• europages
  • >
  • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
  • >
  • cooks

Resultater for

Cooks

FrankrikeBesançon og Franche-Comté
  1. PATURAGES COMTOIS

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Selskapet PATURAGES COMTOIS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Oster bransjen. Det opererer også i ØKOLOGISK LANDBRUK, French cheese exports to the USA, cheese export USA, Soft cheeses, Cooked pressed hard cheeses, cheesemaking, brie cheese, Merlemont cheese, og Tartiflette cheese bransjene. Det har base i Aboncourt-Gesincourt, Frankrike.

  2. THIRODE GRANDES CUISINES POLIGNY

    Frankrike

    Selskapet THIRODE GRANDES CUISINES POLIGNY, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Elektriske husholdningsapparater - store bransjen. Det opererer også i ovens, baking oven, og induction cooking bransjene. Det har base i Poligny, Frankrike.

  3. SOCIETE NOUVELLE ROGER DE LYON

    Frankrike

    Selskapet SOCIETE NOUVELLE ROGER DE LYON, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Røykerier og nedsaltet kjøtt, Pølser og salami, Posteier, Skinke, Røykerier og nedsaltet kjøtt, Pølser og salami, Posteier, og Skinke bransjene. Det har base i Saint Amour, Frankrike.

  4. CHAZAL ENTREPRISES

    Frankrike

    Selskapet CHAZAL ENTREPRISES, er en Forhandler, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det har base i Dole, Frankrike.

  5. FUME DU JURA

    Frankrike

    Selskapet FUME DU JURA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Pølser og salami, og Pølser og salami bransjene. Det har base i Pont D Hery, Frankrike.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
  1. JEAN LOUIS AMIOTTE

    Frankrike

    Selskapet JEAN LOUIS AMIOTTE, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Pølser og salami, og Pølser og salami bransjene. Det har base i Avoudrey, Frankrike.

  2. TERMINAL PLUS

    Frankrike

    Selskapet TERMINAL PLUS, som opererer i Slakterier og kjøttpåleggsindustri - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Installasjoner til varmebehandling og røyking av kjøttpålegg, og Installasjoner til varmebehandling og røyking av kjøttpålegg bransjene. Det har base i Noidans Les Vesoul, Frankrike.

  3. MORTEAU SAUCISSE

    Frankrike

    Selskapet MORTEAU SAUCISSE, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det har base i Morteau, Frankrike.

  4. LE TUYE DU PAPY GABY

    Frankrike

    Selskapet LE TUYE DU PAPY GABY, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det har base i Gilley, Frankrike.

  5. A DECREUSE L'ARTISAN DU FUME

    Frankrike

    Selskapet A DECREUSE L'ARTISAN DU FUME, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det har base i La Cluse Et Mijoux, Frankrike.

  1. SOCIETE CHARMOILLE ET FILS

    Frankrike

  2. HAUTE LOUE SALAISONS

    Frankrike

  1. CLAVIERE SAS

    Frankrike

  2. CHAZAL SA

    Frankrike

  3. SAS PATRICK BOUVARD

    Frankrike

  4. SODEX BOUCHERIE RUEFF ET FILS

    Frankrike

  5. DUJARDIN TRAITEUR

    Frankrike

  6. SDT

    Frankrike

  7. ETABLISSEMENTS REBOUILLAT

    Frankrike

  8. AU BON FUME D ARC SODEX FEUVRIER ETEVENA

    Frankrike

  1. SARL BOUHERET

    Frankrike

  2. CHARCUTERIE TRAITEUR F. SIMON

    Frankrike

  3. LE REFUGE DES GOURMETS

    Frankrike

  4. ROTI CLUB

    Frankrike