• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • fisk

Resultater for

Fisk - Import eksport

 1. CHANNEL SEA FOOD

  Frankrike

  Verified by europages badge

  For over 30 years, Channel Sea Food in Boulogne-sur-Mer has been one of the leading European suppliers of frozen seafood and ethnic produce: shellfish, molluscs, fish, cephalopods, frogs' legs, fruit, vegetables, prepared produce, etc. Once landed in France, products are stored in a dedicated warehouse, ensuring total product traceability from farm to customer, and offering the flexibility of combined shipping.

 2. FISHERIES INTL

  Mauritania

  Verified by europages badge

  FISHERIES-INTL Vi er et fiskeriselskap og eksportør av frossen ombord, frossen på land og fersk fisk fra Mauritania til Dakhla. Vi er lokalisert i Mauritania - Vest-Afrika og Tyskland. Vi fisker og eksporterer fra deres fiskefelt til Europa, Afrika, arabiske land, Asia og Canada. Vi er et selskap som respekterer sanksjonene vedtatt av EU og USA. Det betyr at vi ikke handler med land som er underlagt økonomiske sanksjoner, som for eksempel Cuba, Russland, Venezuela.... Fisken vår som fryses om bord på fiskefartøyer og fisken vår som fryses på land, er i samsvar med de anbefalte behandlingene for fisk, og tankene og kjøleanleggene er i samsvar med europeiske myndighetskrav. Egenskapene til fisken vår er som følger: - Protein: 60-70 %. - Fett: 4-10 %. - Mineralsalt: 2-4 %. Vi anbefaler at alle kunder sender oss en intensjonsavtale om kjøp (LOI), der du må spesifisere: - Det totale kvantumet som skal kjøpes - De nøyaktige størrelsene på fisken som ønskes - Endelig destinasjon - Vitenskapelige navn på fisken

 3. RNC BUSINESS INTERNATIONAL

  Frankrike

  Verified by europages badge

  RNC BUSINESS INTERNATIONAL was founded in 2020 and is based in Asnières Sur Seine, France. We are specialised in the import-export of food products, namely garlic, turnips, oranges, olive oil, wine, etc. The agrifood produces consumer goods from products farming and breeding. products like yoghurts, cheese, frozen dishes, pâté, chocolate and other confectionery from these companies. Feel free to contact us for more information.

 4. JOMANY

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Selskapet JOMANY, er en Forhandler, som opererer i Fisk bransjen. Det opererer også i Saltvannsfisk, sole, squid, sardinella, cuttlefish, tuna, shellfish, seafood, og grouper bransjene. Det har base i Massy, Frankrike.

 5. AQUAFRESH FISH

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Selskapet AQUAFRESH FISH, er en Forhandler, som opererer i Fisk bransjen. Det opererer også i seafood, wholesale of fresh fish, fresh fish, fresh fish export, frozen fish export, frozen fish, wholesale of frozen fish, shellfish, og squid bransjene. Det har base i Paris, Frankrike.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. OCEANORD

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Selskapet OCEANORD, er en Forhandler, som opererer i Fisk bransjen. Det opererer også i Skalldyr, krepsdyr, og Skalldyr, krepsdyr bransjene. Det har base i Boulogne-Sur-Mer, Frankrike.

 2. M-S SERVICES

  Belgia

  Verified by europages badge

  Selskapet M-S SERVICES, er en Forhandler, som opererer i Drikker - import/eksport bransjen. Det opererer også i Næringsmidler - import/eksport, Fisk, Ris, Honning, Tørket frukt, Kaffe og te, Fryst og dypfryst fisk, Kullsyreholdige drikker, og Næringsmidler - import/eksport bransjene. Det har base i Woluwe-Saint-Pierre, Belgia.

 3. SALTEN SEAFOOD AS

  Norge

  Salten Salmon AS, is a part of the Salten Aqua group and is situated in Bodø in the northern parts of Norway. We produce a range of different salmon products, fresh and frozen. Exporters, Manufacturer, Processors and Wholesaler of fresh and frozen Premier Seafood. Located in 8130 SANDHORNØY. Atlantic Salmon, Trout, Cod, Haddock, Saithe, Haddock, Mackerel, Herring, Capelin, Farmed Salmon, King Crab, Snow Crab, King Crab Clusters, Snow Crab Clusters, Scallop Meat, dried sea scallops, Bay scallops, Salmon Fillets, Cod Roe, Fish Maw, Dry Sea Cucumber, Smoked salmon, Salmon fillets, Salmon portions, Salmon steaks and Salmon By-products. Fresh Product: Atlantic Cod Farmed Salmon Atlantic Trout Pollock Saithe Atlantic Salmon Atlantic Salmon steaks Atlantic Salmon Fillets Shell Fish - Live Snow Crab Live Red King Crab Frozen Fish Products: Frozen Trout Frozen Saithe Frozen Salmon Frozen Cod HG Frozen Herring Frozen Capelin Frozen Haddock Frozen Mackerel.

 4. COMPAGNIE DES PECHES SAINT-MALO

  Frankrike

  Selskapet COMPAGNIE DES PECHES SAINT-MALO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fiske - import/eksport bransjen. Det opererer også i Ferdigretter og finere retter, Dypfryste ferdigretter, Fisk, Ferdigretter og finere retter, Dypfryste ferdigretter, fish sticks, og Fisk bransjene. Det har base i Saint Malo, Frankrike.

 5. REFORM SU URUNLERI

  Tyrkia

  Selskapet REFORM SU URUNLERI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fisk bransjen. Det opererer også i eel-farming in inland waters bransjene. Det har base i Manavgat, Tyrkia.

 1. MASCATO

  Spania

  Selskapet MASCATO, er en Distributør, som opererer i Fryst og dypfryst fisk bransjen. Det opererer også i Fisk, frozen fish, cod, Fisk, og snuff bransjene. Det har base i Vigo-Pontevedra, Spania.

 2. PAULO MACHADO & IRMÃO - ALIMENTOS CONGELADOS LDA.

  Portugal

  Selskapet PAULO MACHADO & IRMÃO - ALIMENTOS CONGELADOS LDA., er en Multi-Category, som opererer i Fisk bransjen. Det har base i Vila Nova De Sande-Guimarães, Portugal.

 1. PRODWAY INTERNATIONAL

  Frankrike

  Selskapet PRODWAY INTERNATIONAL, er en Forhandler, som opererer i Fryst og dypfryst fisk bransjen. Det opererer også i Fryst og dypfryst, Fisk, Fryst og dypfryst kjøtt, Dypfryst sjømat, Fryst og dypfryst, Fisk, Fryst og dypfryst kjøtt, og Dypfryst sjømat bransjene. Det har base i Paris, Frankrike.

 2. GRUPO NUESTRA PESCA S.L

  Spania

  Selskapet GRUPO NUESTRA PESCA S.L, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fisk bransjen. Det opererer også i squid, cuttlefish, og octopus bransjene. Det har base i Malaga, Spania.

 3. SENEGAL SHIP SERVICES

  Senegal

  Selskapet SENEGAL SHIP SERVICES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fisk bransjen. Det opererer også i sesame seeds, fish flours, peanuts, og cashew nuts bransjene. Det har base i Dakar, Senegal.

 4. OKEANOS

  Frankrike

  Selskapet OKEANOS, er en Forhandler, som opererer i Fryst og dypfryst fisk bransjen. Det opererer også i Fisk, Fisk, shellfish, og frozen shellfish bransjene. Det har base i Montigny-Le-Bretonneux, Frankrike.

 5. SCASS S.R.L.

  Italia

  Selskapet SCASS S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Oster bransjen. Det opererer også i Skalldyr, krepsdyr, Fisk, Skalldyr, krepsdyr, og Fisk bransjene. Det har base i Salerno, Italia.

 6. MARISCOSDEANDALUCIA

  Spania

  Selskapet MARISCOSDEANDALUCIA, er en Distributør, som opererer i Fisk bransjen. Det opererer også i fresh fish, brine, og cephalopods bransjene. Det har base i Isla Cristina, Spania.

 7. XPAND21 GERMAN OFFICE

  Tyskland

  Selskapet XPAND21 GERMAN OFFICE, er en Agent/ Representant, som opererer i Import/eksport - landbruksbaserte næringsmidler bransjen. Det opererer også i Fisk, Fryst og dypfryst frukt, food product agents and representatives, vegetables, Fisk, og Fryst og dypfryst frukt bransjene. Det har base i Springe, Tyskland.

 8. DRAKOTOU ANASTASIA SINGLE MEMBERED LTD

  Hellas

  Selskapet DRAKOTOU ANASTASIA SINGLE MEMBERED LTD, er en Forhandler, som opererer i Fisk bransjen. Det har base i Keratsini, Hellas.

 1. MAXIFISH LLC

  Litauen

  Selskapet MAXIFISH LLC, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fisk bransjen. Det opererer også i dried fish, fish product, frozen fish products, og quality fish products bransjene. Det har base i Vilnius, Litauen.

 2. MAR DELTA - EXPLOTACIONS MARINES FANGAR

  Spania

  Selskapet MAR DELTA - EXPLOTACIONS MARINES FANGAR, er en Forhandler, som opererer i Fisk bransjen. Det opererer også i raised mussels, Seafood and shellfish, og oyster producer bransjene. Det har base i Sant Carles De La Ràpita, Spania.

 3. PEIXOS CALSINA BOSCH CB

  Spania

  Selskapet PEIXOS CALSINA BOSCH CB, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fisk bransjen. Det opererer også i Skalldyr, krepsdyr, octopus, og Skalldyr, krepsdyr bransjene. Det har base i El Port-Girona, Spania.

 4. ALFA FISH

  Belgia

  Selskapet ALFA FISH, er en Forhandler, som opererer i Fryst og dypfryst fisk bransjen. Det opererer også i Fisk, wholesale of fish, wholesale fish sales, Fisk, og fresh fish export bransjene. Det har base i Brecht, Belgia.

 5. LODI SRL

  Italia

  Selskapet LODI SRL, er en Distributør, som opererer i Fisk bransjen. Det opererer også i freshwater fish, fish product processing equipment, fish product, og fish processing equipment bransjene. Det har base i Governolo-Roncoferraro, Italia.

 6. DIRECT OCEAN - IMPORTATEUR DE SAUMON

  Frankrike

  Selskapet DIRECT OCEAN - IMPORTATEUR DE SAUMON, er en Distributør, som opererer i Fisk bransjen. Det opererer også i Frozen Salmon bransjene. Det har base i Boulogne Sur Mer, Frankrike.

 7. DERYCKER DANIEL

  Belgia

  Selskapet DERYCKER DANIEL, er en Forhandler, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Fisk, Fryst og dypfryst, Fisk, wholesale of dressed pork products, Fryst og dypfryst, og Lamb bransjene. Det har base i Antwerpen, Belgia.

 8. HUIS PATRICK

  Belgia

  Selskapet HUIS PATRICK, er en Forhandler, som opererer i Fisk bransjen. Det opererer også i Storfe - slaktekjøtt, fresh fish, Storfe - slaktekjøtt, shellfish, og meats bransjene. Det har base i Lubbeek, Belgia.

 9. ORIGINAL-LECKERLIES

  Tyskland

  Selskapet ORIGINAL-LECKERLIES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Skalldyr, krepsdyr, Fisk, Økologiske og dietetiske næringsmidler, Smaksingredienser - ekstrakter og krydder, Skalldyr, krepsdyr, Fisk, Økologiske og dietetiske næringsmidler, og Smaksingredienser - ekstrakter og krydder bransjene. Det har base i Sandesneben, Tyskland.

 10. LA PROVENCALE

  Luxembourg

  Selskapet LA PROVENCALE, er en Forhandler, som opererer i Ferdigretter og finere retter bransjen. Det opererer også i Fisk, Fryst og dypfryst, fruit and vegetable wholesaler, Fisk, poultry, og Fryst og dypfryst bransjene. Det har base i Luxembourg, Luxembourg.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis
Filtre

Resultater for

Fisk - Import eksport

Antall resultater

12 343 Bedrifter