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet UNITEC SPEZIALTRANSPORTE GMBH, er en Tjenesteyter, som opererer i Containere av metall bransjen. Det har base i Bad Sassendorf, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. FILMEC

  Italia

  Verified by europages badge

  Selskapet FILMEC, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Rister, gitter og metallduker bransjen. Det opererer også i Containere av metall, og Containere av metall bransjene. Det har base i Lezzeno, Italia.

 2. TILLMANN VERPACKUNGEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet TILLMANN VERPACKUNGEN GMBH, er en Forhandler, som opererer i Containere av metall bransjen. Det har base i Mühlheim, Tyskland.

 3. RAINBOW CONTAINERS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet RAINBOW CONTAINERS GMBH, er en Forhandler, som opererer i Containere av metall bransjen. Det har base i Apensen, Tyskland.

 4. ITALIANA CONTENITORI SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Selskapet ITALIANA CONTENITORI SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Containere av metall bransjen. Det opererer også i laundry trolleys, containers for collecting and recycling waste, metal containers, industrial containers, containers for industrial laundries, collapsible containers, roll containers, mesh containers, og trolleys bransjene. Det har base i Giaveno, Italia.

 5. CONTAINERUTLEIE OSLO

  Norge

  At leie en container kan være en god idé hvis du ska flytte eller hvis du ønsker at fjerne mye søppel på kort tid . Best av alt? Vi tar oss selvfølgelig tid til å gjenvinne det som kan resirkuleres. Når du trenger en container får du glimrende service ved containerutleie i Oslo fra oss. Vi leverer container til din adresse for den perioden du ønsker, og henter den i henhold til avtale Vi driver med containerutleie i Oslo. At si at vi tar stor stolthet i jobben våres er en underdrivelse. Vi tillbyr Lagringscontainere, Avfallscontainere, søppelcontainere og shipping containere. Ingen jobb er for store eller for små, vi vurderer alle jobb i Oslo/Akershus området. For en gratis befaring, ta kontakt med oss på E-post eller mail så kontaker vi dig for en helt uforpliktende samtale.. Når du kontakter oss så kan du forvente deg en opplevelse som er *Ryddig *Hyggelig *Enkel *Kostnadseffektiv ​Vi gleder oss til at høre fra deg!

 1. LLC "RIN LTD"

  Ukraina

  Selskapet LLC "RIN LTD", er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Containere av metall bransjen. Det opererer også i Ferdige produkter i metall, all types of framework, construction of framework, metal packaging, og Ferdige produkter i metall bransjene. Det har base i Zaporozhye, Ukraina.

 2. CONTAINEX CONTAINER- HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Østerrike

  Selskapet CONTAINEX CONTAINER- HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., er en Forhandler, som opererer i Beholdere bransjen. Det opererer også i Containere av metall, Skur og lokaler til byggeplasser, Møbleringssystemer - camping, Containere av metall, Skur og lokaler til byggeplasser, Møbleringssystemer - camping, og wc containers bransjene. Det har base i Wiener Neudorf, Østerrike.

 1. BOHET FILS

  Belgia

  Selskapet BOHET FILS, er en Tjenesteyter, som opererer i Containere av metall bransjen. Det opererer også i Oppbevaring og innsamling av søppel - utstyr, outdoor installations, container hire, trimming, og Oppbevaring og innsamling av søppel - utstyr bransjene. Det har base i Vottem-Herstal, Belgia.

 2. NERI MAKINA MÜH. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Tyrkia

  Selskapet NERI MAKINA MÜH. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Containere av metall bransjen. Det har base i Bursa, Tyrkia.

 3. COIN CONTAINER INSPIRATION GMBH

  Tyskland

  Selskapet COIN CONTAINER INSPIRATION GMBH, er en Forhandler, som opererer i Containere av metall bransjen. Det opererer også i Beholdere, Beholdere, containers for warehousing and storage, containerised transport, og site hut bransjene. Det har base i Hamburg, Tyskland.

 4. BEIJING DYZ DONG NING METAL PACKAGING CO.,LTD

  Kina

  Selskapet BEIJING DYZ DONG NING METAL PACKAGING CO.,LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Containere av metall bransjen. Det opererer også i metal cans, og Metal lids bransjene. Det har base i Beijing, Kina.

 5. GRUPO CODESA COMPACSA, S.L.

  Spania

  Selskapet GRUPO CODESA COMPACSA, S.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Containere av metall bransjen. Det opererer også i Avfallspresser og -kverner, Pansrede dører og branndører til industrielle formål, garbage compactors, Avfallspresser og -kverner, og Pansrede dører og branndører til industrielle formål bransjene. Det har base i Castellar Del Valles, Spania.

 6. RAPMET SP. Z O.O.

  Polen

  Selskapet RAPMET SP. Z O.O., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Gjerder og porter bransjen. Det opererer også i Containere av metall, gratings, steel structural work, Containere av metall, og metal containers bransjene. Det har base i Klodzko, Polen.

 7. GAMADARIC - INDÚSTRIA DE PRODUTOS METÁLICOS, LDA

  Portugal

  Selskapet GAMADARIC - INDÚSTRIA DE PRODUTOS METÁLICOS, LDA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Containere av metall bransjen. Det opererer også i Laser cutting, Metal welding, cold stamping of metal, og painting of metals bransjene. Det har base i Cesar, Portugal.

 8. BSI PM ENGINEERING

  Frankrike

  Selskapet BSI PM ENGINEERING, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Containere av metall bransjen. Det har base i Bobigny Cedex, Frankrike.

 1. CONTEK IBC-SERVICE GMBH

  Tyskland

  Selskapet CONTEK IBC-SERVICE GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Containere av metall bransjen. Det har base i Ellrich, Tyskland.

 2. CHT CONTAINER GMBH

  Tyskland

  Selskapet CHT CONTAINER GMBH, er en Agent/ Representant, som opererer i Containere av metall bransjen. Det har base i Beverstedt, Tyskland.

 3. SANIMOBEL, S.A.

  Spania

  Selskapet SANIMOBEL, S.A., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Containere av metall bransjen. Det opererer også i refuse containers, urban furnishings, og Container bransjene. Det har base i Madrid, Spania.

 4. COMO ANLAGENTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Selskapet COMO ANLAGENTECHNIK GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Containere av metall bransjen. Det har base i Oberhausen, Tyskland.

 5. CONTAINERTRANSPORTE WESSELER GMBH

  Tyskland

  Selskapet CONTAINERTRANSPORTE WESSELER GMBH, er en Tjenesteyter, som opererer i Containere av metall bransjen. Det har base i Melle, Tyskland.

 6. AIR-SONIC GESELLSCHAFT ZUR LUFTREINHALTUNG UND LÄRMBEKÄMPFUNG MBH

  Tyskland

  Selskapet AIR-SONIC GESELLSCHAFT ZUR LUFTREINHALTUNG UND LÄRMBEKÄMPFUNG MBH, er en Forhandler, som opererer i Containere av metall bransjen. Det har base i Sinntal, Tyskland.

 7. ZUH LOBO

  Polen

  Selskapet ZUH LOBO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Containere av metall bransjen. Det opererer også i Containers, Dumptrucks, Accessories for forklifts, og Metal tipping bins bransjene. Det har base i Zwolen, Polen.

 8. SUMAL SLU

  Spania

  Selskapet SUMAL SLU, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Industrielle containere bransjen. Det opererer også i Containere av metall, metal cages, og Containere av metall bransjene. Det har base i Rubi, Spania.

 9. AVILON

  Ukraina

  Selskapet AVILON, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Containere av metall bransjen. Det opererer også i counter displays bransjene. Det har base i Dnipro, Ukraina.

 10. BEYDEMIR SAC PROFIL SAN. TIC. A.S.

  Tyrkia

  Selskapet BEYDEMIR SAC PROFIL SAN. TIC. A.S., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Containere av metall bransjen. Det har base i Izmir, Tyrkia.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis