• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • edelsteiner og mineraler

Resultater for

Edelsteiner og mineraler - Import eksport

 1. BALTICAMBRE

  Frankrike

  Selskapet BALTICAMBRE, er en Forhandler, som opererer i Bijouterie bransjen. Det opererer også i Edelsteiner og mineraler, Edelstener, halvedelstener og perler, Edelsteiner og mineraler, Edelstener, halvedelstener og perler, amber, og Amber jewellery bransjene. Det har base i Paris, Frankrike.

 2. DOSTKAR MINING

  Tyrkia

  Selskapet DOSTKAR MINING, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Edelsteiner og mineraler bransjen. Det opererer også i Utvinning av mineraler, Utvinning av mineraler, opals, bentonite, og cornelian bransjene. Det har base i Torbali, Izmir, Tyrkia.

 3. FREDIANI PIERRES PRECIEUSES

  Frankrike

  Selskapet FREDIANI PIERRES PRECIEUSES, er en Forhandler, som opererer i Edelsteiner bransjen. Det opererer også i Edelstener, Edelstener, halvedelstener og perler, Edelsteiner og mineraler, Edelstener, Edelstener, halvedelstener og perler, og Edelsteiner og mineraler bransjene. Det har base i Nice, Frankrike.

 4. MINERAMA BENELUX

  Belgia

  Selskapet MINERAMA BENELUX, er en Forhandler, som opererer i Bijouterie bransjen. Det opererer også i Edelsteiner og mineraler, Edelsteiner og mineraler, og semi-precious stones bransjene. Det har base i Avennes, Belgia.

 5. GOLD AND GEMS SRL

  Romania

  Selskapet GOLD AND GEMS SRL, er en Detaljist, som opererer i Import/eksport av smykker, juvelérarbeid og ur bransjen. Det opererer også i Edelsteiner og mineraler, Edelsteiner og mineraler, og sapphires bransjene. Det har base i Ramnicu Valcea, Romania.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. NEW YORK COLLECTION S.R.L.

  Italia

  Selskapet NEW YORK COLLECTION S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Edelsteiner og mineraler bransjen. Det opererer også i Gull- og sølvsmedarbeid, Smykker og juvelérarbeid, Gull- og sølvsmedarbeid, og Smykker og juvelérarbeid bransjene. Det har base i Milano, Italia.

 2. STEIN DESIGN SAAR

  Tyskland

  Selskapet STEIN DESIGN SAAR, er en Tjenesteyter, som opererer i Edelsteiner og mineraler bransjen. Det har base i Spiesen Elversberg, Tyskland.

 3. SIGMUND LINDNER GMBH

  Tyskland

  Selskapet SIGMUND LINDNER GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Edelsteiner og mineraler bransjen. Det opererer også i crystal balls, og Polishing balls bransjene. Det har base i Warmensteinach, Tyskland.

 4. NM TRADE CORPORATIONS IN WORLD

  Storbritannia

  Selskapet NM TRADE CORPORATIONS IN WORLD, er en Forhandler, som opererer i Edelsteiner og mineraler bransjen. Det opererer også i Gull, Diamanter, sale of petroleum products, Gull, og Diamanter bransjene. Det har base i London, Storbritannia.

 5. BELTRAMI

  Belgia

  Selskapet BELTRAMI, er en Forhandler, som opererer i Oppsaget og behandlet tre bransjen. Det opererer også i Råtømmer, Edelsteiner og mineraler, Råtømmer, natural stone, og Edelsteiner og mineraler bransjene. Det har base i Harelbeke, Belgia.

 1. ABBIN

  Belgia

  Selskapet ABBIN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Edelsteiner og mineraler bransjen. Det opererer også i Fasademurstein, working with natural stones, kitchens, bathroom tops, og Fasademurstein bransjene. Det har base i Essen, Belgia.

 2. A BIJOUX

  Frankrike

  Selskapet A BIJOUX, er en Detaljist, som opererer i Edelstener bransjen. Det opererer også i Edelsteiner og mineraler, gems, jewellery, Edelsteiner og mineraler, og Costume jewellery bransjene. Det har base i Paris, Frankrike.

 1. ASYA YATIRIM DANISMANLIK

  Tyrkia

  Selskapet ASYA YATIRIM DANISMANLIK, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Edelsteiner og mineraler bransjen. Det opererer også i Investeringer - rådgivning, Investeringer - rådgivning, og natural stone bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 2. ARAS ARSLAN MADEN INSAAT A.S

  Tyrkia

  Selskapet ARAS ARSLAN MADEN INSAAT A.S, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Natursteiner og malm bransjen. Det opererer også i Edelsteiner og mineraler, og Edelsteiner og mineraler bransjene. Det har base i Izmir, Tyrkia.

 3. KÄMMERLING VIKTOR

  Tyskland

  Selskapet KÄMMERLING VIKTOR, som opererer i Edelsteiner og mineraler bransjen. Det opererer også i Edelsteiner, Juvelerindustri, urmakeri, gullsmedarbeid - maskiner og utstyr, diamonds cut, Edelsteiner, jewellery with emeralds, og Juvelerindustri, urmakeri, gullsmedarbeid - maskiner og utstyr bransjene. Det har base i Idar-Oberstein, Tyskland.

 4. GLOBAL MINERALS TECHNOLOGIES, S.L.

  Spania

  Selskapet GLOBAL MINERALS TECHNOLOGIES, S.L., er en Distributør, som opererer i Edelsteiner og mineraler bransjen. Det har base i Barcelona, Spania.

 5. STEIN-INSEL

  Tyskland

  Selskapet STEIN-INSEL, er en Detaljist, som opererer i Edelsteiner og mineraler bransjen. Det opererer også i Edelsteiner, healing amulets, minerals, gems, og Edelsteiner bransjene. Det har base i Berlin, Tyskland.

 6. SCHMID GETRÄNKEVERPACKUNGEN E.K

  Tyskland

  Selskapet SCHMID GETRÄNKEVERPACKUNGEN E.K, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Edelsteiner og mineraler bransjen. Det opererer også i Mineraler, og Mineraler bransjene. Det har base i Erdweg, Tyskland.

 7. LEIPFINGERBADER KG

  Tyskland

  Selskapet LEIPFINGERBADER KG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Edelsteiner og mineraler bransjen. Det opererer også i Mineraler, og Mineraler bransjene. Det har base i Vatersdorf, Tyskland.

 8. AMBER RAW GROUP

  Ukraina

  Selskapet AMBER RAW GROUP, er en Underleverandør, som opererer i Edelsteiner og mineraler bransjen. Det har base i Rivne, Ukraina.

 1. MINERALS, RESOURCES-DEVELOPMENT S.A. ALEMANA

  Tyskland

  Selskapet MINERALS, RESOURCES-DEVELOPMENT S.A. ALEMANA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Edelsteiner og mineraler bransjen. Det opererer også i Mineraler, og Mineraler bransjene. Det har base i Freiburg Im Breisgau, Tyskland.

 2. ART INSAAT GRANIT MERMER NAKLIYE SANAYI VE TICARET LTD STI

  Tyrkia

  Selskapet ART INSAAT GRANIT MERMER NAKLIYE SANAYI VE TICARET LTD STI, er en Distributør, som opererer i Edelsteiner og mineraler bransjen. Det opererer også i Marmor og naturstein, Import-eksport av energi og råstoffer, Marmor, Alabast, Marmor og naturstein, Import-eksport av energi og råstoffer, Marmor, og Alabast bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 3. MINERALEN EDELSTENENSHOP

  Nederland

  Selskapet MINERALEN EDELSTENENSHOP, er en Tjenesteyter, som opererer i Edelsteiner og mineraler bransjen. Det har base i Groningen, Nederland.

 4. DIATECH S.R.O.

  Tsjekkia

  Selskapet DIATECH S.R.O., er en Detaljist, som opererer i Edelsteiner og mineraler bransjen. Det opererer også i Diamantverktøy, Diamanter til industrielle formål, Mekanisk slipeverktøy, Diamantverktøy, Diamanter til industrielle formål, og Mekanisk slipeverktøy bransjene. Det har base i Praha 9, Tsjekkia.

 5. POL LAURENT

  Belgia

  Selskapet POL LAURENT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Steintrapper bransjen. Det opererer også i Edelsteiner og mineraler, Edelsteiner og mineraler, og Patio paving stones bransjene. Det har base i Baudour, Belgia.

 6. KOBER STEINWIESEN GMBH

  Tyskland

  Selskapet KOBER STEINWIESEN GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Edelsteiner og mineraler bransjen. Det opererer også i Mineraler, og Mineraler bransjene. Det har base i Steinwiesen, Tyskland.

 7. OXBOW COAL LTD

  Storbritannia

  Selskapet OXBOW COAL LTD, som opererer i Edelsteiner og mineraler bransjen. Det opererer også i Smøremidler - grafitt, Kvarts og kvartssand, Smøremidler - grafitt, og Kvarts og kvartssand bransjene. Det har base i Immingham, Storbritannia.

 8. GEMFRANCE

  Frankrike

  Selskapet GEMFRANCE, som opererer i Edelsteiner og mineraler bransjen. Det opererer også i Edelstener, Juvelérarbeid, Edelstener, og Juvelérarbeid bransjene. Det har base i Saint Ismier, Frankrike.

 9. D J E CONSTRUCTION LTD

  Storbritannia

  Selskapet D J E CONSTRUCTION LTD, som opererer i Edelsteiner og mineraler bransjen. Det opererer også i Smøremidler - grafitt, Kvarts og kvartssand, Smøremidler - grafitt, og Kvarts og kvartssand bransjene. Det har base i Attleborough, Storbritannia.

 10. TIENDA ESOTÉRICA MAKTUB MINERALES Y REGALOS

  Spania

  Selskapet TIENDA ESOTÉRICA MAKTUB MINERALES Y REGALOS, er en Distributør, som opererer i Edelsteiner og mineraler bransjen. Det har base i Estepona, Spania.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis