• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • dyreoppdrett

Resultater for

Dyreoppdrett - Import eksport

 1. LES RUCHERS DE NORMANDIE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Selskapet LES RUCHERS DE NORMANDIE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Dyreoppdrett bransjen. Det opererer også i Bivoks, Økologiske og dietetiske næringsmidler, Bivoks, og Økologiske og dietetiske næringsmidler bransjene. Det har base i Gisay La Coudre, Frankrike.

 2. GASTRO HARING GMBH

  Østerrike

  Selskapet GASTRO HARING GMBH, er en Forhandler, som opererer i Dyreoppdrett bransjen. Det har base i Großklein, Østerrike.

 3. ARMINAKIL BENTONIT MADEN

  Tyrkia

  Selskapet ARMINAKIL BENTONIT MADEN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Dyreoppdrett bransjen. Det opererer også i bentonite bransjene. Det har base i Cankiri, Tyrkia.

 4. KIMYA SAN. VE TIC LTD ŞTI

  Tyrkia

  Selskapet KIMYA SAN. VE TIC LTD ŞTI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Dyreoppdrett bransjen. Det opererer også i moist cat food, og moist dog food bransjene. Det har base i Konya, Tyrkia.

 5. KI-BEVEL

  Belgia

  Selskapet KI-BEVEL, er en Distributør, som opererer i Dyreoppdrett bransjen. Det opererer også i mares, sow insemination, og Piggeries bransjene. Det har base i Bevel, Belgia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. HELIX ESPERIA

  Italia

  Selskapet HELIX ESPERIA, er en Detaljist, som opererer i Dyreoppdrett bransjen. Det opererer også i cochlea, Edible snails, og snail breeding bransjene. Det har base i Grammichele, Italia.

 2. CUREBEE ORGANIC LTD STI

  Tyrkia

  Selskapet CUREBEE ORGANIC LTD STI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Dyreoppdrett bransjen. Det har base i Ordu, Tyrkia.

 3. STANFORD PETFOOD S.R.O.

  Tsjekkia

  Selskapet STANFORD PETFOOD S.R.O., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Dyreoppdrett bransjen. Det opererer også i Husdyrfôr, og Husdyrfôr bransjene. Det har base i Stara Paka, Tsjekkia.

 4. SALPESA

  Spania

  Selskapet SALPESA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Dyreoppdrett bransjen. Det opererer også i Animal Health Product, og natural food for animals bransjene. Det har base i Salamanca, Spania.

 5. HÉLIX SANTA ANA

  Spania

  Selskapet HÉLIX SANTA ANA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Dyreoppdrett bransjen. Det opererer også i Konserverte snegler, snails, Konserverte snegler, og ready-to-eat snails bransjene. Det har base i La Coruña, Spania.

 1. AJ ENERGI & STRØ

  Danmark

  Selskapet AJ ENERGI & STRØ, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Dyreoppdrett bransjen. Det har base i Aulum, Danmark.

 2. FUHRMANN BÜHNENTECHNIK, INH. OLIVER FUHRMANN

  Tyskland

  Selskapet FUHRMANN BÜHNENTECHNIK, INH. OLIVER FUHRMANN, er en Tjenesteyter, som opererer i Teaterkulisser bransjen. Det opererer også i Underholdning - arrangering, Fest- og mottakelseslokaler, Dyreoppdrett, Underholdning - arrangering, Fest- og mottakelseslokaler, og Dyreoppdrett bransjene. Det har base i Elmshorn, Tyskland.

 1. PRONIX INDUSTRIES INC.

  Taiwan

  Selskapet PRONIX INDUSTRIES INC., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Dyreoppdrett bransjen. Det har base i Taichung, Taiwan.

 2. ALMA TRADING (INGREDIENTS TRADE SPAIN S.L.)

  Spania

  Selskapet ALMA TRADING (INGREDIENTS TRADE SPAIN S.L.), er en Agent/ Representant, som opererer i Dyreoppdrett bransjen. Det har base i Paracuellos De Jarama, Spania.

 3. RESUL ERGENC- ERGENC BAGIRSAK TICARETI

  Tyrkia

  Selskapet RESUL ERGENC- ERGENC BAGIRSAK TICARETI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Dyreoppdrett bransjen. Det har base i Gaziantep, Tyrkia.

 4. AYDOGDU GROUP A.S AYDOGDU ORDEK

  Tyrkia

  Selskapet AYDOGDU GROUP A.S AYDOGDU ORDEK, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Dyreoppdrett bransjen. Det har base i Adana, Tyrkia.

 5. STEMAR

  Ukraina

  Selskapet STEMAR, er en Distributør, som opererer i Oppdrett - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Premiks til storfe og fjørfe, Dyreoppdrett, Premiks til storfe og fjørfe, Dyreoppdrett, agricultural products for zootechnical foods, og pharmaceutical products for veterinary use bransjene. Det har base i Lviv, Ukraina.

 6. GLOBAL FEED S.L.U.

  Spania

  Selskapet GLOBAL FEED S.L.U., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Dyreoppdrett bransjen. Det opererer også i phosphates, og Monocalcium phosphate bransjene. Det har base i Huelva, Spania.

 7. PROTEINSECTA S.L.

  Spania

  Selskapet PROTEINSECTA S.L., er en Distributør, som opererer i Dyreoppdrett bransjen. Det har base i Albacete, Spania.

 8. FANUS GIDA VE ORGANIK URUNLER SAN.TIC.LTD.STI

  Tyrkia

  Selskapet FANUS GIDA VE ORGANIK URUNLER SAN.TIC.LTD.STI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Dyreoppdrett bransjen. Det har base i Trabzon, Tyrkia.

 1. FARMA LAFIOTAKI

  Hellas

  Selskapet FARMA LAFIOTAKI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Dyreoppdrett bransjen. Det har base i Lagonissi, Hellas.

 2. NEW GENERATION NUTRITION

  Nederland

  Selskapet NEW GENERATION NUTRITION, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Dyreoppdrett bransjen. Det har base i 's-Hertogenbosch, Nederland.

 3. NAAPCAM SARL

  Kamerun

  Selskapet NAAPCAM SARL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Dyreoppdrett bransjen. Det opererer også i Feed additive for laying hens and broiler chickens bransjene. Det har base i Yaoundé, Kamerun.

 4. CARNICAS HUERTOS MORALEJO S.L

  Spania

  Selskapet CARNICAS HUERTOS MORALEJO S.L, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Husdyrfôr bransjen. Det opererer også i Kjølelagre, Dyreoppdrett, industrial supplies, Pork - slaughterhouse products, Kjølelagre, og Dyreoppdrett bransjene. Det har base i Zamora, Spania.

 5. DORAVİT

  Tyrkia

  Selskapet DORAVİT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Premiks til storfe og fjørfe bransjen. Det opererer også i Dyreoppdrett, products for animal health and beauty, Animal care products, Dyreoppdrett, og Animal Health Product bransjene. Det har base i Konya / Selcuklu, Tyrkia.

 6. POL-EXPORT

  Polen

  Selskapet POL-EXPORT, er en Forhandler, som opererer i Dyreoppdrett bransjen. Det opererer også i Fryst og dypfryst kjøtt, Storfe - slaktekjøtt, Svin - slaktekjøtt, Fryst og dypfryst kjøtt, Storfe - slaktekjøtt, Svin - slaktekjøtt, og poultry bransjene. Det har base i Walendow, Polen.

 7. SANDRA SP.ZO.O

  Polen

  Selskapet SANDRA SP.ZO.O, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttavskjær bransjen. Det opererer også i Dyreoppdrett, chicken, poultry for slaughter, poultry, og Dyreoppdrett bransjene. Det har base i Lędziny, Polen.

 8. GUZINA ADMIR

  Italia

  Selskapet GUZINA ADMIR, er en Detaljist, som opererer i Dyreoppdrett bransjen. Det har base i Alessandria, Italia.

 9. DITHMARSCHER GEFLÜGEL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Selskapet DITHMARSCHER GEFLÜGEL GMBH & CO. KG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett bransjen. Det opererer også i Økologiske og dietetiske næringsmidler, Gastronomi - spesialiteter, Ulltepper, sengetepper, dyner og dundyner, Dyreoppdrett, Økologiske og dietetiske næringsmidler, Gastronomi - spesialiteter, Ulltepper, sengetepper, dyner og dundyner, og Dyreoppdrett bransjene. Det har base i Seddiner See, Tyskland.

 10. ADEMOGLU LIVE STOCK

  Tyrkia

  Selskapet ADEMOGLU LIVE STOCK, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Husdyr bransjen. Det opererer også i Oppdrett - import/eksport, Fryst og dypfryst kjøtt, Dyreoppdrett, Oppdrett - import/eksport, Fryst og dypfryst kjøtt, og Dyreoppdrett bransjene. Det har base i Cankiri, Tyrkia.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis
Filtre

Resultater for

Dyreoppdrett - Import eksport

Antall resultater

1 305 Bedrifter