• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • fersk kanin

Resultater for

Fersk kanin - Import eksport

 1. SKY-AGRICULTURE

  Tyrkia

  Selskapet SKY-AGRICULTURE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fersk kanin bransjen. Det har base i istanbul, Tyrkia.

 2. VERATAVŞAN

  Tyrkia

  Selskapet VERATAVŞAN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fersk kanin bransjen. Det opererer også i Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, frozen rabbit, rabbit-breeding, systems and equipment for rabbit breeding, og Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 3. COGAL

  Spania

  Selskapet COGAL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fersk kanin bransjen. Det opererer også i fresh rabbit meat, frozen rabbit, og rabbit meat bransjene. Det har base i Pontevedra, Spania.

 4. TAVET TAVŞAN

  Tyrkia

  Selskapet TAVET TAVŞAN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fersk kanin bransjen. Det har base i Kayseri, Tyrkia.

 5. TAVSUN TAVŞAN

  Tyrkia

  Selskapet TAVSUN TAVŞAN, er en Distributør, som opererer i Fersk kanin bransjen. Det opererer også i fresh rabbit meat, frozen rabbit, rabbit meat, og rabbit-breeding bransjene. Det har base i Adana, Tyrkia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. PENTACOELHO SA

  Portugal

  Selskapet PENTACOELHO SA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fersk kanin bransjen. Det opererer også i frozen rabbit bransjene. Det har base i Bombarral, Portugal.

 2. PLUDIS

  Belgia

  Selskapet PLUDIS, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Fersk kanin, Fersk kylling, Fersk kanin, og Fersk kylling bransjene. Det har base i Bree, Belgia.

 3. LONKI

  Belgia

  Selskapet LONKI, som opererer i Fersk kanin bransjen. Det opererer også i rabbit meat, og fresh rabbit meat bransjene. Det har base i Temse, Belgia.

 4. FPUH AMCIU

  Polen

  Selskapet FPUH AMCIU, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fersk kanin bransjen. Det opererer også i rabbit meat, og fresh rabbit meat bransjene. Det har base i Liszki, Polen.

 5. VAN ASSCHE

  Belgia

  Selskapet VAN ASSCHE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fersk kanin bransjen. Det opererer også i butchery bransjene. Det har base i Deinze, Belgia.

 1. KROLIKOFF, LTD.

  Ukraina

  Selskapet KROLIKOFF, LTD., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fersk kanin bransjen. Det opererer også i rabbit-breeding, og rabbit meat bransjene. Det har base i Cherkassy Region, Yvanky Village, Lenina Str., 1b, Ukraina.

 2. GEORGIADIS RABBIT FARM

  Hellas

  Selskapet GEORGIADIS RABBIT FARM, er en Forhandler, som opererer i Fersk kanin bransjen. Det opererer også i rabbit-breeding, og rabbit meat bransjene. Det har base i AGIOS ATHANASIOS-THESALONIKI, Hellas.

 1. OLIVIA LTD.

  Ungarn

  Selskapet OLIVIA LTD., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fersk kanin bransjen. Det har base i Lajosmizse, Ungarn.

 2. LE LAPIN D'ARTOIS

  Frankrike

  Selskapet LE LAPIN D'ARTOIS, er en Distributør, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Fersk kanin, og Fersk kanin bransjene. Det har base i Lillers, Frankrike.

 3. BON SERVICE S.R.L.

  Italia

 4. COQ DES PRES

  Belgia

  Verified by europages badge

  Selskapet COQ DES PRES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i ØKOLOGISK LANDBRUK bransjen. Det opererer også i Fersk kylling, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Egg, chicken pate, organic chickens, vol au vent, chicken roasts, og Rillettes bransjene. Det har base i Fernelmont, Belgia.

 5. F.LLI BONATTI DI GUIDO E ORNELLA BONATTI S.N.C.

  Italia

 6. FACCIONI DARIO

  Italia

 7. AVISCO S.P.A.

  Italia

 8. EUROPOLLI S.R.L.

  Italia

 1. PIERRI ANTONIO

  Italia

 2. G.D. S.R.L.

  Italia

 3. LIEBEN GEVOGELTE & WILD

  Belgia

  Selskapet LIEBEN GEVOGELTE & WILD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fersk kylling bransjen. Det opererer også i Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, butter manufacturers, small eggs, og Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett bransjene. Det har base i Genk, Belgia.

 4. AZIENDA AGRICOLA CONTESSI

  Italia

 5. PIERFAONE POLLI S.N.C. DI DE STEFANO LUIGI

  Italia

 6. H.S.H. S.R.L.

  Italia

 7. PICCOLA COOPERATIVA AVICOLA ITALIANA S.C.A.R.L.

  Italia

 8. FONTANELLA GROUP S.R.L.

  Italia

 9. MINICHINO S.R.L.

  Italia

 10. SANDRI S.P.A.

  Italia

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis

Finn prisanslag for