• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • eggprodukter

Resultater for

Eggprodukter - Import eksport

 1. COCOTINE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Selskapet COCOTINE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Eggprodukter bransjen. Det opererer også i Frozen omelette, Maker of omelette cubes, Chicken eggs and pasteurised products, liquid egg for agrifood, liquid egg products, Organic egg supplier, free range hen eggs, supplier of eggs from hens reared outdoors, og Poached eggs for collective catering bransjene. Det har base i Ploërmel Cedex, Frankrike.

 2. HOLZMANN GMBH & CO KG

  Østerrike

  Verified by europages badge

  Selskapet HOLZMANN GMBH & CO KG, er en Forhandler, som opererer i Eggprodukter bransjen. Det har base i Schwanenstadt, Østerrike.

 3. TRAWOSA AG

  Sveits

  Verified by europages badge

  Selskapet TRAWOSA AG, er en Forhandler, som opererer i Eggprodukter bransjen. Det har base i St. Gallen, Sveits.

 4. ATILIM TAVUKCULUK TARIM URUNLERI LTD. STI.

  Tyrkia

  Selskapet ATILIM TAVUKCULUK TARIM URUNLERI LTD. STI., er en Forhandler, som opererer i Eggprodukter bransjen. Det opererer også i Egg, Egg, egg boxes, Packing of fruits and vegetables, og syringes bransjene. Det har base i Balikesir/bandirma, Tyrkia.

 5. DEROVO - DERIVADOS DE OVOS, S.A.

  Portugal

  Selskapet DEROVO - DERIVADOS DE OVOS, S.A., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Eggprodukter bransjen. Det opererer også i Tørkede og flytende eggeplommer, prepared eggs and derivative products, egg powder products, Tørkede og flytende eggeplommer, og liquid egg products bransjene. Det har base i Pombal, Portugal.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. OVOSTAR

  Ukraina

  Selskapet OVOSTAR, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Eggprodukter bransjen. Det opererer også i Tørkede og flytende eggeplommer, hen egg, liquid egg products, Tørkede og flytende eggeplommer, og egg whites bransjene. Det har base i Kyiv, Ukraina.

 2. HACI BOLVADIN EGG CHICKEN

  Tyrkia

  Selskapet HACI BOLVADIN EGG CHICKEN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Eggprodukter bransjen. Det opererer også i class a eggs, white shell eggs, og eggs from free-range hens bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 3. HULSTAERT & CIE EIPRODUCTEN

  Belgia

  Selskapet HULSTAERT & CIE EIPRODUCTEN, er en Forhandler, som opererer i Eggprodukter bransjen. Det opererer også i liquid egg products, egg boxes, sale of pasteurized products and eggs, og small eggs bransjene. Det har base i Sint-Niklaas, Belgia.

 4. GROWARD GROUP UAB

  Estland

  Selskapet GROWARD GROUP UAB, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Tørkede og flytende eggeplommer bransjen. Det opererer også i Egg, Næringsmidler og drikker - ingredienser, Eggprodukter, egg whites, Egg, Næringsmidler og drikker - ingredienser, og Eggprodukter bransjene. Det har base i Kaunas, Estland.

 5. UNICOFT IC DIS TICARET INSAAT LLC

  Tyrkia

  Selskapet UNICOFT IC DIS TICARET INSAAT LLC, er en Forhandler, som opererer i Eggprodukter bransjen. Det opererer også i Kullsyreholdige drikker, egg poultry, chicken, Kullsyreholdige drikker, og Cleaning products bransjene. Det har base i Ankara, Tyrkia.

 1. PROCASA - PRODUCCIÓN Y COMERCIALIZACIÓN AVÍCOLA, S.A.

  Spania

  Selskapet PROCASA - PRODUCCIÓN Y COMERCIALIZACIÓN AVÍCOLA, S.A., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Eggprodukter bransjen. Det opererer også i liquid egg products, egg whites, egg yokes, og sale of pasteurized products and eggs bransjene. Det har base i Reus, Spania.

 2. BOLDERHOF

  Belgia

  Selskapet BOLDERHOF, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Egg bransjen. Det opererer også i Eggprodukter, Økologisk - næringsmidler, Eggprodukter, poultry, og Økologisk - næringsmidler bransjene. Det har base i Zonhoven, Belgia.

 1. OVOBEL

  Belgia

  Selskapet OVOBEL, er en Distributør, som opererer i Egg bransjen. Det opererer også i Eggprodukter, plant and equipment for the egg industry, Eggprodukter, egg processing and packaging plants, og egg-shelling for the food industry bransjene. Det har base i Brugge, Belgia.

 2. LIMBURGSE EIPRODUKTEN CENTRALE

  Belgia

  Selskapet LIMBURGSE EIPRODUKTEN CENTRALE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Eggprodukter bransjen. Det opererer også i fresh pasteurized eggs, egg yokes, og egg whites bransjene. Det har base i Tessenderlo, Belgia.

 3. EUROVO S.R.L.

  Italia

  Selskapet EUROVO S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Egg bransjen. Det opererer også i Tørkede og flytende eggeplommer, Eggprodukter, eggs for consumption, Tørkede og flytende eggeplommer, egg whites, og Eggprodukter bransjene. Det har base i Santa Maria In Fabriago, Italia.

 4. OVOFIT EIPRODUKTE GMBH

  Tyskland

  Selskapet OVOFIT EIPRODUKTE GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Næringsmidler og drikker - ingredienser bransjen. Det opererer også i Eggprodukter, Egg, Eggprodukter, egg whites, egg yokes, og Egg bransjene. Det har base i Neumarkt-Sankt Veit, Tyskland.

 5. EIERHANDEL HOLEMANS

  Belgia

  Selskapet EIERHANDEL HOLEMANS, er en Forhandler, som opererer i Egg bransjen. Det opererer også i Eggprodukter, Eggprodukter, decorated eggs, sale of pasteurized products and eggs, og packaged grapes bransjene. Det har base i Herselt, Belgia.

 6. ASKAY MAKINA

  Tyrkia

  Selskapet ASKAY MAKINA, som opererer i Eggprodukter bransjen. Det opererer også i Gjenvinning - maskiner og installasjoner, import and export declarations, Gjenvinning - maskiner og installasjoner, egg boxes, og CNC processing bransjene. Det har base i Denizli, Tyrkia.

 7. LECOQUE EGGS

  Belgia

  Selskapet LECOQUE EGGS, er en Forhandler, som opererer i Eggprodukter bransjen. Det opererer også i Egg, Egg, sale of pasteurized products and eggs, packaged grapes, og decorated eggs bransjene. Det har base i Tongeren, Belgia.

 8. WAHAT ELAZHAR

  Egypt

  Selskapet WAHAT ELAZHAR, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Eggprodukter bransjen. Det har base i Kafrelsheikh, Egypt.

 1. PROCASA, S.A. - PRODUCCIÓN Y COMERCIALIZACIÓN AVÍCOLA, S.A.

  Spania

  Selskapet PROCASA, S.A. - PRODUCCIÓN Y COMERCIALIZACIÓN AVÍCOLA, S.A., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Eggprodukter bransjen. Det opererer også i liquid egg products, frozen egg products for institutional catering, egg yokes, og egg whites bransjene. Det har base i Reus, Spania.

 2. DAVA FOODS ESTONIA AS

  Estland

  Selskapet DAVA FOODS ESTONIA AS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Eggprodukter bransjen. Det opererer også i Egg, og Egg bransjene. Det har base i Loo Harjumaa, Estland.

 3. ANTONIO ARISO

  Spania

  Selskapet ANTONIO ARISO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Eggprodukter bransjen. Det opererer også i scales for hire, accessories and weights for scales, kitchen scales, og precision scales bransjene. Det har base i Barcelona, Spania.

 4. LODEWIJCKX

  Belgia

  Selskapet LODEWIJCKX, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Egg bransjen. Det opererer også i Eggprodukter, eggs for cake shops, og Eggprodukter bransjene. Det har base i Veerle-Laakdal, Belgia.

 5. ROYAL V

  Bulgaria

  Selskapet ROYAL V, er en Forhandler, som opererer i Eggprodukter bransjen. Det opererer også i cocoa, og dairies bransjene. Det har base i Pazardzik, Bulgaria.

 6. DAVA FOODS ESTONIA

  Estland

  Selskapet DAVA FOODS ESTONIA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Eggprodukter bransjen. Det opererer også i Egg, og Egg bransjene. Det har base i Loo, Estland.

 7. AVIA AGRO-BANAT

  Romania

  Selskapet AVIA AGRO-BANAT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Egg bransjen. Det opererer også i Eggprodukter, Import/eksport - landbruksbaserte næringsmidler, Naturgjødsel, Kosttilskudd, Eggprodukter, Import/eksport - landbruksbaserte næringsmidler, Naturgjødsel, og Kosttilskudd bransjene. Det har base i Timisoara, Romania.

 8. OVOCONCEPT

  Frankrike

  Selskapet OVOCONCEPT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Eggprodukter bransjen. Det har base i Ploufragan, Frankrike.

 9. GOLDEN-GARDEN SRL

  Moldova

  Selskapet GOLDEN-GARDEN SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Landbruk - import/eksport bransjen. Det opererer også i Slaktestorfe og -kalver, Kalv - slaktekjøtt, Korn og frø, Eggprodukter, Slaktestorfe og -kalver, Kalv - slaktekjøtt, Korn og frø, og Eggprodukter bransjene. Det har base i Falesti, Moldova.

 10. GREEN LIVING FARM LTD.

  Bulgaria

  Selskapet GREEN LIVING FARM LTD., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Egg bransjen. Det opererer også i Eggprodukter, quail eggs, og Eggprodukter bransjene. Det har base i Zlatusha, Bulgaria.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis