• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • fjørfeavl - maskiner og utstyr

Resultater for

Fjørfeavl - maskiner og utstyr - Import eksport

 1. AYTAV POULTRY EQUIPMENT

  Tyrkia

  Verified by europages badge

  Selskapet AYTAV POULTRY EQUIPMENT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fjørfeavl - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i chicken cages, Poultry Equipment, Poultry Drinker Feeder, Chicken Transport Coops, Layer Farm System, Broiler Equipment, Poultry Incubators, Chicken Nesting, og Plastic Egg Boxes bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 2. INGENIERÍA AVÍCOLA

  Spania

  Verified by europages badge

  Selskapet INGENIERÍA AVÍCOLA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fjørfeavl - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Eggprodukter, metal structures, farm buildings, aviculture, farm projects, industrial sheds, Eggprodukter, og poultry machines bransjene. Det har base i Boecillo, Spania.

 3. CODAF SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Selskapet CODAF SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fjørfeavl - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i animal feed equipment, poultry equipment, hopper feedboxes, feeders for chickens, animal feed trollies, feeders for ducks, tubes for feeding lines, feeders for turkeys, og machines for poultry farming bransjene. Det har base i Isorella, Italia.

 4. DEZHOU XINYUAN INCUBATION EQUIPMENT FACTORY

  Kina

  Selskapet DEZHOU XINYUAN INCUBATION EQUIPMENT FACTORY, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fjørfeavl - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i egg incubators bransjene. Det har base i Dezhou, Kina.

 5. EGUSKI SOLUCIONES INTEGRADAS S.L.

  Spania

  Selskapet EGUSKI SOLUCIONES INTEGRADAS S.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fjørfeavl - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i plant and equipment for the egg industry, air ventilation systems for industrial use, og avicultural industry bransjene. Det har base i Guipuzcoa, Spania.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. SISTEM KUMES EKIPMANLARI

  Tyrkia

  Selskapet SISTEM KUMES EKIPMANLARI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fjørfeavl - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i breeding poultry, finished poultry products, og plants and equipment for slaughtering poultry and birds bransjene. Det har base i Gebze, Tyrkia.

 2. SOLTEC AVICOLTURA

  Italia

  Selskapet SOLTEC AVICOLTURA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fjørfeavl - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i equipping industrial vehicles bransjene. Det har base i San Benedetto Del Tronto, Italia.

 3. MAYTAV POULTRY EQUIPMENTS LIMITED

  Tyrkia

  Selskapet MAYTAV POULTRY EQUIPMENTS LIMITED, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fjørfeavl - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i equipment, poultry, farms, og chicks bransjene. Det har base i Konya, Tyrkia.

 4. MITA FOREIGN TRADE COMPANY

  Tyrkia

  Selskapet MITA FOREIGN TRADE COMPANY, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Oppdrett - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Fjørfeavl - maskiner og utstyr, plants and equipment for slaughtering poultry and birds, stainless steel silos, Fjørfeavl - maskiner og utstyr, og Poultry incubators and brooders bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 5. GÜRES TECHNOLOGY

  Tyrkia

  Selskapet GÜRES TECHNOLOGY, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fjørfeavl - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i chick rearing battery cages, bearing cages, egg-laying hen battery cages, og poultry bransjene. Det har base i Manisa / Saruhanli, Tyrkia.

 1. THESEO DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Selskapet THESEO DEUTSCHLAND GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fjørfeavl - maskiner og utstyr bransjen. Det har base i Wietmarschen, Tyskland.

 2. DALTON ENGINEERING LTD

  Storbritannia

  Selskapet DALTON ENGINEERING LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fjørfeavl - maskiner og utstyr bransjen. Det har base i Ripon, Storbritannia.

 1. YEMTAR FEED MILL MACHINERY

  Tyrkia

  Selskapet YEMTAR FEED MILL MACHINERY, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fjørfeavl - maskiner og utstyr bransjen. Det har base i Balikesir, Tyrkia.

 2. SURBITON POULTRY

  Storbritannia

  Selskapet SURBITON POULTRY, er en Multi-Category, som opererer i Fjørfeavl - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i boxes for pigeons, chickens and egg-laying hens bransjene. Det har base i Surbiton, Storbritannia.

 3. CUSTOMATE SOLUTIONS LTD

  Storbritannia

  Selskapet CUSTOMATE SOLUTIONS LTD, er en Forhandler, som opererer i Fjørfeavl - maskiner og utstyr bransjen. Det har base i Lancaster, Storbritannia.

 4. THE CHICKEN HOUSE COMPANY

  Storbritannia

  Selskapet THE CHICKEN HOUSE COMPANY, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fjørfeavl - maskiner og utstyr bransjen. Det har base i Newbury, Storbritannia.

 5. SOLWAY FEEDERS LTD

  Storbritannia

  Selskapet SOLWAY FEEDERS LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fjørfeavl - maskiner og utstyr bransjen. Det har base i Kirkcudbright, Storbritannia.

 6. BELKI

  Belgia

  Selskapet BELKI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett bransjen. Det opererer også i Fjørfeavl - maskiner og utstyr, chicken fillets, butchery, plants and equipment for slaughtering poultry and birds, og Fjørfeavl - maskiner og utstyr bransjene. Det har base i Aalst, Belgia.

 7. COCK & PULLET

  Storbritannia

  Selskapet COCK & PULLET, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fjørfeavl - maskiner og utstyr bransjen. Det har base i Bedfordshire, Storbritannia.

 8. BRINSEA PRODUCTS LTD

  Storbritannia

  Selskapet BRINSEA PRODUCTS LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fjørfeavl - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Rugemaskiner, og Rugemaskiner bransjene. Det har base i Weston Super Mare, Storbritannia.

 1. WYNNES OF DINMORE

  Storbritannia

  Selskapet WYNNES OF DINMORE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fjørfeavl - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Storfe og fjørfe - fôr, og Storfe og fjørfe - fôr bransjene. Det har base i Herefordshire, Storbritannia.

 2. NIZHYNSILMASH, PRJSC

  Ukraina

  Selskapet NIZHYNSILMASH, PRJSC, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fjørfeavl - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i egg-laying hen battery cages bransjene. Det har base i Nizhyn, Ukraina.

 3. BIYOFARM GIDA TARIM HAYVANCILIK SAN. TIC. LTD. STI.

  Tyrkia

  Selskapet BIYOFARM GIDA TARIM HAYVANCILIK SAN. TIC. LTD. STI., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fjørfeavl - maskiner og utstyr bransjen. Det har base i Konya, Tyrkia.

 4. PRINZEN UK LTD

  Storbritannia

  Selskapet PRINZEN UK LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fjørfeavl - maskiner og utstyr bransjen. Det har base i Thirsk, Storbritannia.

 5. COUNTRY FAYRE (UK) LTD

  Storbritannia

  Selskapet COUNTRY FAYRE (UK) LTD, er en Forhandler, som opererer i Fjørfeavl - maskiner og utstyr bransjen. Det har base i Salisbury, Storbritannia.

 6. AZIM-TAV MAKINE HAYVANCILIK INS. SAN. TIC. LTD. STI

  Tyrkia

  Selskapet AZIM-TAV MAKINE HAYVANCILIK INS. SAN. TIC. LTD. STI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fjørfeavl - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i broilers, og eggs bransjene. Det har base i Manisa, Tyrkia.

 7. ADVANCED POULTRY SERVICES

  Storbritannia

  Selskapet ADVANCED POULTRY SERVICES, er en Forhandler, som opererer i Fjørfeavl - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Emulgering og agglomerering - maskiner til næringsmiddelindustrien, plants and equipment for slaughtering poultry and birds, poultry, Emulgering og agglomerering - maskiner til næringsmiddelindustrien, og frozen poultry bransjene. Det har base i Hereford, Storbritannia.

 8. CIEMMECALABRIA SRL

  Italia

  Selskapet CIEMMECALABRIA SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fjørfeavl - maskiner og utstyr bransjen. Det har base i Cazzago San Martino, Italia.

 9. GÜRES TECHNOLOGY

  Tyrkia

  Selskapet GÜRES TECHNOLOGY, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fjørfeavl - maskiner og utstyr bransjen. Det har base i Manisa, Tyrkia.

 10. MYFARM POULTRY EQUIPMENTS

  Tyrkia

  Selskapet MYFARM POULTRY EQUIPMENTS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fjørfeavl - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i farm, equipment, og poultry bransjene. Det har base i Konya, Tyrkia.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis
Filtre

Resultater for

Fjørfeavl - maskiner og utstyr - Import eksport

Antall resultater

39 864 Bedrifter