• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • fersk kalkun

Resultater for

Fersk kalkun - Import eksport

 1. TURCO TRAVEL

  Tyrkia

  Selskapet TURCO TRAVEL, er en Tjenesteyter, som opererer i Reisebyråer bransjen. Det opererer også i Fersk kalkun, og Fersk kalkun bransjene. Det har base i Aydin, Tyrkia.

 2. PROCAVI SL

  Spania

  Selskapet PROCAVI SL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fersk kalkun bransjen. Det har base i Marchena, Spania.

 3. KRUTA IMPORT S.R.O.

  Tsjekkia

  Selskapet KRUTA IMPORT S.R.O., er en Distributør, som opererer i Fersk kalkun bransjen. Det har base i Prague, Tsjekkia.

 4. POLSKIE MIĘSO I WĘDLINY ŁUKOSZ

  Polen

  Selskapet POLSKIE MIĘSO I WĘDLINY ŁUKOSZ, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fersk kalkun bransjen. Det har base i Chybie, Polen.

 5. GOLDEN CHICKEN

  Tyskland

  Selskapet GOLDEN CHICKEN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fersk kalkun bransjen. Det opererer også i Fryst og dypfryst kjøtt, og Fryst og dypfryst kjøtt bransjene. Det har base i Selm, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. DESTAN FOOD

  Tyrkia

  Selskapet DESTAN FOOD, er en Tjenesteyter, som opererer i Import/eksport - landbruksbaserte næringsmidler bransjen. Det opererer også i Fersk kalkun, chicken, wafers, Fersk kalkun, og chocolates bransjene. Det har base i Maltepe, Tyrkia.

 2. PW DAREX

  Polen

  Selskapet PW DAREX, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fersk kalkun bransjen. Det har base i Babimost, Polen.

 3. TURKA ESTHETIC

  Tyrkia

  Selskapet TURKA ESTHETIC, er en Agent/ Representant, som opererer i Fersk kalkun bransjen. Det opererer også i advertising and marketing trade associations bransjene. Det har base i Beyoglu, Tyrkia.

 4. SPRINGFIELD POULTRY

  Storbritannia

  Selskapet SPRINGFIELD POULTRY, som opererer i Fersk gås bransjen. Det opererer også i Fersk and, Fersk kalkun, Fersk and, og Fersk kalkun bransjene. Det har base i Leominster, Storbritannia.

 5. BARN FARM

  Storbritannia

  Selskapet BARN FARM, som opererer i Fersk gås bransjen. Det opererer også i Fersk and, Fersk kalkun, Fersk and, og Fersk kalkun bransjene. Det har base i Waterlooville, Storbritannia.

 1. DEVONSHIRE POULTRY LTD

  Storbritannia

  Selskapet DEVONSHIRE POULTRY LTD, som opererer i Fersk gås bransjen. Det opererer også i Fersk and, Fersk kalkun, Fersk and, og Fersk kalkun bransjene. Det har base i Honiton, Storbritannia.

 2. PASTURES FARM

  Storbritannia

  Selskapet PASTURES FARM, som opererer i Fersk gås bransjen. Det opererer også i Fersk and, Fersk kalkun, Fersk and, og Fersk kalkun bransjene. Det har base i Northampton, Storbritannia.

 1. CROWN CHICKEN LTD

  Storbritannia

  Selskapet CROWN CHICKEN LTD, som opererer i Fersk gås bransjen. Det opererer også i Fersk and, Fersk kalkun, Fersk and, og Fersk kalkun bransjene. Det har base i Diss, Storbritannia.

 2. GOODMANS GEESE

  Storbritannia

  Selskapet GOODMANS GEESE, som opererer i Fersk gås bransjen. Det opererer også i Fersk and, Fersk kalkun, Fersk and, og Fersk kalkun bransjene. Det har base i Worcester, Storbritannia.

 3. BARON TURKEYS

  Storbritannia

  Selskapet BARON TURKEYS, som opererer i Fersk gås bransjen. Det opererer også i Fersk and, Fersk kalkun, Fersk and, og Fersk kalkun bransjene. Det har base i Warrington, Storbritannia.

 4. W J CHILCOTT & CO

  Storbritannia

  Selskapet W J CHILCOTT & CO, som opererer i Fersk gås bransjen. Det opererer også i Fersk and, Fersk kalkun, Fersk and, og Fersk kalkun bransjene. Det har base i Dorchester, Storbritannia.

 5. J SHEFFIELD

  Storbritannia

  Selskapet J SHEFFIELD, som opererer i Fersk gås bransjen. Det opererer også i Fersk and, Fersk kalkun, Fersk and, og Fersk kalkun bransjene. Det har base i Heathfield, Storbritannia.

 6. ST. BRIDES POULTRY

  Storbritannia

  Selskapet ST. BRIDES POULTRY, som opererer i Fersk gås bransjen. Det opererer også i Fersk and, Fersk kalkun, Fersk and, og Fersk kalkun bransjene. Det har base i Strathaven, Storbritannia.

 7. THE ARK

  Storbritannia

  Selskapet THE ARK, som opererer i Fersk gås bransjen. Det opererer også i Fersk and, Fersk kalkun, Fersk and, og Fersk kalkun bransjene. Det har base i Norwich, Storbritannia.

 8. FARM FRESH (HATCHERY)

  Storbritannia

  Selskapet FARM FRESH (HATCHERY), som opererer i Fersk gås bransjen. Det opererer også i Fersk and, Fersk kalkun, Fersk and, og Fersk kalkun bransjene. Det har base i Preston, Storbritannia.

 1. MILFORD FARM LTD

  Storbritannia

  Selskapet MILFORD FARM LTD, som opererer i Fersk gås bransjen. Det opererer også i Fersk and, Fersk kalkun, Fersk and, og Fersk kalkun bransjene. Det har base i Leeds, Storbritannia.

 2. T SOANES & SON LTD

  Storbritannia

  Selskapet T SOANES & SON LTD, som opererer i Fersk gås bransjen. Det opererer også i Fersk and, Fersk kalkun, Fersk and, og Fersk kalkun bransjene. Det har base i Driffield, Storbritannia.

 3. ADLINGTON LTD

  Storbritannia

  Selskapet ADLINGTON LTD, som opererer i Fersk gås bransjen. Det opererer også i Fersk and, Fersk kalkun, Fersk and, og Fersk kalkun bransjene. Det har base i Coventry, Storbritannia.

 4. Z.P.M. MAXPOL

  Polen

  Selskapet Z.P.M. MAXPOL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fersk kalkun bransjen. Det opererer også i turkey meat bransjene. Det har base i Kuźnia Raciborska, Polen.

 5. GREAT GROVE POULTRY

  Storbritannia

  Selskapet GREAT GROVE POULTRY, som opererer i Fersk gås bransjen. Det opererer også i Fersk and, Fersk kalkun, Fersk and, og Fersk kalkun bransjene. Det har base i Attleborough, Storbritannia.

 6. THE ARK CHICKEN CO

  Storbritannia

  Selskapet THE ARK CHICKEN CO, som opererer i Fersk gås bransjen. Det opererer også i Fersk and, Fersk kalkun, Fersk and, og Fersk kalkun bransjene. Det har base i Exeter, Storbritannia.

 7. GÜVERCIN YAPI

  Tyrkia

  Selskapet GÜVERCIN YAPI, er en Tjenesteyter, som opererer i Fersk kalkun bransjen. Det har base i Gaziantep, Tyrkia.

 8. GARTMORN FARM

  Storbritannia

  Selskapet GARTMORN FARM, som opererer i Fersk gås bransjen. Det opererer også i Fersk and, Fersk kalkun, Fersk and, og Fersk kalkun bransjene. Det har base i Alloa, Storbritannia.

 9. G & J BARRON

  Storbritannia

  Selskapet G & J BARRON, som opererer i Fersk gås bransjen. Det opererer også i Fersk and, Fersk kalkun, Fersk and, og Fersk kalkun bransjene. Det har base i Colchester, Storbritannia.

 10. R W MALTBY

  Storbritannia

  Selskapet R W MALTBY, som opererer i Fersk gås bransjen. Det opererer også i Fersk and, Fersk kalkun, Fersk and, og Fersk kalkun bransjene. Det har base i Wellington, Storbritannia.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis