• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • fiskebåter - bygging

Resultater for

Fiskebåter - bygging - Import eksport

 1. INTERBALT, UAB

  Litauen

  Selskapet INTERBALT, UAB, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skip - bygging bransjen. Det opererer også i Fiskebåter - bygging, Skipsverft - bygging, Sveising av stål og metaller - arbeid, Lodding av stål og metaller, Fiskebåter - bygging, Skipsverft - bygging, Sveising av stål og metaller - arbeid, og Lodding av stål og metaller bransjene. Det har base i KLAIPEDA, Litauen.

 2. JANNOT MARINE PROPELLERS

  Marokko

  Selskapet JANNOT MARINE PROPELLERS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kobber-, bronse- og messingstøperi bransjen. Det opererer også i Fiskebåter - bygging, propeller, marine engines and ship propeller units, og Fiskebåter - bygging bransjene. Det har base i Tanger, Marokko.

 3. TRANSMETAL INDUSTRIE

  Frankrike

  Selskapet TRANSMETAL INDUSTRIE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fiskebåter - bygging bransjen. Det har base i Saint Mandrier Sur Mer, Frankrike.

 4. SANI CONFORT

  Tunisia

  Selskapet SANI CONFORT, som opererer i Fiskebåter - bygging bransjen. Det opererer også i Lystbåter, og Lystbåter bransjene. Det har base i Sfax, Tunisia.

 5. KARSTULAN VENE JARVINEN KY

  Finland

  Selskapet KARSTULAN VENE JARVINEN KY, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Båttilhengere bransjen. Det opererer også i Båtbyggesett, Motorbåter, Fiskebåter - bygging, Båtbyggesett, Motorbåter, og Fiskebåter - bygging bransjene. Det har base i Karstula, Finland.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. PLASTI PECHE

  Frankrike

  Selskapet PLASTI PECHE, som opererer i Taljer og vinsjer bransjen. Det opererer også i Skipsbygging, Fiskebåter - bygging, Skipsbygging, og Fiskebåter - bygging bransjene. Det har base i L Aiguillon Sur Mer, Frankrike.

 2. WIMBI BOATS

  Frankrike

  Selskapet WIMBI BOATS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fiskebåter - bygging bransjen. Det har base i Chennevieres-Sur-Marne, Frankrike.

 3. WESTPLAST AS

  Norge

  Selskapet WESTPLAST AS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skipsbygging bransjen. Det opererer også i Fiskebåter - bygging, og Fiskebåter - bygging bransjene. Det har base i Leinøy, Norge.

 4. MOONEY (BOATS) LTD

  Irland

  Selskapet MOONEY (BOATS) LTD, som opererer i Skipsbygging bransjen. Det opererer også i Fiskebåter - bygging, og Fiskebåter - bygging bransjene. Det har base i Donegal, Irland.

 5. ASTILLEROS CATA S.L.

  Spania

  Selskapet ASTILLEROS CATA S.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skipsbygging bransjen. Det opererer også i Lystbåter, Fiskebåter - bygging, Lystbåter, og Fiskebåter - bygging bransjene. Det har base i Castellon, Spania.

 1. FISCHEREIGENOSSENSCHAFT PEENEMÜNDUNG FREEST E.G.

  Tyskland

  Selskapet FISCHEREIGENOSSENSCHAFT PEENEMÜNDUNG FREEST E.G., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skipsbygging bransjen. Det opererer også i Fiskebåter - bygging, og Fiskebåter - bygging bransjene. Det har base i Kröslin, Tyskland.

 2. OESTBORNHOLMS KUTTERSERVICE APS

  Danmark

  Selskapet OESTBORNHOLMS KUTTERSERVICE APS, er en Tjenesteyter, som opererer i Fiskebåter - bygging bransjen. Det opererer også i Båtbyggesett, og Båtbyggesett bransjene. Det har base i Nexoe, Danmark.

 1. CHANTIER NAVAL CROISICAIS

  Frankrike

  Selskapet CHANTIER NAVAL CROISICAIS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skipsbygging bransjen. Det opererer også i Fiskebåter - bygging, og Fiskebåter - bygging bransjene. Det har base i Le Croisic, Frankrike.

 2. DARRAGH LTD

  Irland

  Selskapet DARRAGH LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Lystbåter bransjen. Det opererer også i Fiskebåter - bygging, og Fiskebåter - bygging bransjene. Det har base i Monaghan, Irland.

 3. DRASSANES I DISENY SA

  Spania

  Selskapet DRASSANES I DISENY SA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skipsbygging bransjen. Det opererer også i Fiskebåter - bygging, og Fiskebåter - bygging bransjene. Det har base i Vilanova I La Geltru, Spania.

 4. SUFFOLK TRIMMERS LIMITED

  Storbritannia

  Selskapet SUFFOLK TRIMMERS LIMITED, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skipsbygging bransjen. Det opererer også i Fiskebåter - bygging, og Fiskebåter - bygging bransjene. Det har base i Bury St Edmunds, Storbritannia.

 5. JOSÉ MARIA VILARINHO PESCAS, LDA.

  Portugal

  Selskapet JOSÉ MARIA VILARINHO PESCAS, LDA., som opererer i Fiskebåter - bygging bransjen. Det har base i Gafanha Da Nazaré, Portugal.

 6. SPENCER-CARTER (PROPERTIES) LTD

  Storbritannia

  Selskapet SPENCER-CARTER (PROPERTIES) LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fiskebåter - bygging bransjen. Det opererer også i Fiskeartikler, og Fiskeartikler bransjene. Det har base i Falmouth, Storbritannia.

 7. MACDUFF SHIPYARDS LIMITED

  Storbritannia

  Selskapet MACDUFF SHIPYARDS LIMITED, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skipsbygging bransjen. Det opererer også i Fiskebåter - bygging, og Fiskebåter - bygging bransjene. Det har base i Macduff, Storbritannia.

 8. OCEANOMAR GUINÉE

  Guinea

  Selskapet OCEANOMAR GUINÉE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fiskebåter - bygging bransjen. Det opererer også i caught sea fish bransjene. Det har base i Conakry, Guinea.

 1. EDUARDO PACHECO SOARES FILHOS LDA.

  Portugal

  Selskapet EDUARDO PACHECO SOARES FILHOS LDA., som opererer i Fiskebåter - bygging bransjen. Det har base i Vila Do Porto, Portugal.

 2. FRØYSTAD FISKEVEGN AS

  Norge

  Selskapet FRØYSTAD FISKEVEGN AS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skipsbygging bransjen. Det opererer også i Fiskebåter - bygging, og Fiskebåter - bygging bransjene. Det har base i Bølandet, Norge.

 3. SOC LISBONENSE PESCA BACALHAU LDA.

  Portugal

  Selskapet SOC LISBONENSE PESCA BACALHAU LDA., som opererer i Fiskebåter - bygging bransjen. Det har base i Coimbra, Portugal.

 4. PINEIRO & CALVAR LDA.

  Portugal

  Selskapet PINEIRO & CALVAR LDA., som opererer i Fiskebåter - bygging bransjen. Det har base i Matosinhos, Portugal.

 5. SV AUTO

  Frankrike

  Selskapet SV AUTO, er en Tjenesteyter, som opererer i Fiskebåter - bygging bransjen. Det har base i Veurey Voroize, Frankrike.

 6. SOC PESCA NOVO HORIZONTE LDA.

  Portugal

  Selskapet SOC PESCA NOVO HORIZONTE LDA., som opererer i Fiskebåter - bygging bransjen. Det har base i Mira, Portugal.

 7. PESCAVE COMPANHIA AVEIRENSE PESCA ARRASTO LDA.

  Portugal

  Selskapet PESCAVE COMPANHIA AVEIRENSE PESCA ARRASTO LDA., som opererer i Fiskebåter - bygging bransjen. Det har base i Gafanha Da Encarnação, Portugal.

 8. PESCARIAS GONDOMAR GONZALEZ & COVELO, LDA.

  Portugal

  Selskapet PESCARIAS GONDOMAR GONZALEZ & COVELO, LDA., som opererer i Fiskebåter - bygging bransjen. Det har base i Carreço, Portugal.

 9. HITO PESCA, LDA.

  Portugal

  Selskapet HITO PESCA, LDA., som opererer i Fiskebåter - bygging bransjen. Det har base i Viana Do Castelo, Portugal.

 10. SULMARE EMPRESA DE PESCA LDA.

  Portugal

  Selskapet SULMARE EMPRESA DE PESCA LDA., som opererer i Fiskebåter - bygging bransjen. Det har base i Alenquer, Portugal.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis