• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • fisk - bearbeiding

Resultater for

Fisk - bearbeiding - Import eksport

 1. FISHERIES INTL

  Mauritania

  Verified by europages badge

  FISHERIES-INTL Vi er et fiskeriselskap og eksportør av frossen ombord, frossen på land og fersk fisk fra Mauritania til Dakhla. Vi er lokalisert i Mauritania - Vest-Afrika og Tyskland. Vi fisker og eksporterer fra deres fiskefelt til Europa, Afrika, arabiske land, Asia og Canada. Vi er et selskap som respekterer sanksjonene vedtatt av EU og USA. Det betyr at vi ikke handler med land som er underlagt økonomiske sanksjoner, som for eksempel Cuba, Russland, Venezuela.... Fisken vår som fryses om bord på fiskefartøyer og fisken vår som fryses på land, er i samsvar med de anbefalte behandlingene for fisk, og tankene og kjøleanleggene er i samsvar med europeiske myndighetskrav. Egenskapene til fisken vår er som følger: - Protein: 60-70 %. - Fett: 4-10 %. - Mineralsalt: 2-4 %. Vi anbefaler at alle kunder sender oss en intensjonsavtale om kjøp (LOI), der du må spesifisere: - Det totale kvantumet som skal kjøpes - De nøyaktige størrelsene på fisken som ønskes - Endelig destinasjon - Vitenskapelige navn på fisken

 2. BIOLIFEITALY

  Italia

  Selskapet BIOLIFEITALY, er en Tjenesteyter, som opererer i Meieriprodukter og ost - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Fisk - bearbeiding, packing of dried fruits, fish-breeding tanks, og Fisk - bearbeiding bransjene. Det har base i Partinico, Italia.

 3. AFY GIDA

  Tyrkia

  Selskapet AFY GIDA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fisk - bearbeiding bransjen. Det opererer også i sardine bransjene. Det har base i Canakkale, Tyrkia.

 4. NESA SU URUNLERI TIC. VE SAN. A.S

  Tyrkia

  Selskapet NESA SU URUNLERI TIC. VE SAN. A.S, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fiske - import/eksport bransjen. Det opererer også i Fisk - bearbeiding, pisciculture, og Fisk - bearbeiding bransjene. Det har base i Iskenderun, Tyrkia.

 5. HAMBURGER FISCHWERKER

  Tyskland

  Selskapet HAMBURGER FISCHWERKER, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fisk - bearbeiding bransjen. Det har base i Hamburg, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. GOSPODARSTWO RYBACKIE GOSLAWICE SP. Z O.O.

  Polen

  Selskapet GOSPODARSTWO RYBACKIE GOSLAWICE SP. Z O.O., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fisk - bearbeiding bransjen. Det har base i Konin, Polen.

 2. ŞEF SU ÜRÜNLERI

  Tyrkia

  Selskapet ŞEF SU ÜRÜNLERI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fisk - bearbeiding bransjen. Det opererer også i Fryst og dypfryst fisk, frozen fish products, fish farm, Fryst og dypfryst fisk, og frozen fish bransjene. Det har base i Kayseri, Tyrkia.

 3. AFROPLAS

  Hellas

  Selskapet AFROPLAS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fisk - bearbeiding bransjen. Det opererer også i fishing nets bransjene. Det har base i Attiki, Hellas.

 4. THE HULL FISH CO LTD

  Storbritannia

  Selskapet THE HULL FISH CO LTD, som opererer i Fryst og dypfryst fisk bransjen. Det opererer også i Fisk, Fisk - bearbeiding, wholesale of fish, Fisk, Fisk - bearbeiding, og fresh fish bransjene. Det har base i Hull, Storbritannia.

 5. STEFAN KNOBLAUCH

  Tyskland

  Selskapet STEFAN KNOBLAUCH, er en Forhandler, som opererer i Skalldyr, krepsdyr bransjen. Det opererer også i Fisk, Fisk - bearbeiding, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Meieriprodukter, Fisk, Fisk - bearbeiding, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, og Meieriprodukter bransjene. Det har base i Uhldingen-Mühlhofen, Tyskland.

 1. ERBA SEAFOOD

  Tyrkia

  Selskapet ERBA SEAFOOD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fisk - bearbeiding bransjen. Det opererer også i Fiske - import/eksport, Fryst og dypfryst fisk, fresh fish export, frozen fish export, Fiske - import/eksport, og Fryst og dypfryst fisk bransjene. Det har base i Alsancak-Izmir, Tyrkia.

 2. FORELLENHOF TRAUNTAL GBR

  Tyskland

  Selskapet FORELLENHOF TRAUNTAL GBR, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skalldyr, krepsdyr bransjen. Det opererer også i Fisk, Fisk - bearbeiding, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Meieriprodukter, Fisk, Fisk - bearbeiding, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, og Meieriprodukter bransjene. Det har base i Börfink, Tyskland.

 1. NOTTORF RÄUCHERFISCH - SPEZIALITÄTEN GMBH

  Tyskland

  Selskapet NOTTORF RÄUCHERFISCH - SPEZIALITÄTEN GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skalldyr, krepsdyr bransjen. Det opererer også i Fisk, Fisk - bearbeiding, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Meieriprodukter, Fisk, Fisk - bearbeiding, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, og Meieriprodukter bransjene. Det har base i Hamburg, Tyskland.

 2. RÜDIGER LASNER

  Tyskland

  Selskapet RÜDIGER LASNER, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skalldyr, krepsdyr bransjen. Det opererer også i Fisk, Fisk - bearbeiding, Meieriprodukter, Fryst og dypfryst, Fisk, Fisk - bearbeiding, Meieriprodukter, og Fryst og dypfryst bransjene. Det har base i Ascheberg, Tyskland.

 3. V U L K A N - FORELLEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Selskapet V U L K A N - FORELLEN GMBH & CO. KG, er en Forhandler, som opererer i Skalldyr, krepsdyr bransjen. Det opererer også i Fisk, Fisk - bearbeiding, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Meieriprodukter, Fisk, Fisk - bearbeiding, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, og Meieriprodukter bransjene. Det har base i Kradenbach, Tyskland.

 4. FISCHEREIBETRIEB MARKUS DAVIDS E.K.

  Tyskland

  Selskapet FISCHEREIBETRIEB MARKUS DAVIDS E.K., er en Forhandler, som opererer i Skalldyr, krepsdyr bransjen. Det opererer også i Fisk, Fisk - bearbeiding, Fryst og dypfryst, Konserver av fisk, sjømat og snegler, Fisk, Fisk - bearbeiding, Fryst og dypfryst, og Konserver av fisk, sjømat og snegler bransjene. Det har base i Maasholm, Tyskland.

 5. BOHLSEN RÄUCHERFISCH OHG

  Tyskland

  Selskapet BOHLSEN RÄUCHERFISCH OHG, er en Forhandler, som opererer i Skalldyr, krepsdyr bransjen. Det opererer også i Fisk, Fisk - bearbeiding, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Meieriprodukter, Fisk, Fisk - bearbeiding, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, og Meieriprodukter bransjene. Det har base i Cuxhaven, Tyskland.

 6. HAHN- LACHS

  Tyskland

  Selskapet HAHN- LACHS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skalldyr, krepsdyr bransjen. Det opererer også i Fisk, Fisk - bearbeiding, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Meieriprodukter, Fisk, Fisk - bearbeiding, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, og Meieriprodukter bransjene. Det har base i Aukrug, Tyskland.

 7. GOSCH VERWALTUNGS GMBH & CO KG

  Tyskland

  Selskapet GOSCH VERWALTUNGS GMBH & CO KG, er en Forhandler, som opererer i Skalldyr, krepsdyr bransjen. Det opererer også i Fisk, Fisk - bearbeiding, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Meieriprodukter, Fisk, Fisk - bearbeiding, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, og Meieriprodukter bransjene. Det har base i List, Tyskland.

 8. P & G INTERNATIONAL TRADING GMBH

  Tyskland

  Selskapet P & G INTERNATIONAL TRADING GMBH, er en Forhandler, som opererer i Skalldyr, krepsdyr bransjen. Det opererer også i Fisk, Fisk - bearbeiding, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Meieriprodukter, Fisk, Fisk - bearbeiding, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, og Meieriprodukter bransjene. Det har base i Berlin, Tyskland.

 1. WILDLACHS-RÄUCHEREI BREMER GMBH

  Tyskland

  Selskapet WILDLACHS-RÄUCHEREI BREMER GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skalldyr, krepsdyr bransjen. Det opererer også i Fisk, Fisk - bearbeiding, Meieriprodukter, Fryst og dypfryst, Fisk, Fisk - bearbeiding, Meieriprodukter, og Fryst og dypfryst bransjene. Det har base i Köln, Tyskland.

 2. FISCHZUCHT REINHARDSBRUNN GMBH

  Tyskland

  Selskapet FISCHZUCHT REINHARDSBRUNN GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skalldyr, krepsdyr bransjen. Det opererer også i Fisk, Havkultur og fiskeoppdrett, Fisk - bearbeiding, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Fisk, Havkultur og fiskeoppdrett, Fisk - bearbeiding, og Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjene. Det har base i Friedrichroda, Tyskland.

 3. FISCH A. WILTERS

  Tyskland

  Selskapet FISCH A. WILTERS, er en Forhandler, som opererer i Skalldyr, krepsdyr bransjen. Det opererer også i Fisk, Fisk - bearbeiding, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Meieriprodukter, Fisk, Fisk - bearbeiding, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, og Meieriprodukter bransjene. Det har base i Varel, Tyskland.

 4. BFG

  Tyskland

  Selskapet BFG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skalldyr, krepsdyr bransjen. Det opererer også i Fisk, Fisk - bearbeiding, Fryst og dypfryst, Konserver av fisk, sjømat og snegler, Fisk, Fisk - bearbeiding, Fryst og dypfryst, og Konserver av fisk, sjømat og snegler bransjene. Det har base i Butjadingen, Tyskland.

 5. JAB TRADE CO.

  Argentina

  Selskapet JAB TRADE CO., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fisk - bearbeiding bransjen. Det opererer også i frozen fish bransjene. Det har base i Acassuso, Argentina.

 6. GOSCH SYLT VERARBEITUNGSBETRIEBS GMBH

  Tyskland

  Selskapet GOSCH SYLT VERARBEITUNGSBETRIEBS GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skalldyr, krepsdyr bransjen. Det opererer også i Fisk, Fisk - bearbeiding, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Meieriprodukter, Fisk, Fisk - bearbeiding, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, og Meieriprodukter bransjene. Det har base i Ellingstedt, Tyskland.

 7. FISCHFEINKOST FRIEDRICH SCHÄFER GMBH

  Tyskland

  Selskapet FISCHFEINKOST FRIEDRICH SCHÄFER GMBH, er en Forhandler, som opererer i Skalldyr, krepsdyr bransjen. Det opererer også i Fisk, Fisk - bearbeiding, Meieriprodukter, Fryst og dypfryst, Fisk, Fisk - bearbeiding, Meieriprodukter, og Fryst og dypfryst bransjene. Det har base i Loxstedt, Tyskland.

 8. SMYKALA FISCH

  Tyskland

  Selskapet SMYKALA FISCH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skalldyr, krepsdyr bransjen. Det opererer også i Fisk, Fisk - bearbeiding, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Meieriprodukter, Fisk, Fisk - bearbeiding, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, og Meieriprodukter bransjene. Det har base i Kröslin, Tyskland.

 9. FORELLENZUCHT TROSTADT GBR

  Tyskland

  Selskapet FORELLENZUCHT TROSTADT GBR, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skalldyr, krepsdyr bransjen. Det opererer også i Fisk, Fisk - bearbeiding, Meieriprodukter, Fryst og dypfryst, Fisk, Fisk - bearbeiding, Meieriprodukter, og Fryst og dypfryst bransjene. Det har base i Reurieth, Tyskland.

 10. FISCHEREI-GENOSSENSCHAFT NEUHARLINGERSIEL E.G.

  Tyskland

  Selskapet FISCHEREI-GENOSSENSCHAFT NEUHARLINGERSIEL E.G., er en Distributør, som opererer i Skalldyr, krepsdyr bransjen. Det opererer også i Fisk, Fisk - bearbeiding, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Meieriprodukter, Fisk, Fisk - bearbeiding, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, og Meieriprodukter bransjene. Det har base i Neuharlingersiel, Tyskland.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis