• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • foie gras

Resultater for

Foie gras - Import eksport

 1. MADJAROV 92

  Bulgaria

  Verified by europages badge

  Selskapet MADJAROV 92, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Landbruk - import/eksport bransjen. Det opererer også i Medisinske planter og urter, Sopp, Foie gras, Tre - artikler, Tørket frukt, lavender, Pure Lavender Oil, Dried Lavender, og Lavender Oil bransjene. Det har base i Kubrat, Bulgaria.

 2. PM WORLD TRADE KFT.

  Ungarn

  Selskapet PM WORLD TRADE KFT., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Foie gras bransjen. Det har base i Szeged, Ungarn.

 3. COURTIN HERVOUET

  Frankrike

  Selskapet COURTIN HERVOUET, er en Forhandler, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Foie gras, Kjøtt og kjøttpålegg, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Foie gras, halal certification, og Kjøtt og kjøttpålegg bransjene. Det har base i Rungis, Frankrike.

 4. FERME DE GREZELADE

  Frankrike

  Selskapet FERME DE GREZELADE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Foie gras bransjen. Det opererer også i Næringsmidler - import/eksport, Import/eksport - landbruksbaserte næringsmidler, Gastronomi - spesialiteter, Matspesialiteter, Næringsmidler - import/eksport, Import/eksport - landbruksbaserte næringsmidler, Gastronomi - spesialiteter, og Matspesialiteter bransjene. Det har base i Lanzac, Frankrike.

 5. LA COMBE DE JOB

  Frankrike

  Selskapet LA COMBE DE JOB, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Foie gras bransjen. Det opererer også i local specialty produce, Business gifts, Gourmet gifts for businesses, og regional products bransjene. Det har base i Objat, Frankrike.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. CUITS CHARCUTERÍA Y COCINADOS SA

  Spania

  Selskapet CUITS CHARCUTERÍA Y COCINADOS SA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Konservert kjøttpålegg, ready-made meat-based fresh dishes, foie gras, Konservert kjøttpålegg, og poultry cold meats and salami bransjene. Det har base i Cassà De La Selva-Girona, Spania.

 2. LA DROSERA GOURMANDE

  Frankrike

  Selskapet LA DROSERA GOURMANDE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i Foie gras, Firmagaver, medals, Foie gras, Firmagaver, og regional products bransjene. Det har base i Laguiole, Frankrike.

 3. EUROVOLAILLES

  Frankrike

  Selskapet EUROVOLAILLES, er en Forhandler, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Foie gras, poultry, wild game, og Foie gras bransjene. Det har base i Rungis Cedex, Frankrike.

 4. VALETTE FOIE GRAS

  Frankrike

  Selskapet VALETTE FOIE GRAS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Foie gras bransjen. Det opererer også i Ferdigretter og finere retter, Whole block duck foie gras, suppliers of duck confit, black truffles, og Ferdigretter og finere retter bransjene. Det har base i Gourdon, Frankrike.

 5. ALBY FOIE GRAS / CONSERVERIES PIERRE LASCROUX

  Frankrike

  Selskapet ALBY FOIE GRAS / CONSERVERIES PIERRE LASCROUX, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Foie gras bransjen. Det opererer også i Ferdigretter og finere retter, duck legs, og Ferdigretter og finere retter bransjene. Det har base i Albi, Frankrike.

 1. LOU GASCOUN

  Frankrike

  Selskapet LOU GASCOUN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Ferdigretter og finere retter bransjen. Det opererer også i regional cuisine, traditional cooking made to order, ready-made meat-based fresh dishes, og foie gras bransjene. Det har base i St Medard D Eyrans, Frankrike.

 2. ETS PIERRE OTEIZA

  Frankrike

  Selskapet ETS PIERRE OTEIZA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Næringsmidler - import/eksport bransjen. Det opererer også i Pølser og salami, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Oster, Pølser og salami, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, foie gras, og Oster bransjene. Det har base i Les Aldudes, Frankrike.

 1. SARL MERCIER

  Frankrike

  Selskapet SARL MERCIER, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Næringsmidler - finere bransjen. Det opererer også i Kontraktpakking, foie gras, packaging and packing, Kontraktpakking, og labelling bransjene. Det har base i La Chapelle Aubareil, Frankrike.

 2. EURALIS COOP

  Frankrike

  Selskapet EURALIS COOP, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fôr til dyreavl bransjen. Det opererer også i Korn og frø, Frukt og grønnsaker - import/eksport, Korn og frø, foie gras, Frukt og grønnsaker - import/eksport, og meat import export bransjene. Det har base i Lescar, Frankrike.

 3. SELECTOS DE CASTILLA SA

  Spania

  Selskapet SELECTOS DE CASTILLA SA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Foie gras bransjen. Det opererer også i suppliers of duck confit, duck pate, og Delicatessen products bransjene. Det har base i Villamartín De Campos - Palencia, Spania.

 4. LA FERME UHARTIA

  Frankrike

  Selskapet LA FERME UHARTIA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Foie gras bransjen. Det opererer også i duck meat, Whole block duck foie gras, giftsets, og suppliers of duck confit bransjene. Det har base i Barcus, Frankrike.

 5. ARNABAR

  Frankrike

  Selskapet ARNABAR, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Foie gras bransjen. Det opererer også i Gastronomi - spesialiteter, Whole block duck foie gras, Gastronomi - spesialiteter, suppliers of duck confit, og local specialty produce bransjene. Det har base i OSSES, Frankrike.

 6. BARTHOUIL

  Frankrike

  Selskapet BARTHOUIL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Gastronomi - spesialiteter bransjen. Det opererer også i Foie gras, Sturgeon caviar, Foie gras, Whole block duck foie gras, og smoked salmon bransjene. Det har base i PEYREHORADE, Frankrike.

 7. LAFITTE

  Frankrike

  Selskapet LAFITTE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Foie gras bransjen. Det opererer også i Gastronomi - spesialiteter, Whole block duck foie gras, suppliers of duck confit, og Gastronomi - spesialiteter bransjene. Det har base i Montaut, Frankrike.

 8. EURALIS GASTRONOMIE

  Frankrike

  Selskapet EURALIS GASTRONOMIE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i Foie gras, Ferdigretter og finere retter, Foie gras, Ferdigretter og finere retter, Whole block duck foie gras, og suppliers of duck confit bransjene. Det har base i Lescar Cedex, Frankrike.

 1. FAMILLE DUMECQ

  Frankrike

  Selskapet FAMILLE DUMECQ, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Foie gras bransjen. Det opererer også i suppliers of duck confit, Whole block duck foie gras, duck meat, og duck pate bransjene. Det har base i Pomarez, Frankrike.

 2. GRENIER DES GASTRONOMES

  Frankrike

  Selskapet GRENIER DES GASTRONOMES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Foie gras bransjen. Det opererer også i Whole block duck foie gras, suppliers of duck confit, duck meat, og duck pate bransjene. Det har base i Hagetmau, Frankrike.

 3. JEAN LARNAUDIE

  Frankrike

  Selskapet JEAN LARNAUDIE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Foie gras bransjen. Det opererer også i Ferdigretter og finere retter, Whole block duck foie gras, duck meat, regional dishes and specialities, og Ferdigretter og finere retter bransjene. Det har base i Figeac, Frankrike.

 4. ETABLISSEMENTS SUDREAU

  Frankrike

  Selskapet ETABLISSEMENTS SUDREAU, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Foie gras bransjen. Det opererer også i Whole block duck foie gras, duck meat, suppliers of cassoulet, og suppliers of duck confit bransjene. Det har base i Cahors, Frankrike.

 5. GAILHOU ET DURDOS ENTREPRISE ARTISANALE

  Frankrike

  Selskapet GAILHOU ET DURDOS ENTREPRISE ARTISANALE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Posteier bransjen. Det opererer også i Konservert kjøtt og kjøttpålegg, Foie gras, Konservert kjøtt og kjøttpålegg, Foie gras, Whole block duck foie gras, og suppliers of pre-cooked meals bransjene. Det har base i Tournay, Frankrike.

 6. LA BASSE-COUR DE CASTELNAU

  Frankrike

  Selskapet LA BASSE-COUR DE CASTELNAU, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Foie gras bransjen. Det opererer også i Customizable business and company gifts, og giftsets bransjene. Det har base i Castelnau-Chalosse, Frankrike.

 7. ETABLISSEMENT JACK BLANC SA

  Frankrike

  Selskapet ETABLISSEMENT JACK BLANC SA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Foie gras bransjen. Det har base i Terrasson Lavilledieu, Frankrike.

 8. CHARCUTERIE ROUCH

  Frankrike

  Selskapet CHARCUTERIE ROUCH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Pølser og salami, Posteier, Foie gras, Pølser og salami, Posteier, og Foie gras bransjene. Det har base i Foix, Frankrike.

 9. LA FERME D'ARTAGNAN

  Belgia

  Selskapet LA FERME D'ARTAGNAN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Dyr og oppdrett bransjen. Det opererer også i Foie gras, farms, fruit tree growing, Chicken breeding, og Foie gras bransjene. Det har base i Haccourt, Belgia.

 10. TEDIMEX LTD

  Bulgaria

  Selskapet TEDIMEX LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Foie gras bransjen. Det opererer også i duck legs bransjene. Det har base i Haskovo, Bulgaria.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis