• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • ferrolegeringer

Resultater for

Ferrolegeringer - Import eksport

 1. COMFER SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Selskapet COMFER SRL, er en Distributør, som opererer i Ferrolegeringer bransjen. Det opererer også i Gitter av metall, og Gitter av metall bransjene. Det har base i Roma, Italia.

 2. SICUREZZA & STILE

  Italia

  Verified by europages badge

  Selskapet SICUREZZA & STILE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Ferrolegeringer bransjen. Det opererer også i Jernvarer til byggebransjen, Dører og vinduer, Smedarbeid til industrien og byggebransjen, Jernvarer til byggebransjen, Dører og vinduer, og Smedarbeid til industrien og byggebransjen bransjene. Det har base i Castelnuovo Di Porto, Italia.

 3. H.-D. AHRENS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet H.-D. AHRENS GMBH, er en Forhandler, som opererer i Aluminium og legeringer bransjen. Det opererer også i Ferrolegeringer, Metal trade, Nickel alloys, Recycling of scrap metal, scrap recycling, Scrap processing, Special alloys (copper/nickel/tin), aluminium, og Aluminium compounds bransjene. Det har base i Schwelm, Tyskland.

 4. ARCO S.R.L.

  Italia

  Selskapet ARCO S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Ferrolegeringer bransjen. Det opererer også i no parking bows, bike carrier, benches, og systems and equipment for car parks bransjene. Det har base i San Giovanni In Persiceto, Italia.

 5. PROSIDER SPA

  Italia

  Selskapet PROSIDER SPA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Ferrolegeringer bransjen. Det opererer også i iron sections, iron beams, galvanized sheet metal, og drawn products bransjene. Det har base i Fornace Zarattini-Ravenna, Italia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. CO.ALL.FER.SNC DI ANTONIO COCOZZA E F.LLI

  Italia

  Selskapet CO.ALL.FER.SNC DI ANTONIO COCOZZA E F.LLI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Ferrolegeringer bransjen. Det opererer også i machining aluminium and iron bransjene. Det har base i Agropoli, Italia.

 2. AMPERE ALLOYS

  Frankrike

  Selskapet AMPERE ALLOYS, er en Forhandler, som opererer i Ferrolegeringer bransjen. Det opererer også i plants and machinery for foundries, abrasives, og steel and alloys bransjene. Det har base i Saint-Ouen-L'aumone, Frankrike.

 3. AFFIVAL SAS

  Frankrike

  Selskapet AFFIVAL SAS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Ledninger og kabler av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Ledninger og kabler av stål, Ferrolegeringer, Stålstøperi, Ledninger og kabler av stål, Ferrolegeringer, og Stålstøperi bransjene. Det har base i Solesmes, Frankrike.

 4. CBC - CARVALHO, BATISTA & Cª SA.

  Portugal

  Selskapet CBC - CARVALHO, BATISTA & Cª SA., er en Forhandler, som opererer i Ferrolegeringer bransjen. Det opererer også i Hydrauliske fjærer, Gatemøbler og -utstyr, Hydrauliske fjærer, og Gatemøbler og -utstyr bransjene. Det har base i Porto, Portugal.

 5. NIZI INTERNATIONAL

  Luxembourg

  Selskapet NIZI INTERNATIONAL, er en Distributør, som opererer i Jernholdige og ikke-jernholdige mineraler bransjen. Det opererer også i Ferrolegeringer, Ferrolegeringer, artistic and decorative foundry products, Trading in steel, og casting lubricants bransjene. Det har base i Capellen, Luxembourg.

 1. LS ALLOYS TRADING

  Luxembourg

  Selskapet LS ALLOYS TRADING, er en Distributør, som opererer i Ferrolegeringer bransjen. Det opererer også i metallurgy, Manganese metal, cobalt, og nickel bransjene. Det har base i Windhof, Luxembourg.

 2. PELLIER CUIT FRERES

  Frankrike

  Selskapet PELLIER CUIT FRERES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Ferrolegeringer bransjen. Det opererer også i Stål og metaller - maskinell bearbeiding, Stål og metaller - maskinell bearbeiding, Precision undercutting, bar turning, all metals, og Bar turning steel and metals bransjene. Det har base i Marignier, Frankrike.

 1. GIOTTA SRL

  Italia

  Selskapet GIOTTA SRL, er en Tjenesteyter, som opererer i Ferrolegeringer bransjen. Det opererer også i storing waste, trade in metals and alloys, og car demolition bransjene. Det har base i Castone Andevenno, Italia.

 2. MALDANER

  Frankrike

  Selskapet MALDANER, er en Distributør, som opererer i Aluminium og legeringer bransjen. Det opererer også i Bly og legeringer, Ferrolegeringer, Kobber og legeringer, metal impregnation, Bly og legeringer, Ferrolegeringer, og Kobber og legeringer bransjene. Det har base i Les-Clayes-Sous-Bois, Frankrike.

 3. SOCIETE DES METAUX BLANCS OUVRES

  Frankrike

  Selskapet SOCIETE DES METAUX BLANCS OUVRES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Ferrolegeringer bransjen. Det opererer også i Bly og legeringer, Sink og legeringer, Serigrafi, Bly og legeringer, Sink og legeringer, og Serigrafi bransjene. Det har base i Chevigny-Saint-Sauveur Cedex, Frankrike.

 4. CAST IRON

  Belgia

  Selskapet CAST IRON, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Ferrolegeringer bransjen. Det opererer også i Råjern og spesialråjern, Støpejern - produkter, Rør og slanger av støpejern, cast iron, Råjern og spesialråjern, Støpejern - produkter, og Rør og slanger av støpejern bransjene. Det har base i Beerse, Belgia.

 5. MITALTRADE, LLC

  Ukraina

  Selskapet MITALTRADE, LLC, er en Distributør, som opererer i Ferrolegeringer bransjen. Det opererer også i graphite electrodes bransjene. Det har base i Zaporozhye, Ukraina.

 6. MTT METALL TECHNIK TAUBER GMBH

  Tyskland

  Selskapet MTT METALL TECHNIK TAUBER GMBH, er en Forhandler, som opererer i Ferrolegeringer bransjen. Det opererer også i bronze bushings bransjene. Det har base i Tauberbischofsheim, Tyskland.

 7. ANWER METAAL

  Belgia

  Selskapet ANWER METAAL, er en Tjenesteyter, som opererer i Ferrolegeringer bransjen. Det opererer også i metal, knick-knacks, metal waste reclamation, og sectioning bransjene. Det har base i Heist-Op-Den-Berg, Belgia.

 8. LEMETCO GMBH

  Tyskland

  Selskapet LEMETCO GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Jernholdige og ikke-jernholdige mineraler bransjen. Det opererer også i Ferrolegeringer, og Ferrolegeringer bransjene. Det har base i Duisburg, Tyskland.

 1. C.M.P. DI BECCARI ALESSIO

  Italia

  Selskapet C.M.P. DI BECCARI ALESSIO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Ferrolegeringer bransjen. Det har base i Calenzano, Italia.

 2. EZELY INVESTMENT TRADING .S.L.U

  Spania

  Selskapet EZELY INVESTMENT TRADING .S.L.U, er en Forhandler, som opererer i Ferrolegeringer bransjen. Det har base i La Laguna, Spania.

 3. 2K CNC MAKINE YEDEK PARÇA SANAYI LTD. STI.

  Tyrkia

  Selskapet 2K CNC MAKINE YEDEK PARÇA SANAYI LTD. STI., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Ferrolegeringer bransjen. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 4. CGC KLEIN CARBON GRAPHITE CONSULTING

  Tyskland

  Selskapet CGC KLEIN CARBON GRAPHITE CONSULTING, er en Tjenesteyter, som opererer i Ferrolegeringer bransjen. Det opererer også i coal and graphite processing, graphite electrodes, products made from pure expanded graphite, og artificial and synthetic fibre felts bransjene. Det har base i Siegen, Tyskland.

 5. SANTECH MAKINA

  Tyrkia

  Selskapet SANTECH MAKINA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Ferrolegeringer bransjen. Det opererer også i nc grinding, cnc cut, Strip conveyors, og CNC processing bransjene. Det har base i Izmir, Tyrkia.

 6. GIAMA DI OTTAVIANI GABRIELLA E MAZZA BARBARA S.N.C.

  Italia

  Selskapet GIAMA DI OTTAVIANI GABRIELLA E MAZZA BARBARA S.N.C., er en Tjenesteyter, som opererer i Ferrolegeringer bransjen. Det opererer også i Aluminium og legeringer, iron processing, iron, Aluminium og legeringer, og electro-welded networks bransjene. Det har base i Poggio Torriana, Italia.

 7. FRATELLI MOLTENI SPA

  Italia

  Selskapet FRATELLI MOLTENI SPA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Ferrolegeringer bransjen. Det opererer også i sheet metal for construction work bransjene. Det har base i Monza, Italia.

 8. MBE ENDUSTRI

  Tyrkia

  Selskapet MBE ENDUSTRI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Ferrolegeringer bransjen. Det opererer også i tig welders, Strip conveyors, og Precision turning bransjene. Det har base i Izmir, Tyrkia.

 9. APERAM ALLOYS GERMANY GMBH

  Tyskland

  Selskapet APERAM ALLOYS GERMANY GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Jernholdige og ikke-jernholdige mineraler bransjen. Det opererer også i Spesialstål, Rustfritt stål, Ferrolegeringer, Edel- og spesialmetaller, Spesialstål, Rustfritt stål, Ferrolegeringer, og Edel- og spesialmetaller bransjene. Det har base i Erkrath, Tyskland.

 10. 1

  Zimbabwe

  Selskapet 1, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Ferrolegeringer bransjen. Det opererer også i steel welding bransjene. Det har base i 4, Zimbabwe.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis