• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • fersk melk

Resultater for

Fersk melk - Import eksport

 1. AZIENDA AGRICOLA TINTE ROSSE

  Italia

  Selskapet AZIENDA AGRICOLA TINTE ROSSE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fersk melk bransjen. Det opererer også i Meieriprodukter, goats' cheeses, fresh organic milk, Meieriprodukter, og organic yogurt bransjene. Det har base i Montelibretti, Italia.

 2. LATTERIA SOCIALE NUOVA

  Italia

  Selskapet LATTERIA SOCIALE NUOVA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Rømme bransjen. Det opererer også i Melk, Fersk melk, Meieriprodukter, Oster, Melk, Fersk melk, Meieriprodukter, og Oster bransjene. Det har base i Bibbiano, Italia.

 3. LAITNAA

  Frankrike

  Selskapet LAITNAA, er en Tjenesteyter, som opererer i Melk bransjen. Det opererer også i Fersk melk, Fersk melk, og agricultural cooperative bransjene. Det har base i La Capelle En Thiérache, Frankrike.

 4. DIANO LATTE S.R.L

  Italia

  Selskapet DIANO LATTE S.R.L, er en Detaljist, som opererer i Melk bransjen. Det opererer også i Fersk melk, milk - distribution, Cow's milk, Fersk melk, og Feed tanks bransjene. Det har base i Sassano, Italia.

 5. BASTIDARRA

  Frankrike

  Selskapet BASTIDARRA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fersk melk bransjen. Det opererer også i yoghurt, yoghurt manufacture, og dairies bransjene. Det har base i Bardos, Frankrike.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. ROYAL BENGAL GMBH

  Tyskland

  Selskapet ROYAL BENGAL GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Import/eksport - landbruksbaserte næringsmidler bransjen. Det opererer også i Fersk melk, edible oils and fats, sunflower oil, og Fersk melk bransjene. Det har base i Freiburg, Tyskland.

 2. DUYGU SÜT

  Tyrkia

  Selskapet DUYGU SÜT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fersk melk bransjen. Det opererer også i goats' cheeses, Goat's milk, og whole milk bransjene. Det har base i Bursa, Tyrkia.

 3. LJUBLJANSKE MLEKARNE D.D.

  Slovenia

  Selskapet LJUBLJANSKE MLEKARNE D.D., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Meieriprodukter bransjen. Det opererer også i Melk, Fersk melk, Iskremer og sorbéer, Melk, Fersk melk, og Iskremer og sorbéer bransjene. Det har base i Ljubljana, Slovenia.

 4. SMART SEARCH

  Irland

  Selskapet SMART SEARCH, er en Forhandler, som opererer i Fersk melk bransjen. Det har base i Ballybane/galway, Irland.

 5. GENCTAR MILKING MACHINES AND SYSTEMS MANUFACTURER AND SUPPLIER

  Tyrkia

  Selskapet GENCTAR MILKING MACHINES AND SYSTEMS MANUFACTURER AND SUPPLIER, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Melkekyr bransjen. Det opererer også i Fersk melk, Meieriprodukter, Milking machines, Fersk melk, og Meieriprodukter bransjene. Det har base i Konya, Tyrkia.

 1. CAGLIFICIO CLERICI S.P.A.

  Italia

  Selskapet CAGLIFICIO CLERICI S.P.A., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fersk melk bransjen. Det opererer også i Melk, Tørrmelk og kondensert melk, Melk, og Tørrmelk og kondensert melk bransjene. Det har base i Cadorago, Italia.

 2. CAGLIO VITELLO DI DE LONGHI M. & C. S.A.S.

  Italia

  Selskapet CAGLIO VITELLO DI DE LONGHI M. & C. S.A.S., som opererer i Fersk melk bransjen. Det opererer også i Melk, Tørrmelk og kondensert melk, Melk, og Tørrmelk og kondensert melk bransjene. Det har base i Treviso, Italia.

 1. CENTRALE DEL LATTE DI BRESCIA S.P.A.

  Italia

  Selskapet CENTRALE DEL LATTE DI BRESCIA S.P.A., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fersk melk bransjen. Det opererer også i Melk, Tørrmelk og kondensert melk, Melk, og Tørrmelk og kondensert melk bransjene. Det har base i Brescia, Italia.

 2. BE.NI. S.P.A.

  Italia

  Selskapet BE.NI. S.P.A., er en Forhandler, som opererer i Meieriprodukter bransjen. Det opererer også i Oster, Fersk melk, Oster, og Fersk melk bransjene. Det har base i Tribano, Italia.

 3. CASEIFICIO PUGLIESE S.P.A.

  Italia

  Selskapet CASEIFICIO PUGLIESE S.P.A., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Meieriprodukter bransjen. Det opererer også i Oster, Fersk melk, Oster, og Fersk melk bransjene. Det har base i Torino, Italia.

 4. REATI CARLO PANNA DI ETTORE REATI

  Italia

  Selskapet REATI CARLO PANNA DI ETTORE REATI, som opererer i Meieriprodukter bransjen. Det opererer også i Oster, Fersk melk, Oster, og Fersk melk bransjene. Det har base i Genova, Italia.

 5. LAZIOLATTE S.R.L.

  Italia

  Selskapet LAZIOLATTE S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fersk melk bransjen. Det opererer også i Melk, Tørrmelk og kondensert melk, Melk, og Tørrmelk og kondensert melk bransjene. Det har base i Alatri, Italia.

 6. TOBALDO S.R.L.

  Italia

  Selskapet TOBALDO S.R.L., er en Forhandler, som opererer i Fersk melk bransjen. Det opererer også i Melk, Tørrmelk og kondensert melk, Melk, og Tørrmelk og kondensert melk bransjene. Det har base i Rovolon, Italia.

 7. CENTRO LATTE S.R.L.

  Italia

  Selskapet CENTRO LATTE S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fersk melk bransjen. Det opererer også i Melk, Tørrmelk og kondensert melk, Melk, og Tørrmelk og kondensert melk bransjene. Det har base i Lugo, Italia.

 8. C.LA.R. S.R.L.

  Italia

  Selskapet C.LA.R. S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Meieriprodukter bransjen. Det opererer også i Oster, Fersk melk, Oster, og Fersk melk bransjene. Det har base i Rieti, Italia.

 1. CENTRO SPERIMENTALE DEL LATTE S.P.A.

  Italia

  Selskapet CENTRO SPERIMENTALE DEL LATTE S.P.A., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fersk melk bransjen. Det opererer også i Melk, Tørrmelk og kondensert melk, Melk, og Tørrmelk og kondensert melk bransjene. Det har base i Zelo Buon Persico, Italia.

 2. PARMALAT S.P.A.

  Italia

  Selskapet PARMALAT S.P.A., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Transport under kontrollert temperatur bransjen. Det opererer også i Fersk melk, Melk, Fersk melk, og Melk bransjene. Det har base i Catania, Italia.

 3. ALIMCO FIN S.R.L.

  Italia

  Selskapet ALIMCO FIN S.R.L., som opererer i Fersk melk bransjen. Det opererer også i Melk, Tørrmelk og kondensert melk, Melk, og Tørrmelk og kondensert melk bransjene. Det har base i BOLZANO, Italia.

 4. MANUZZI IMPORT - EXPORT S.R.L.

  Italia

  Selskapet MANUZZI IMPORT - EXPORT S.R.L., er en Forhandler, som opererer i Fersk melk bransjen. Det opererer også i Melk, Tørrmelk og kondensert melk, Melk, og Tørrmelk og kondensert melk bransjene. Det har base i Cesena, Italia.

 5. CENTRO LATTE BONIZZI S.R.L.

  Italia

  Selskapet CENTRO LATTE BONIZZI S.R.L., er en Underleverandør, som opererer i Fersk melk bransjen. Det opererer også i Melk, Tørrmelk og kondensert melk, Melk, og Tørrmelk og kondensert melk bransjene. Det har base i Soncino, Italia.

 6. I.M.A. S.R.L.

  Italia

  Selskapet I.M.A. S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fersk melk bransjen. Det opererer også i Melk, Tørrmelk og kondensert melk, Melk, og Tørrmelk og kondensert melk bransjene. Det har base i Pignataro Maggiore, Italia.

 7. LATTEBUSCHE

  Italia

  Selskapet LATTEBUSCHE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fersk melk bransjen. Det opererer også i Melk, Oster, Melk, og Oster bransjene. Det har base i Busche, Italia.

 8. S.D.A. S.R.L.

  Italia

  Selskapet S.D.A. S.R.L., er en Distributør, som opererer i Fersk melk bransjen. Det opererer også i Melk, Tørrmelk og kondensert melk, Melk, og Tørrmelk og kondensert melk bransjene. Det har base i Forli', Italia.

 9. COOPERATIVA LATTE ABBIATENSE

  Italia

  Selskapet COOPERATIVA LATTE ABBIATENSE, som opererer i Fersk melk bransjen. Det opererer også i Melk, Tørrmelk og kondensert melk, Melk, og Tørrmelk og kondensert melk bransjene. Det har base i Albairate, Italia.

 10. CASEIFICIO STAIANO S.A.S. DI STAIANO LUIGI & C.

  Italia

  Selskapet CASEIFICIO STAIANO S.A.S. DI STAIANO LUIGI & C., som opererer i Fersk melk bransjen. Det opererer også i Melk, Tørrmelk og kondensert melk, Melk, og Tørrmelk og kondensert melk bransjene. Det har base i Castellammare Di Stabia, Italia.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis