• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • edelsteiner og mineraler

Resultater for

Edelsteiner og mineraler - Import eksport

 1. BALTICAMBRE

  Frankrike

  Selskapet BALTICAMBRE, er en Forhandler, som opererer i Bijouterie bransjen. Det opererer også i Edelsteiner og mineraler, Edelstener, halvedelstener og perler, Edelsteiner og mineraler, Edelstener, halvedelstener og perler, amber, og Amber jewellery bransjene. Det har base i Paris, Frankrike.

 2. FREDIANI PIERRES PRECIEUSES

  Frankrike

  Selskapet FREDIANI PIERRES PRECIEUSES, er en Forhandler, som opererer i Edelsteiner bransjen. Det opererer også i Edelstener, Edelstener, halvedelstener og perler, Edelsteiner og mineraler, Edelstener, Edelstener, halvedelstener og perler, og Edelsteiner og mineraler bransjene. Det har base i Nice, Frankrike.

 3. DOSTKAR MINING

  Tyrkia

  Selskapet DOSTKAR MINING, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Edelsteiner og mineraler bransjen. Det opererer også i Utvinning av mineraler, Utvinning av mineraler, opals, bentonite, og cornelian bransjene. Det har base i Torbali, Izmir, Tyrkia.

 4. KAT SAPPHIRES LTD

  Mauritius

  Selskapet KAT SAPPHIRES LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Edelsteiner og mineraler bransjen. Det opererer også i sapphires bransjene. Det har base i Port Louis, Mauritius.

 5. GOLD AND GEMS SRL

  Romania

  Selskapet GOLD AND GEMS SRL, er en Detaljist, som opererer i Import/eksport av smykker, juvelérarbeid og ur bransjen. Det opererer også i Edelsteiner og mineraler, Edelsteiner og mineraler, og sapphires bransjene. Det har base i Ramnicu Valcea, Romania.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. MINERAMA BENELUX

  Belgia

  Selskapet MINERAMA BENELUX, er en Forhandler, som opererer i Bijouterie bransjen. Det opererer også i Edelsteiner og mineraler, Edelsteiner og mineraler, og semi-precious stones bransjene. Det har base i Avennes, Belgia.

 2. NEW YORK COLLECTION S.R.L.

  Italia

  Selskapet NEW YORK COLLECTION S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Edelsteiner og mineraler bransjen. Det opererer også i Gull- og sølvsmedarbeid, Smykker og juvelérarbeid, Gull- og sølvsmedarbeid, og Smykker og juvelérarbeid bransjene. Det har base i Milano, Italia.

 3. STEIN DESIGN SAAR

  Tyskland

  Selskapet STEIN DESIGN SAAR, er en Tjenesteyter, som opererer i Edelsteiner og mineraler bransjen. Det har base i Spiesen Elversberg, Tyskland.

 4. REYON

  Sri Lanka

  Selskapet REYON, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Økologisk - næringsmidler bransjen. Det opererer også i Edelsteiner og mineraler, Edelsteiner og mineraler, og cinnamon bransjene. Det har base i Kandy, Sri Lanka.

 5. SIGMUND LINDNER GMBH

  Tyskland

  Selskapet SIGMUND LINDNER GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Edelsteiner og mineraler bransjen. Det opererer også i crystal balls, og Polishing balls bransjene. Det har base i Warmensteinach, Tyskland.

 1. ASYA YATIRIM DANISMANLIK

  Tyrkia

  Selskapet ASYA YATIRIM DANISMANLIK, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Edelsteiner og mineraler bransjen. Det opererer også i Investeringer - rådgivning, Investeringer - rådgivning, og natural stone bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 2. ROYAUME MINÉRAUX

  Marokko

  Selskapet ROYAUME MINÉRAUX, er en Forhandler, som opererer i Edelsteiner og mineraler bransjen. Det opererer også i Mineraler, og Mineraler bransjene. Det har base i Meknes, Marokko.

 1. NM TRADE CORPORATIONS IN WORLD

  Storbritannia

  Selskapet NM TRADE CORPORATIONS IN WORLD, er en Forhandler, som opererer i Edelsteiner og mineraler bransjen. Det opererer også i Gull, Diamanter, sale of petroleum products, Gull, og Diamanter bransjene. Det har base i London, Storbritannia.

 2. A BIJOUX

  Frankrike

  Selskapet A BIJOUX, er en Detaljist, som opererer i Edelstener bransjen. Det opererer også i Edelsteiner og mineraler, gems, jewellery, Edelsteiner og mineraler, og Costume jewellery bransjene. Det har base i Paris, Frankrike.

 3. BELTRAMI

  Belgia

  Selskapet BELTRAMI, er en Forhandler, som opererer i Oppsaget og behandlet tre bransjen. Det opererer også i Råtømmer, Edelsteiner og mineraler, Råtømmer, natural stone, og Edelsteiner og mineraler bransjene. Det har base i Harelbeke, Belgia.

 4. JASMINE EXPORTS

  India

  Selskapet JASMINE EXPORTS, er en Forhandler, som opererer i Edelsteiner bransjen. Det opererer også i Edelsteiner og mineraler, gemstones for jewellery, semi-precious stone, og Edelsteiner og mineraler bransjene. Det har base i Jaipur, India.

 5. ABBIN

  Belgia

  Selskapet ABBIN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Edelsteiner og mineraler bransjen. Det opererer også i Fasademurstein, working with natural stones, kitchens, bathroom tops, og Fasademurstein bransjene. Det har base i Essen, Belgia.

 6. COMPAÑIA MINERA Y MARMOLERA S.A.

  Guatemala

  Selskapet COMPAÑIA MINERA Y MARMOLERA S.A., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Onyks bransjen. Det opererer også i Halvedelstener, Edelsteiner og mineraler, Ornamental stones, Halvedelstener, og Edelsteiner og mineraler bransjene. Det har base i Guatemala, Guatemala.

 7. ARAS ARSLAN MADEN INSAAT A.S

  Tyrkia

  Selskapet ARAS ARSLAN MADEN INSAAT A.S, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Natursteiner og malm bransjen. Det opererer også i Edelsteiner og mineraler, og Edelsteiner og mineraler bransjene. Det har base i Izmir, Tyrkia.

 8. KÄMMERLING VIKTOR

  Tyskland

  Selskapet KÄMMERLING VIKTOR, som opererer i Edelsteiner og mineraler bransjen. Det opererer også i Edelsteiner, Juvelerindustri, urmakeri, gullsmedarbeid - maskiner og utstyr, diamonds cut, Edelsteiner, jewellery with emeralds, og Juvelerindustri, urmakeri, gullsmedarbeid - maskiner og utstyr bransjene. Det har base i Idar-Oberstein, Tyskland.

 1. EMIGON GEMS AND LAPIDARY

  Nigeria

  Selskapet EMIGON GEMS AND LAPIDARY, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Edelsteiner og mineraler bransjen. Det opererer også i Edelsteiner, gemstones for jewellery, working of precious gems, og Edelsteiner bransjene. Det har base i Akure, Nigeria.

 2. MINERALS BASE AGENCY LIMITED

  Uganda

  Selskapet MINERALS BASE AGENCY LIMITED, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Edelsteiner og mineraler bransjen. Det har base i Kampala, Uganda.

 3. STEIN-INSEL

  Tyskland

  Selskapet STEIN-INSEL, er en Detaljist, som opererer i Edelsteiner og mineraler bransjen. Det opererer også i Edelsteiner, healing amulets, minerals, gems, og Edelsteiner bransjene. Det har base i Berlin, Tyskland.

 4. SCHMID GETRÄNKEVERPACKUNGEN E.K

  Tyskland

  Selskapet SCHMID GETRÄNKEVERPACKUNGEN E.K, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Edelsteiner og mineraler bransjen. Det opererer også i Mineraler, og Mineraler bransjene. Det har base i Erdweg, Tyskland.

 5. YOOLIM GEMSTONE

  Thailand

  Selskapet YOOLIM GEMSTONE, er en Forhandler, som opererer i Markedsføring - undersøkelser bransjen. Det opererer også i Edelsteiner og mineraler, gemstones for jewellery, precious and semi precious stones, og Edelsteiner og mineraler bransjene. Det har base i Bangkok, Thailand.

 6. AMBER RAW GROUP

  Ukraina

  Selskapet AMBER RAW GROUP, er en Underleverandør, som opererer i Edelsteiner og mineraler bransjen. Det har base i Rivne, Ukraina.

 7. LEIPFINGERBADER KG

  Tyskland

  Selskapet LEIPFINGERBADER KG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Edelsteiner og mineraler bransjen. Det opererer også i Mineraler, og Mineraler bransjene. Det har base i Vatersdorf, Tyskland.

 8. BUYGEMS NATURAL GEMSTONE

  USA

  Selskapet BUYGEMS NATURAL GEMSTONE, er en Detaljist, som opererer i Edelsteiner og mineraler bransjen. Det opererer også i Edelsteiner, og Edelsteiner bransjene. Det har base i Atlanta, USA.

 9. MINERALS, RESOURCES-DEVELOPMENT S.A. ALEMANA

  Tyskland

  Selskapet MINERALS, RESOURCES-DEVELOPMENT S.A. ALEMANA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Edelsteiner og mineraler bransjen. Det opererer også i Mineraler, og Mineraler bransjene. Det har base i Freiburg Im Breisgau, Tyskland.

 10. GEMFRANCE

  Frankrike

  Selskapet GEMFRANCE, som opererer i Edelsteiner og mineraler bransjen. Det opererer også i Edelstener, Juvelérarbeid, Edelstener, og Juvelérarbeid bransjene. Det har base i Saint Ismier, Frankrike.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis