• europages
  • >
  • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
  • >
  • butcher's shop

Resultater for

Butcher's shop - Tilvirker Produsent - Frankrike

FrankrikeTilvirker/produsent
  1. O'BOUCHER

    Frankrike

    Selskapet O'BOUCHER, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Storfe - slaktekjøtt bransjen. Det opererer også i butcher's shop bransjene. Det har base i Saint Brieuc, Frankrike.

  2. MAISON CONQUET

    Frankrike

    Selskapet MAISON CONQUET, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i butcher's shop, beef, veal, og pork bransjene. Det har base i Laguiole, Frankrike.

  3. AGENCE COMMERCIALE RUBEL

    Frankrike

    Selskapet AGENCE COMMERCIALE RUBEL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Krydder bransjen. Det opererer også i Slakterier og kjøttpåleggsindustri - maskiner og utstyr, Slakterier og kjøttpåleggsindustri - maskiner og utstyr, og butcher's shop bransjene. Det har base i Aix En Provence, Frankrike.

  4. CÔTE2BOEUF

    Frankrike

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.