• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • fjærkre- kaniner og vilt - oppdrett

Resultater for

Fjærkre- kaniner og vilt - oppdrett - Import eksport

 1. FRANCO SRL

  Italia

  Selskapet FRANCO SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett bransjen. Det opererer også i Landbruk - installasjoner og utstyr, Oppdrett - maskiner og utstyr, Landbruk - installasjoner og utstyr, og Oppdrett - maskiner og utstyr bransjene. Det har base i Cervasca, Italia.

 2. CIRIGLIANO ALFREDO DI ANTONIO E CARLO CIRIGLIANO SNC.

  Italia

  Selskapet CIRIGLIANO ALFREDO DI ANTONIO E CARLO CIRIGLIANO SNC., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett bransjen. Det opererer også i turkey, guinea fowl, ducks, og capons bransjene. Det har base i Olevano Sul Tusciano, Italia.

 3. COOP. AGRICOLA MEDITERRANEA A R.L.

  Italia

  Selskapet COOP. AGRICOLA MEDITERRANEA A R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett bransjen. Det opererer også i pheasant, og quails bransjene. Det har base i Acquafondata, Italia.

 4. PUNTO AGRI

  Italia

  Selskapet PUNTO AGRI, er en Multi-Category, som opererer i Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett bransjen. Det opererer også i Sopp, Drikketrau, diy items, Sopp, Drikketrau, og Poultry incubators and brooders bransjene. Det har base i Siano, Italia.

 5. MURAT-LAMM GMBH

  Tyskland

  Selskapet MURAT-LAMM GMBH, er en Forhandler, som opererer i Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett bransjen. Det har base i Horb, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. ALTANERÍA

  Spania

  Selskapet ALTANERÍA, som opererer i Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett bransjen. Det opererer også i pedigree puppies bransjene. Det har base i Paracuellos-Madrid, Spania.

 2. AYDOĞDUKAZ VE ÖRDEK CENNETİ

  Tyrkia

  Selskapet AYDOĞDUKAZ VE ÖRDEK CENNETİ, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett bransjen. Det opererer også i Fersk and, og Fersk and bransjene. Det har base i Adana, Tyrkia.

 3. CHICKEN MASTERS OF BELGIUM

  Belgia

  Selskapet CHICKEN MASTERS OF BELGIUM, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, biological butchering, fresh butchered products, og butcher's shop bransjene. Det har base i Deinze, Belgia.

 4. BOKMOLENHOEVE

  Belgia

  Selskapet BOKMOLENHOEVE, er en Tjenesteyter, som opererer i Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett bransjen. Det opererer også i Hoteller og restauranter, Hoteller og restauranter, chickens for gastronomy, og plants and equipment for slaughtering poultry and birds bransjene. Det har base i Loker, Belgia.

 5. WILDHANDEL VERMEERSCH

  Belgia

  Selskapet WILDHANDEL VERMEERSCH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett bransjen. Det opererer også i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Kjøttavskjær, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Kjøttavskjær, ready-to-cook game, og dressed game products bransjene. Det har base i Torhout, Belgia.

 1. COMPTOIRS ALBERT

  Belgia

  Selskapet COMPTOIRS ALBERT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett bransjen. Det opererer også i pheasant meat, rabbit meat, deer meat, og wild boar meat bransjene. Det har base i Vlierzele, Belgia.

 2. HERDICO

  Belgia

  Selskapet HERDICO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett bransjen. Det opererer også i Kjøtt og kjøttpålegg, wholesale meats, og Kjøtt og kjøttpålegg bransjene. Det har base i Hoogstraten, Belgia.

 1. SELECT GAME BIRD

  Hellas

  Selskapet SELECT GAME BIRD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett bransjen. Det har base i Grevena, Hellas.

 2. ZOOFACHMARKT - MARCHE

  Tyskland

  Selskapet ZOOFACHMARKT - MARCHE, er en Distributør, som opererer i Sauer og geiter bransjen. Det opererer også i Storfe, Husdyr, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Svin, Storfe, Husdyr, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, og Svin bransjene. Det har base i Heinsberg, Tyskland.

 3. BELGABROED

  Belgia

  Selskapet BELGABROED, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett bransjen. Det opererer også i plants and equipment for slaughtering poultry and birds, og pet breeding bransjene. Det har base i Merksplas, Belgia.

 4. BELKI

  Belgia

  Selskapet BELKI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett bransjen. Det opererer også i Fjørfeavl - maskiner og utstyr, chicken fillets, butchery, plants and equipment for slaughtering poultry and birds, og Fjørfeavl - maskiner og utstyr bransjene. Det har base i Aalst, Belgia.

 5. PINKI

  Belgia

  Selskapet PINKI, er en Forhandler, som opererer i Fryst og dypfryst bransjen. Det opererer også i Fryst og dypfryst fjørfe og vilt, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Fryst og dypfryst fjørfe og vilt, wholesale meats, frozen meats, og Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett bransjene. Det har base i Aalter, Belgia.

 6. RENA IMPEX

  Tyrkia

  Selskapet RENA IMPEX, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett bransjen. Det opererer også i marble blocks bransjene. Det har base i Tepebasi, Tyrkia.

 7. BUVENS

  Belgia

  Selskapet BUVENS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Kjøtt og kjøttpålegg, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, og Kjøtt og kjøttpålegg bransjene. Det har base i Diest, Belgia.

 8. HYPHARM

  Frankrike

  Selskapet HYPHARM, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett bransjen. Det har base i Roussay, Frankrike.

 1. TYCOON SERVICES LTD

  Bulgaria

  Selskapet TYCOON SERVICES LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett bransjen. Det opererer også i Trau og fôrhekker, Ferdige produkter i metall, Trau og fôrhekker, og Ferdige produkter i metall bransjene. Det har base i Troyan, Bulgaria.

 2. LIEBEN GEVOGELTE & WILD

  Belgia

  Selskapet LIEBEN GEVOGELTE & WILD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fersk kylling bransjen. Det opererer også i Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, butter manufacturers, small eggs, og Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett bransjene. Det har base i Genk, Belgia.

 3. TLB TRANSPORT UND LAGERHAUS BREMEN GMBH

  Tyskland

  Selskapet TLB TRANSPORT UND LAGERHAUS BREMEN GMBH, er en Tjenesteyter, som opererer i Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett bransjen. Det opererer også i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Storfe - slaktekjøtt, Fryst og dypfryst kjøtt, Gastronomi - spesialiteter, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Storfe - slaktekjøtt, Fryst og dypfryst kjøtt, og Gastronomi - spesialiteter bransjene. Det har base i Bremen, Tyskland.

 4. ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH

  Tyskland

  Selskapet ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH, er en Detaljist, som opererer i Storfe bransjen. Det opererer også i Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Husdyr, Svin, Sauer og geiter, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Husdyr, Svin, og Sauer og geiter bransjene. Det har base i Lohfelden, Tyskland.

 5. ANIMPOL SP Z O O

  Polen

  Selskapet ANIMPOL SP Z O O, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett bransjen. Det har base i Gorzów Wielkopolski, Polen.

 6. ZEMO GEBR. MOSER GMBH

  Tyskland

  Selskapet ZEMO GEBR. MOSER GMBH, er en Forhandler, som opererer i Sauer og geiter bransjen. Det opererer også i Storfe, Svin, Husdyr, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Storfe, Svin, Husdyr, og Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett bransjene. Det har base i Weilerbach, Tyskland.

 7. JOSEF HAGLER WALLSEER VOLLFRISCHEIER

  Østerrike

  Selskapet JOSEF HAGLER WALLSEER VOLLFRISCHEIER, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett bransjen. Det opererer også i Egg, Økologiske og dietetiske næringsmidler, Meieriprodukter, Fryst og dypfryst, Egg, Økologiske og dietetiske næringsmidler, Meieriprodukter, og Fryst og dypfryst bransjene. Det har base i Oed Bei Amstetten, Østerrike.

 8. WEIZER BERGLAND SPEZIALITÄTEN VERTRIEBS-GESMBH

  Østerrike

  Selskapet WEIZER BERGLAND SPEZIALITÄTEN VERTRIEBS-GESMBH, er en Forhandler, som opererer i Skalldyr, krepsdyr bransjen. Det opererer også i Fisk, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Svin - slaktekjøtt, Fisk, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, og Svin - slaktekjøtt bransjene. Det har base i Weiz, Østerrike.

 9. GLOOR GES.M.B.H.

  Østerrike

  Selskapet GLOOR GES.M.B.H., er en Distributør, som opererer i Skalldyr, krepsdyr bransjen. Det opererer også i Fisk, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Slakteavfall, Fisk, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, og Slakteavfall bransjene. Det har base i Gerasdorf Bei Wien, Østerrike.

 10. SALMO FUMICA AG

  Sveits

  Selskapet SALMO FUMICA AG, er en Distributør, som opererer i Skalldyr, krepsdyr bransjen. Det opererer også i Fisk, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Slakteavfall, Fisk, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, og Slakteavfall bransjene. Det har base i Nussbaumen, Sveits.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis