• europages
  • >
  • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
  • >
  • cured raw ham

Resultater for

Cured raw ham - Frankrike

Frankrike
  1. JOKO GASTRONOMIE

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Selskapet JOKO GASTRONOMIE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Gastronomi - spesialiteter bransjen. Det opererer også i Kjøtt og kjøttpålegg, Håndverk, gastronomic product, Gastronomic products, pork, authentic recipes, deli meats, beef cold cuts, og dressed game products bransjene. Det har base i Lyon, Frankrike.

  2. CÔTE2BOEUF

    Frankrike

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.

  3. HENRI RAFFIN

    Frankrike

    Selskapet HENRI RAFFIN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Pølser og salami, salami, raw ham, sausages, og Pølser og salami bransjene. Det har base i LA ROCHETTE, Frankrike.

  4. MAISON VOISINE

    Frankrike

    Selskapet MAISON VOISINE, er en Multi-Category, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Konservert kjøttpålegg, Traditional cheese, Konservert kjøttpålegg, raw ham, og fresh butchered products bransjene. Det har base i Auros, Frankrike.

  5. BUISSON

    Frankrike

    Selskapet BUISSON, er en Forhandler, som opererer i Oster bransjen. Det opererer også i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Skinke, Pølser og salami, french cheeses, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Skinke, og Pølser og salami bransjene. Det har base i Rungis Cedex, Frankrike.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
  1. SA SALAISONS PYRENEENNES

    Frankrike

    Selskapet SA SALAISONS PYRENEENNES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Skinke, Utstyr til nedsalting, Skinke, Utstyr til nedsalting, og mountain ham bransjene. Det har base i Ibos, Frankrike.

  2. CANTAL SALAISONS TEIL

    Frankrike

    Selskapet CANTAL SALAISONS TEIL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Skinke, Posteier, Pølser og salami, Skinke, Posteier, Pølser og salami, og ham export bransjene. Det har base i Aurillac Cedex, Frankrike.

  3. SALAISONS LABORIE FILS

    Frankrike

    Selskapet SALAISONS LABORIE FILS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Skinke, Pølser og salami, Posteier, dressed pork products, Skinke, Pølser og salami, og Posteier bransjene. Det har base i Parlan, Frankrike.

  4. MAISON DIDIER

    Frankrike

  5. CHEVALLIER SA

    Frankrike

    Selskapet CHEVALLIER SA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Skinke, og Skinke bransjene. Det har base i Sauveterre De Bearn, Frankrike.

  1. EUROSALAISON

    Frankrike

  2. ETABLISSEMENTS G. BORIES

    Frankrike

    Selskapet ETABLISSEMENTS G. BORIES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i deli meats, ham, og sausages bransjene. Det har base i Plaisance, Frankrike.

  1. SACOR

    Frankrike

    Selskapet SACOR, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i wholesale of dressed pork products, ham export, dry sausage, og salami bransjene. Det har base i Villefranche De Rouergue, Frankrike.

  2. BOIZET SAS

    Frankrike

    Selskapet BOIZET SAS, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Skinke, og Skinke bransjene. Det har base i Saint-nizier-sous-charlieu, Frankrike.

  3. SA SALAISONS DU LACAUNAIS

    Frankrike

    Selskapet SA SALAISONS DU LACAUNAIS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Pølser og salami bransjen. Det opererer også i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Skinke, Posteier, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Skinke, og Posteier bransjene. Det har base i Lacaune, Frankrike.

  4. CAS'AIACCINA

    Frankrike

    Selskapet CAS'AIACCINA, er en Distributør, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i ham bransjene. Det har base i Aix En Provence, Frankrike.

  5. MAISON BRIAU

    Frankrike

  6. LA MAISON DU JAMBON DE BAYONNE

    Frankrike

    Selskapet LA MAISON DU JAMBON DE BAYONNE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Skinke, og Skinke bransjene. Det har base i Arzacq Arraziguet, Frankrike.

  7. SOCIETE NOUVELLE ROGER DE LYON

    Frankrike

    Selskapet SOCIETE NOUVELLE ROGER DE LYON, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Røykerier og nedsaltet kjøtt, Pølser og salami, Posteier, Skinke, Røykerier og nedsaltet kjøtt, Pølser og salami, Posteier, og Skinke bransjene. Det har base i Saint Amour, Frankrike.

  8. OBERTI

    Frankrike

    Selskapet OBERTI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Pølser og salami, Skinke, Pølser og salami, og Skinke bransjene. Det har base i Lacaune, Frankrike.

  1. MAS SA

    Frankrike

    Selskapet MAS SA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Posteier, Pølser og salami, dressed pork products, ham factories, Posteier, og Pølser og salami bransjene. Det har base i Le Rouget, Frankrike.

  2. LE BATISTOU SA

    Frankrike

    Selskapet LE BATISTOU SA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Røykerier og nedsaltet kjøtt, Røykerier og nedsaltet kjøtt, salami, parma ham trade, og dry sausage bransjene. Det har base i Saint-André-Le-Puy, Frankrike.

  3. MAISON ALPIN

    Frankrike

    Selskapet MAISON ALPIN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i dressed pork products, og cooked ham trade bransjene. Det har base i Amancy, Frankrike.